DrumCity.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quick delivery, Cheap made in Vietnam NOT Celestion speakers. Sounds very good, easy to dial in tone and effects. Love it anyway.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hvad er god service? - prismatch - levering til tiden - lav ventetid i showroom - kvalitetsvarer - imødekommende ansatte - en kop kaffe til ventetiden i showroom - information om produkt og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle købe en guitar, dog havde først pengene om en uge. Kontaktede support, som var absolut fremragende; dygtige og venlige. De gav mig muligheden for at lægge den til siden også betale, når jeg k... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Instrumentos Musicais
  2. Instalação e Equipamentos para Conservatórios
  3. Loja de Violões e Guitarras
  4. Loja de música
  5. Loja de pianos
  6. Fornecedor de equipamento de iluminação de palco

Informação fornecida por fontes externas variadas

DrumCity har siden 1980 leveret trommer og slagtøj til rigtig mange skoler og institutioner, orkestre og musikkonservatorier. Når det kommer til trommer og slagtøj er ingen opgave for lille eller for stor for os. Du/I kan altid kontakte os og få kompetent vejledning og et uforpligtende tilbud på vore kvalitets-trommer!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering er helt ok

Levering er helt ok, men den klaver/piano bænk jeg har fået er ( syens jeg ) ikke egnet for voksne, og jeg er kun 174cm

13 de fevereiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Orla - jeg kan ikke se hvilken klaverbænk, du har købt, men hvis du henvender dig til vores kundeservice, tager vi selvfølgelig bænken retur :) Og vi kan nok finde en der passer bedre i højden til dig hvis du ønsker det :) Vh Anders/DrumCity.dk

Levering allerede næste dag

Levering allerede næste dag. God kvalitet til lave priser

13 de fevereiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Lone - dag-til-dag levering på lagervarer er vigtigt for os - man vil jo gerne have sine nye ting i en fart! :) Tak for anmeldelsen :) Vh Anders/DrumCity

Kan varmt anbefales

Chattede med en medarbejder inden bestilling - ville være sikker på at varen var på lager, og at levering kunne ske dagen efter. Alt gik gnidningsfrit. Og hurtigt!

2 de fevereiro de 2023

Hej Mikael - godt alting spillede! Og tak for anmeldelsen :) Vh Anders/DrumCity

Hurtig levering

8 de fevereiro de 2023

Hej Chris - tak for anmeldelsen :) Vh Anders/DrumCity

Super service

På trods af, at de ikke havde det kabel på lager, jeg bestilte, skrev de meget hurtigt, og spurgte, om det var OK, at jeg fik et andet (dyrere) kabel til samme pris. Lagerfolkene var gået hjem på bestillingstidspunktet, men de skrev, at jeg alligevel bare kunne komme og hente. Hele processen tog nok en time. Super service

5 de fevereiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Christian - det er vigtigt for os at få løst problemer når de opstår, det er jo fedest for alle - er glad for vi fik styr på det hele :) Vh Anders/DrumCity

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og gode varer

Har efterhånden benyttet mig af Drumcity's click and collect service et par gange, og har været ovenud tilfreds hver gang. Bestilte et lilletrommeskind, og selv om der stod det ville tage 10-12 dage at få hjem, fik jeg det efter et par dage. Bestilte sent i går aftes også en lilletromme taske, og den var klar til afhentning lidt over klokken 8 her til morgen. Derudover er det tydeligt at de vælger at forhandle produkter af høj kvalitet til en god pris, som f.eks. deres Protection Racket soft bags, der er lidt billigere end de berømte Mono, men klart af samme høje kvalitet.

9 de fevereiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Noah - vi er også rigtig glade for vores pakkeboks og click og collect :) Og jeg bruger selv Protection Racket tasker - de gør det rigtig godt! Tak for det fine review :) Vh Anders/Drumcity.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og hurtig forsendelse.

God rådgivning, hurtig og præcis levering … og da ordren skulle ændres gik det også helt fint.
Det bliver ikke bedre.

2 de fevereiro de 2023

Hej Lars - dejlig læsning! Glad for at alt har spillet :) Vh Anders/Drumcity.dk

Utrolig service

Utrolig service, havde en defekt på en ny guitar, en ombytter blev sendt dagen efter.
Ikke sidste gang jeg handler hos Drum City.

5 de fevereiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej - vi ved hvor surt det er at stå med en defekt vare, så når det desværre sker engang imellem, at noget er leveret som ikke virker, prøver vi at få en ombytter afsted hurtigst muligt :) Vh Anders/Drumcity.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris, men kun 4 stjerner. Desværre ikke pakket ind i transportkasse, varen kom i original kasse, som nu er beskadig, grundet en formentlig hård behandling af GLS. Der ud over, sidder der nu følgeseddels mærker og andet godt på original kassen… ikke fedt hvis man en dag ønsker at sælge varen. PS: Det var en Arturia MiniFreak

24 de janeiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Martin - jeg er helt enig i at det ikke er godt nok - og som regel sender vi også kun kassen, hvis der er en ekstra papkasse udover, så der må være noget der er gået galt er :/ Jeg kan ikke umiddelbart spotte din ordre, men du er meget velkommen til at vende tilbage, så jeg kan finde ud af hvilket produkt der er tale om :) Igen, jeg beklager fejlen! :) Vh Anders/DrumCity.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det købte produkt var desværre behæftet…

Det købte produkt var desværre behæftet med fejl. Men vi blev mødt at professionel kundeservice og inden for få dage fik vi tilsendt et nyt og fejlfrit produkt.

5 de janeiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej - jeg beklager at der har været en fejl på produktet, men er glad for at det trods alt er endt godt. Vi er jo ikke herrer over eventuelle fejl på producenten, men vi sætter en øre i at få løst fejl så hurtigt som muligt, så man som kunde tryks kan handle hos os :) Vh Anders/DrumCity.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og god service

Gode produkter og god service, levering til tiden

10 de janeiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Niels - mange tak for den gode anmeldelse, glad for at høre at alt har spillet :) Vh Anders/DrumCity.dk

Altid hurtigt og effektivt

Altid hurtigt og effektivt. Leveret på under 24 timer fantsatisk

11 de janeiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej - tak for det gode review og man vil jo gerne have sit nye grej hurtigst muligt, så vi sender altid så hurtigt som muligt! :) Vh Anders/DrumCity

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var i butikken og fik rigtig god…

Var i butikken og fik rigtig god vejledning. Det endte med et produkt, som passer perfekt til det, jeg skulle bruge. Jeg fik også præcis vejledning i tilbehør og gode ideer til min ønskeseddel til næste fødselsdag.

26 de dezembro de 2022

Resposta da DrumCity.dk

Hej Kent - tak for den gode anmeldelse og er glad for du har haft en god oplevelse i vores butik/showroom :) Vh Anders/DrumCity

DrumCity. Guf til ørerne

Drumcity havde lige det jeg skulle bruge.
Jeg bestilte det, og vupti så havde jeg de fedeste hovedtelefoner om ørerne.

2 de janeiro de 2023

Resposta da DrumCity.dk

Hej Torben - det er godt at høre! Alle ører fortjener gode bøffer! :) Vh Anders/DrumCity

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais