Top team! Bij vraagstukken van onze kant wordt er door Djen Design altijd gelijk actie ondernomen. Daarnaast denkt men mee en draagt men pro-actief zaken aan. Wij ervaren de samenwerking als zeer... Ver mais
Samenwerking verloopt prettig, creativiteit en grafische invulling sluit aan bij onze vraag.
Djen Design maakt opvallende grafische- en website ontwerpen met fun, veel gevoel, oprechte purpose en vooral jouw unieke sparkle!
Veersedijk 4, 3341 LN, Hendrik-Ido-Ambacht, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Resposta da Djen Design
Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Resposta da Djen Design
Onder de indruk van vertaling van mijn verhaal in visuals en site!

Resposta da Djen Design
Djen Design is een betrouwbare en creatieve partij waar wij onder meer de vormgeving en het onderhoud van onze website graag aan toevertrouwen.
Pieter Nieuwland
De Koning Advocaten
Janis en Sharona hebben ons echt top geholpen bij een nieuwe huisstijl! Wij hadden een strakke planning, maar dan hebben ze perfect rekening mee gehouden. De enthousiaste manier van werken en communiceren geeft energie en dat zie je weer terug in het resultaat. Zeker een aanrader :-) Nogmaals bedankt Janis en Sharona!

Resposta da Djen Design
Vanaf het eerste contact liep de communicatie uitstekend. Na een gesprek op kantoor, waren al mijn wensen voor een nieuwe website duidelijk en stond binnen enkele dagen al een voorbeeld online. Door de uitstekende kennis en ervaring waren de aanpassingen zeer snel verwerkt. Ook de meegeleverde handleiding om zelf de site aan te passen vind ik top, omdat ik hier niet elke dag mee bezig zal zijn. Dus mocht je een (nieuwe)website nodig hebben, dan kan ik het team van Djen design van harte aanbevelen!!

Resposta da Djen Design
Enorm bevlogen team met Janis als inspiratiebron en kloppend hart. Indrukwekkend talent om van een idee een passende vorm en een meer dan passend beeld te maken. Maar ook meer technische vragen worden steeds weer opgelost. Djen Design is voor ons al jaren geen leverancier maar partner in business. Keep up the good work!

Resposta da Djen Design
Ze zijn creatief, origineel en leveren fantastisch maatwerk. Het is een energiek bedrijf wat echt oog heeft voor de klant en iedere opdracht weer tot een succes weet te brengen.
Energiek, lef en fantastisch!
Wat een heerlijke mensen om mee samen te werken. Zo voelt het echt. Zo gaaf hoe ze de kern naar boven halen en weten om te zetten in beelden en uitstraling!
Toppers!!!

Resposta da Djen Design
Ze zijn bij Djen Design allemaal top, ieder met z'n eigen specifieke buitengewone kwaliteiten. Dat is pas synergie!

Resposta da Djen Design
Presentatie van Djen Design, over wie ze zijn en wat ze doen, was heel goed. Heel enthousiast team. Onze wensen werden goed begrepen en zijn uiteindelijk vertaald in een geweldig resultaat. Echt een aanrader.

Resposta da Djen Design
Creatie, prettig en helder: trefwoorden als het gaat om Djen Design. Fijne samenwerking waarbij de resultaten echt heel mooi zijn. Beslist aan te bevelen!

Resposta da Djen Design
Ik ben blij dat ik samenwerk met Djen Design. Er wordt naar je geluisterd zodat je krijgt wat je wilt. Janis en haar team denken mee, wat soms tot verrassende resultaten leidt. Je krijgt bij Djen Design meer dan waar je om vraagt.
Ga zo door!

Resposta da Djen Design
Djen is een vernieuwend, creatief bedrijf met lef. Ze denken volledig met je mee en gaan altijd voor een knallend resultaat. Zeker een aanrader dus ;)

Resposta da Djen Design
Het team van Djen is enthousiasmerend en inspirerend om mee te werken. Proactief doen ze zelf voorstellen. Al jaren werk ik met ze samen, zodat ze aan een paar woorden genoeg hebben om fraai vorm te geven van wat ik voor ogen heb.

Resposta da Djen Design
Janis en team hebben mij meerdere malen uitstekend geholpen bij het ontwerpen/inrichten van mijn webshop. Precies zoals ik het in gedachten had, hebben zij het uitgevoerd. Ben meer dan tevreden en weet hun zeker te vinden voor een volgende keer.

Resposta da Djen Design
Janis en haar team staan altijd voor ons klaar. Ze produceren de gaafste dingen en zijn een erg prettig klankbord. We hebben onze naamsverandering, logo ontwerp en volledige huisstijl bij Djen Design laten verzorgen en we zijn er heel erg tevreden over! Groet De Media Collega's

Resposta da Djen Design
Leuk jong en creatief bedrijf dat meegaat met de markt en meedenkt met de klant. Top!

Resposta da Djen Design
Persoonlijk, betrokken, korte lijnen, recht door zee, behulpzaam, kritisch.

Resposta da Djen Design
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.