DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰 Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

154 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

57 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Aanrader!

Vaak schrijf ik een review als ik ergens ontevreden over ben. Voor DRD Knaagdierwinkel maak ik eens een positieve uitzondering op die regel. Bestel er al jaren producten voor m'n muizen en konijnen en bestellingen worden altijd altijd vlot en netjes verzonden. Het assortiment is heel compleet en over het algemeen goede producten en duidelijke productinformatie. Wat kan ik meer zeggen? Aanrader!

30 de setembro de 2026

Koploper in knaagdierproducten en 5* klantenservice

Sinds de adoptie van mijn goudhamster Peko ben ik vaste klant bij DRD. Ze hebben het breedste aanbod aan voer, oogst, huisjes, verrijking… van alle online huisdieren winkels. Niet alleen is hun aanbod zeer breed, de prijzen zijn redelijk en bij zo goed als alle producten staat een uitgebreide uitleg over de pluspunten van het product, voor welke diersoorten dit past en waarom. Het is overduidelijk dat ze erg bezig zijn met het welzijn van je dier en niet gewoon maar zo veel geld willen maken als mogelijk door onveilige producten te verkopen. Laatst had ik in mijn bestelling een verkeerd product gekregen, ik heb de klantendienst gecontacteerd en de volgende dag was het juiste product al meteen op de post zonder extra kosten en zonder dat ik een retour hoefde te doen. Ik kan DRD alleen maar aanbevelen, voor mij is er geen andere webshop die evenaart!

2 de setembro de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat een ontzettend mooie review — hier worden we echt even stil van. 💚

Dankjewel dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het betekent enorm veel om te lezen dat je sinds de komst van Peko zo bewust bij ons shopt en dat je niet alleen ons assortiment waardeert, maar óók de informatie en aandacht die we bij de producten geven.

Dierenwelzijn staat bij ons altijd voorop. We willen niet zomaar veel aanbieden, maar juist producten waar we achter staan en waarbij duidelijk is voor welk dier iets geschikt is en waarom. Daarom is het extra bijzonder dat jij dat zo sterk terugziet.

En natuurlijk kan er ondanks alle zorg een keer iets misgaan met een bestelling. Dan vinden we het vooral belangrijk om het snel en netjes op te lossen, zonder dat jij daar onnodig last van hebt.

Dankjewel voor je vertrouwen, je warme woorden en je aanbeveling. Geef Peko maar een extra knuffeltje van ons. 🐹💚

Altijd in orde

Altijd in orde! Levertijden prima, kwaliteit prima! Hebben alles wat je zoekt.

26 de janeiro de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Dankjewel voor je fijne review! 💚

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en bij ons steeds kunt vinden wat je nodig hebt. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen: een ruim assortiment, goede kwaliteit en een service waarop je kunt rekenen.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 🐹🐰

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering. Alles zoals verwacht.

22 de fevereiro de 2026

Dankjewel voor je review! 💚

Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen en precies was zoals je had verwacht. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar juist dát vinden wij belangrijk: gewoon goed geregeld van bestellen tot bezorgen 😊

Heel graag tot een volgende keer!

Goeie artikelen

Al een aantal keer een bestelling geplaatst bij DRD Knaagdierwinkel en mijn hamster Vito en ik worden nooit teleurgesteld van de geweldige artikelen.🤩🐹🌺

7 de agosto de 2026

Dankjewel Nikki, wat ontzettend leuk om te lezen! 💚

En extra gezellig dat Vito er ook zo blij van wordt 🐹🌺 We vinden het ontzettend leuk om te lezen dat jullie al meerdere keren bij ons hebben besteld en steeds weer iets fijns kunnen vinden. 🙌

Dankjewel voor jullie vertrouwen en geef Vito maar een extra knuffeltje van ons! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima producten. Ik bestel hier al jaren gedroogde kruiden voor mijn konijnen.

26 de julho de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Dankjewel voor je mooie review! 💚

Wat bijzonder dat je al jarenlang bij ons terugkomt voor de gedroogde kruiden van je konijnen. Dat vaste vertrouwen waarderen we enorm. We stellen ons kruidenassortiment met veel aandacht samen, dus het is heel fijn om te lezen dat jij en je konijnen er zo tevreden over zijn.

Heel erg bedankt en graag tot een volgende bestelling! 🐰🌿

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Mooie en overzichtelijke site

26 de julho de 2026

Dankjewel voor je fijne review, Remco! 💚

Wat goed om te lezen dat je prettig bij ons hebt kunnen winkelen. We besteden veel aandacht aan een duidelijke website en een assortiment met een goede balans tussen kwaliteit en prijs, dus dit is heel waardevol om terug te krijgen.

Heel graag tot een volgende bestelling!

Super veel keuze

Super veel keuze , altijd snel geleverd , heb nu 1x probleem met levering gehad maar niet probleem door de winkel maar door post nl , pakket kwijt bij post nl , heel veel gemaild met de winkel , altijd snelle reactie op men e mail en winkel heeft dit voor mij recht gezet terwijl ze zelf niet in fout zijn wat ik echt heel mooi vind van hun. Ik zal nog heel veel bestellen en kan alleen maar hopen dat post nl geen fouten meer maakt want je hebt veel keuze op de site en heel vriendelijke snelle behulpzame service via e mail .

27 de julho de 2026

Lieve Cindy,

Wat een ontzettend mooie en hartverwarmende review — heel erg bedankt 💚

We vonden het oprecht vervelend dat je pakket bij PostNL zoekgeraakt was. Juist daarom waarderen we het extra hoe geduldig en begripvol je tijdens het hele proces bent gebleven. Dankjewel voor het fijne contact en voor het vertrouwen dat je ons hebt gegeven om dit samen netjes op te lossen.

Het betekent veel voor ons dat je ondanks deze vervelende ervaring zo positief over onze winkel en service bent gebleven. We hopen van harte dat al je volgende pakketten weer gewoon snel en zonder problemen bij je aankomen.

Dankjewel namens het hele team, Cindy. We helpen je heel graag weer bij een volgende bestelling 💚

Alles voor de cavia!

Hele leuke en originele spulletjes voor cavia's, snel verzonden en netjes verpakt. Ik bestel hier regelmatig!

25 de outubro de 2025

Dankjewel Wendy voor je leuke review! 💚

Wat fijn dat je regelmatig bij ons bestelt en steeds weer iets leuks voor je cavia’s kunt vinden. We vinden het belangrijk om naast de vertrouwde basics ook originele producten aan te bieden waar cavia’s echt plezier van hebben.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! 🐹

Schneller und sicherer Versand

Schneller und sicherer Versand. Gute Qualität. Alles einwandfrei 👍

24 de junho de 2026

Vielen Dank für deine schöne Bewertung, Victoria! 💚

Es freut uns sehr, dass alles sicher und einwandfrei bei dir angekommen ist. Wir legen viel Wert auf eine sorgfältige Verpackung und zuverlässige Qualität – umso schöner, dass du genau das so erlebt hast.

Vielen Dank für dein Vertrauen und sehr gerne bis zum nächsten Mal!

Supersnelle levering

Met de hete dagen en een nieuw huisdier had ik plots een icepod nodig. Deze werd echt binnen het uur, dus ontzettend snel verzonden! Volgende dag was deze al in huis. Netjes verpakt. Absoluut de 5 sterren waard. Heel erg bedankt, ook namens mijn konijn!

25 de junho de 2026

Wat een ontzettend fijne review, Mandy — dankjewel! 💚

Op zulke warme dagen wil je natuurlijk dat een koelproduct zo snel mogelijk in huis is. We verzenden alle bestellingen direct, maar het blijft extra fijn wanneer de bezorging daarna ook zo vlot verloopt en de ICEPOD de volgende dag al bij je konijn is.

Heel graag gedaan, ook namens ons hele team. Geef je konijn maar een extra aai van ons 🐰❄️💚

Top winkel

Altijd volgende dag in huis, altijd netjes verpakt. Is gewoon een top winkel waar ik vaak bestel en nooit problemen heb gehad

25 de junho de 2026

Wat een heerlijke review, Miranda — dankjewel! 💚

Extra fijn om te lezen dat je al vaker bij ons bestelt en dat alles iedere keer gewoon goed verloopt. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Achter de schermen zorgen we er dagelijks voor dat bestellingen direct en met aandacht worden verwerkt en stevig worden ingepakt.

Dankjewel namens het hele team en heel graag tot de volgende bestelling! 🐹🐰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne webwinkel met juiste producten…

Fijne webwinkel met juiste producten voor knaagdieren!

26 de julho de 2025

Dankjewel Lisa voor je fijne review! 💚

Wat goed om te lezen dat je bij ons de juiste producten voor je knaagdier kunt vinden. We besteden veel aandacht aan een passend en zorgvuldig samengesteld assortiment, dus dit is heel waardevol om terug te krijgen.

Heel graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Groot assortiment van voeding die…

Groot assortiment van voeding die moeilijk te vinden is in België. Alles wordt snel geleverd en je bestelling is ook steeds goed verpakt.

27 de maio de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling, Christophe! 😊 Wat fijn om te horen dat je bij ons voeding kunt vinden die in België lastiger verkrijgbaar is. We doen ons best om een zo breed en zorgvuldig mogelijk assortiment aan te bieden, juist ook voor baasjes die net wat specifieker zoeken.

Super om te lezen dat de levering snel was en alles goed verpakt bij je is aangekomen. Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn tamme ratten zijn blij met deze…

Mijn tamme ratten zijn blij met deze winkel😊

18 de junho de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Peter! 😊 Wat leuk om te lezen dat je tamme ratten blij zijn met onze winkel, daar worden wij natuurlijk ook heel blij van. Veel plezier met je bestelling en geef de ratjes een kleine aai van ons!

Fijne zaak

Het assortiment is erg uitgebreid en het bestellen was eenvoudig. Ook de klantenservice is erg fijn. Ze denken goed mee als je vraagt om advies.

8 de maio de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Jolanda! 😊 Wat fijn om te lezen dat je ons assortiment zo uitgebreid vindt en dat het bestellen eenvoudig ging. Ook heel leuk dat je onze klantenservice noemt, want we denken graag mee om samen te kijken wat het beste past bij jouw dier(en).

Veel plezier met je bestelling!

Geweldige website

Geweldige website. Bestelling wordt snel geleverd, goede kwaliteit en prijs. En een heel groot assortiment. Heel tevreden, tot de volgende bestelling :-).

8 de junho de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling, Arnoud! 😊 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website, de snelle levering, kwaliteit, prijs en ons assortiment. Daar worden wij heel blij van!

Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer 😊

Top kwaliteit

Goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice

3 de junho de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Max! 😊 Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je bestelling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

chinese brol

Deze site verkoopt chinese brol aan zeer dure prijzen. Hun retourpolicy is niet ech. Caviakooi aangekocht aan 230€
Bij het in elkaat steken braken alle verbindingstukken af. De vak waarin cavia loopt is ordinair geplastificeetd plooikarton en alles behalve stevig. De kooi kan niet verplaatst worden zonder dat deze uit elkaar valt. We hebben dit ook aan knaagdier aangegeven. We mochten alles terugsturen, daarna werd het stil… geen centen terugbetaald ook geen antwoord naar ons toe na de retour. Ik heb opnieuw zelf contact opgenomen om te weten wat hun plan was. Kooi werd niet vergoed en klantonvriendelijk.

15 de junho de 2026

Beste Anja,

Wij vinden het jammer dat u dit op deze manier ervaart, maar wij herkennen ons niet in de kwalificaties die u gebruikt over onze winkel en onze producten.

Wij herkennen ons nadrukkelijk niet in de omschrijving dat wij “Chinese brol” zouden verkopen. De betreffende C&C-kooi is geen “Chinese brol” en wordt in Engeland geproduceerd. Het vergelijken van deze kooi met onbekende producten op andere platforms doet geen recht aan het artikel dat u bij ons heeft besteld.

De kooi is door ons retour ontvangen en gecontroleerd. Wij waren oprecht zeer verrast door de staat waarin deze retour kwam; een C&C-kooi hebben wij niet eerder in deze staat terugontvangen.

Na controle is vastgesteld dat de kooi niet ongebruikt, niet compleet en niet meer verkoopbaar was. De bodemplaten vertoonden duidelijke gebruiks- en hygiënesporen, meerdere connectoren waren afgebroken, de tie-wraps waren doorgeknipt en de originele op maat gemaakte verpakking ontbrak. Die verpakking is juist belangrijk om de bodemplaten goed te ondersteunen en veilig te kunnen verzenden.

Een retour binnen de zichttermijn betekent dat een product beoordeeld mag worden, zoals dat redelijkerwijs ook in een winkel zou kunnen. Het betekent niet dat een artikel gebruikt, beschadigd of incompleet retour kan komen zonder gevolgen voor de waarde. In deze staat konden wij de kooi absoluut niet meer opnieuw verkopen.

Top Service!

27 de maio de 2026

Resposta da DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Heel erg bedankt voor je review, John!

Wat fijn dat je onze service zo positief ervaart. We doen elke dag ons best om bestellingen en vragen snel en netjes op te pakken, dus dit is echt heel leuk om terug te lezen.

Dankjewel namens het hele team en graag tot een volgende keer! 🐹🐰✨