Dockx Boxes Avaliações 1.773

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1ste verhuis met een dockx wagen. We hadden dit via de app geboekt. Echter was er een probleem waarbij we de oplossing nog steeds niet weten. Na even de wachttoon te horen bij het nummer 0383***(drukk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J'avais besoin de matériel de déménagement et j'ai trouvé chez Dockx la gamme et les conditionnements qui me convenaient. Ils proposent, par exemple, des rouleaux de plastique bulle en 10 m ou 25 m et... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik bestel alle materiaal en dozen voor onze verhuis online. Blijkbaar kan het omwille van een grote rol plastic niet verzonden worden, wat ik begrijp, ik ga het dus afhalen in een Dockx punt. Daar mo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de embalagens para mudanças
  2. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  3. Mudanças
  4. Loja de empacotamento e embalagens

Op zoek naar verhuisbenodigdheden? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een vlotte en veilige verhuizing. Of je nu online bestelt of langsgaat bij een van onze Dockx Service Shops, je kunt morgen al beginnen met inpakken! Bezoek Dockx-boxes.be en start je verhuis zonder zorgen.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service en gemakkelijk te boeken.

Voor een verhuis hebben we online een verhuiswagen en een ladderlift besteld. Deze stond tijdig klaar en de verhuislift lag erin. Deze lag echter los in de laadbak waardoor tijdens het rijden bij het optrekken en afremmen de onderdelen ervan heen en weer schoven in de laadbak. Dat kan beter! Verder kan ik de vriendelijkheid, behulpzaamheid en de correcte afhandeling / facturering alleen maar prijzen.
Als we jullie nodig hebben, komen we zeker terug.

13 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scammers

Scammers! They add more to the bill after handing in the van! They don’t respect the contract and after complaining they threatened to bill me more.

27 de março de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle beslissers, effectieve oplossingen.

Er waren wat problemen met de verhuissituatie. O.m. een boompje net voor het verhuisvenster waardoor de lift niet kon opgesteld worden. Maar er werd toch een oplossing gevonden en de verhuis kon doorgaan.
Dat de meeste verhuizers eentalig Frans waren was een minpunt. Maar de chef loste ook dat probleem op.

12 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het pakket bestelde verhuisdozen en…

Het pakket bestelde verhuisdozen en kleefbanden is goed aangekomen. MAAR, de mee bestelde kleefband vedeler is ververvrongen/geplooid aangekomen en niet bruikbaar. Deze zat tegen de buitenkant van de dozen in het pakket en dus kwetsbaar. ik heb direct meerdere emails gestuurd naar Dockx om dit te melden maar ontving nooit een reactie inzake eventuele vervanging. Spijtig, kijk uit naar rechtzetting !

25 de fevereiro de 2026

Klantvriendelijk

Bestelling stond mooi klaar. De man van de balie heeft ook spontaan gevraagd of hij kon helpen om de bestelde dozen in de auto te laden dat was zeer klantvriendelijk.

22 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.