Dokteronline.com | Your online health service Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kon mijn persoonlijke vraag stellen, een arts heeft die beoordeeld en dat geeft altijd een geruststelling dat je de juiste medicijnen verkrijgt voor je persoonlijke probleem. Snel antwoord en snell... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Merci . Merci beaucoup. J'avais absolument besoin d'acheter des médicaments car mes réserves étaient presque épuisées. Le site web m'a été très utile. C'est cher, certes, mais parfois, il faut faire f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden met mijn contact en behandeling van dokteronline. Ik kreeg de gewenste producten binnen de drie werkdagen en voldoende uitleg over het gebruik ervan. Dokteronline stuurde da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte online begeleiding van de geneesheer die advies gaf met betrekking tot de medicatie. Eens besteld, had ik het geneesmiddel binnen de week (met weekend ertussen). Ook nadien nog mail met contact... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Vendedor online de remédios controlados

Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Wij bieden zelf geen producten aan, maar regelen – indien gewenst – voor u een online arts consult met een geregistreerde en onafhankelijke EU-arts. Het eventueel daaruit voortkomende recept wordt doorgestuurd naar een EU-apotheek waar wij toegang tot hebben. Via de apotheek wordt uw medicatie binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. U hoeft er niet de deur voor uit. U kunt het eenvoudig, discreet en snel online regelen, wel zo makkelijk.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

308 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

108 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden maar beperkte korting voor trouwe klanten

Over het algemeen tevreden over verloop van de bestellingen en leveringen. Echter wordt er geen rekening gehouden of is er geen mogelijkheid voorzien om een opmerking te noteren in het bestelproces.
Zo bestel ik al ruim 1 jaar Saxenda, deze wordt standaard met een grote doos naaldjes geleverd waar ik ruim voldoende voorraad van heb. Je zou moeten kunnen bestellen zonder naaldjes.
Bovendien is Saxenda niet goedkoop. De korting van €5 op een bestelling van ruim €500 zou wel wat hoger mogen zijn.

30 de maio de 2025

Beste Iris

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback en uw blijvende vertrouwen in onze service.

We zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent met de voortgang van uw bestellingen en leveringen. Wat betreft uw opmerking over het toevoegen van notities tijdens het bestelproces: we begrijpen hoe nuttig het zou zijn om specifieke voorkeuren aan te geven, zoals het afmelden voor extra naalden wanneer deze niet nodig zijn. We hebben uw suggestie gedeeld met het betreffende team ter overweging bij toekomstige platformverbeteringen.

Wat betreft het kortingsbeleid: we stellen uw input zeer op prijs. We evalueren onze prijzen en aanbiedingen voortdurend, en uw opmerking over de balans tussen productprijs en korting wordt zeker genoteerd.

Mocht u nog suggesties of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan ​​altijd klaar om u te helpen en uw ervaring met ons te verbeteren.

Klantenserviceteam – Dokteronline

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als je een vraag hebt,krijg je snel antwoord

Als je een vraag hebt,krijg je heel snel antwoord en ze houden je op de hoogte.

24 de junho de 2025

Geachte heer Mitch,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review en dat u de tijd heeft genomen om deze te schrijven.

We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze service.

Wij hopen dat wij u in de toekomst van dienst mogen blijven en wensen u het allerbeste.

Very happy with Dokteronline services

Fast shipping and good spontaneous customer service. Some time after getting your order, you receive an email from the prescribing doctor to ask you if you have any additional questions. Strongly recommend!

19 de junho de 2025

Dear Baby Puma,

Thank you for rating our services with a fantastic 5 stars!

We hope that we can continue to support you with our services in the future and would be happy to see you again.

We wish you all the best and have a great day!

Best regards,

Customer Service Team - Dokteronline

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerlijke oordeling en snelle afhandeling

19 de junho de 2025

Geachte mevrouw de Laet,

Bedankt voor het beoordelen van onze diensten met fantastische 5 sterren!

Wij hopen dat wij u in de toekomst kunnen blijven ondersteunen met onze diensten en zien u heel graag terug.

Great service

Great service! Fast and trustworthy!

18 de junho de 2025

Dear Marcela Cruz

Thank you for your fantastic 5-star review!

We’re delighted to hear that you found our service fast and trustworthy. Your satisfaction means a lot to us, and we hope to continue supporting you in the future.

Wishing you all the best and a wonderful day!

Best regards,

Customer Service Team – Dokteronline

Verstandig dokter.

12 de abril de 2025

Geachte heer / mevrouw Osuch,

We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service.

Wij hopen dat wij u van dienst mogen blijven en wensen u het allerbeste.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden van de service die…

Ik ben zeer tevreden van de service die dokteronline geeft.
Van de beoordeling van medische vragenlijst, de levering en de opvolging erna!
Jullie team is een voorbeeld voor veel andere online diensten.

3 de junho de 2025

Geachte heer / mevrouw,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is zeer goed verlopen

Alles is zeer goed verlopen. Vlot snel. En zeer goede uitleg. Een tevreden klant.

30 de maio de 2025

Geachte heer / mevrouw Jelle,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecto gebeurt d'elle levering Zonder probleem

Perfecto gebeurt snelle levering Zonder probleem

17 de março de 2025

Geachte heer Bruwier,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor snelle handeling.Afpraak…

Bedankt voor snelle handeling.Afpraak eigen huisarts pas binnen twee weken .Direct geholpen door jullie. Hoop dat de mensen in eerlijkheid handelen en misbruik vermijden...

1 de maio de 2025

Beste klant

Bedankt voor het beoordelen van onze service met fantastische 5 sterren!

We zijn blij te horen dat we u snel konden helpen, vooral wanneer uw eigen huisarts pas later beschikbaar was. We waarderen uw vertrouwen en uw doordachte opmerking over het verantwoord gebruiken van onze service.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn en kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

We wensen u het allerbeste en een fijne dag verder!

Perfect experience

Perfect experience, quick shipping and the prescribing doctor even offers to ask any questions you might have after receiving your order. I strongly recommend this website!

16 de maio de 2025

Dear Mrs Degreves

we appreciate that you took the time to write this 5 star review.

It is great to hear, that you´re experience with our service was perfect and would also recommend it to others.

We are striving to exceed your expectations also in the future.

Kind regards

Customer Service - Dokteronline

Alles loopt zoals aangegeven

Alles loopt zoals aangegeven, duidelijke info

16 de abril de 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze informatie duidelijk vond. Uw tevredenheid is onze prioriteit en uw opmerkingen moedigen ons aan om de kwaliteit van onze diensten te handhaven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u in de toekomst meer informatie of hulp nodig heeft. We staan altijd voor u klaar.

Fijne dag verder!

Klantenservice

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dokter antwoord niet op mijn vraag,

Dokter antwoord niet op mijn vraag,

5 de maio de 2025

Beste meneer Torfs,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons enorm te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening.
Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste zorg te bieden en stellen uw opmerkingen dan ook zeer op prijs.

Wij willen u graag informeren dat het officieel tot 48 uur kan duren voordat een arts uw aanvraag evalueert. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, en we waarderen uw geduld in deze kwestie.

Om u verder te helpen, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u de nodige ondersteuning te bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen snel van u te horen en het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Klantenservice - Dokteronline

12 de maio de 2025

Geachte heer / mevrouw Oliveri,

Hartelijk dank voor het beoordelen van onze diensten met fantastische 5 sterren!

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Snel en correct

24 de abril de 2025

Geachte heer Carlo,

Het doet ons plezier te horen dat u onze service als snel en correct heeft ervaren. Wij hopen u ook in de toekomst te mogen blijven ondersteunen en verwelkomen u graag opnieuw op onze website.