Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Avaliações

1.120
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var til "Første samtale. Kom godt fra start" hvor karrierekonsulenten, Sannie, formår at fremstå autentisk, nærværende og inde i sit stof ved at svare på spørgsmål uden betænkningstid. Hun fremstå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Temamøde i Dyrehaven om mindfulness tilrettelæggelse og undervisning i mindfulness af Charlotte Dencker. Stor ros for denne dag i den skønne natur. Fik nogle gode anvendelige redskaber i selv-compassi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar

Escrito pela empresa

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Escrito pela empresa

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.120)

104 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Meget ansvarlig

Meget ansvarlig, tålmodig og tydelig person jeg talte med. Vil ri ge tilbage med mere præcise svar

1 de julho de 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning.

Vi ser frem til at høre fra dig igen, når du har flere spørgsmål eller brug for sparring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er nyuddannet sundhedsfaglig…

Jeg er nyuddannet sundhedsfaglig kandidat og har kun haft gode oplevelser med DSA. Søde og fleksible medarbejdere at træffe på telefonen og desuden en rigtig fin første samtale, som var den her workshop, hvor man samles en gruppe nyuddannet og får værktøjer og sparring med derfra.
Jeg vil gerne anbefale DSA som a-kasse!

24 de junho de 2026

Hej Nanna,

Tusind tak for din flotte anbefaling og de fine ord om vores medarbejdere og workshops.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os som nyuddannet.

Vi ønsker dig alt det bedste på din videre vej – og husk, vi er altid klar til at hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos DSA. Især Sannie har været en stor hjælp i forbindelse med min overgang fra studerende til nyuddannet sygeplejerske. Jeg har fået god vejledning, støtte og hjælp til blandt andet jobsøgning og forberedelse til jobsamtaler. Det har givet mig mere tryghed og selvtillid i processen. Jeg kan varmt anbefale DSA til andre studerende og nyuddannede.

15 de junho de 2026

Kære Ayeda,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Sannie og resten af teamet har kunnet støtte dig godt i overgangen fra studerende til nyuddannet sygeplejerske.

Vi ønsker dig alt det bedste på din karrierevej og er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det.

Tak fordi du vil anbefale os videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været meget glad for at kunne…

Jeg har været meget glad for at kunne få denne sparring med Sannie ift. Karriervejledning. Helt klart noget jeg vil anbefale til en der søger nye retninger.

18 de junho de 2026

Hej.

Tusind tak for din fine anbefaling.
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med karriervesparringen hos Sannie. Vi håber, det kan være med til at give dig klarhed og inspiration til dine næste skridt.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for mere hjælp eller sparring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik god og inspirerende vejledning…

Jeg fik god og inspirerende vejledning i forhold til måder at søge nyt job på, samt mange gode ideer til hvilke steder der kan kontaktes uopfordret via telefonopkald og måske benytte mig af kaffeaftaler. Var fyldt af optimisme og gåpåmod i forhold til at finde en ny retning og et nyt job. Tak for det.

17 de junho de 2026

Hej

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder mig at høre, at vejledningen har givet dig ny energi og gode idéer til jobsøgningen.

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med at finde den rette retning og det nye job.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere støtte.

Mit første møde med DSA

Jeg deltog forleden dag til mit første møde hos DSA, med Sannie som underviser og karrierkonsulent.

Mine forventninger inden mødet var ikke særlige høje, men de forventninger blev gjort til skamme!
Det var en usædvanlig god oplevelse, hvor Sannie formåede at skabe et positivt og åbent læringsmiljø. Fremgangen i mødet var rigtig behageligt, da der var balance i tingene.

En åben dialog og imødekommende underviser gjorde det hele for mig.
Vi fik viden og erfaringer med i bagagen, som jeg helt sikkert kan bruge videre i min søgen efter næste job.

Jeg har allerede booket et individuelt møde med Sannie som karrierekonsulent, hvilket jeg ser meget frem til.

Tak for en rigtig god dag, jeg ser frem til at mødes med DSA en anden gang.

16 de junho de 2026

Kære Corinna.

Mange tak for din fine og detaljerede anmeldelse af dit møde med Sannie hos os.

Det glæder os virkelig at høre, at dine forventninger blev overgået, og at du oplevede et positivt og åbent læringsmiljø.

Sannie sætter en stor ære i at skabe netop den slags møder, hvor der er plads til dialog og udvikling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til dit individuelle møde, og vi håber, at det vil bringe dig endnu tættere på dit næste job.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse til det første møde i dsa som var i en gruppe.- ikke mindst pga Sannie som var vores konsulent. Jeg blev inspireret og fik blod på tanden til at komme i gang. Jeg og mange andre var hurtige til at få booket en tid med hende. Hendes angegement og positive energi smitter.

11 de junho de 2026

Hej Chanette

Tusind tak for de fine ord og den positive feedback!

Det glæder os meget at høre, at du fik en god og inspirerende oplevelse ved dit første møde, og at Sannie har motiveret dig til at komme godt i gang.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere støtte.

Karrieresamtale, Jette

Jeg har haft en rigtig god samtale pr. Telefon med karrierekonsulent, Jette. I samtalen oplevede jeg Jette som lyttende, respektfuld og hun var god til at lytte til det, jeg fortalte og kunne navigere i det, der kunne have relevans for mig. Hun var også god til at liste andre muligheder op, som jeg ikke nødvendigvis selv havde overvejet.
Så i en tid, hvor jeg lidt er på dybtvand i min karriereretning, har hun hjulpet mig til at se muligheder.
Kæmpe anbefaling herfra til en samtale med DSA’s karrierekonsulent!

12 de junho de 2026

Hej Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Jette og karrieresamtalen.

Det betyder meget for os at høre, at samtalen har givet dig nye perspektiver og støtte i en svær tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde muligheder på din karrierevej.

Tak fordi du anbefaler vores karrierekonsulenter!

Karrier samtale

Høflige, imødekommende og udfordrings parate ville jeg beskrive Dsa som efter min færste henvendelse til Dsa.

har gået og difunderet over næste skridt i min karriere, benyttede mig af tilbudet fra Dsa "karrierekonsulent" havde fornøjelse at snakke med Jette, på de ca 45 vi snakkede sammen skabte hun hurtigt gode og trygge rammer for reflekterende samtale der hjalp mig med at udvide horisonten, samtid med det blev afklarende for hvad næste step i min proces skulle være, uden at det blev mere uoverskueligt og bare til endnu flere valg muligheder der skulle tænkes over.

Tak for en dejlig og behagelig samtale Jette - håber du har alverdens solskinsdag i vente 😁

16 de junho de 2026

Hej Phillip

Tusind tak for din flotte og varme feedback – det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med vores karrierekonsulent Jette, og at samtalen kunne skabe klarhed i din karriereproces.
Vi håber også, at du får masser af solskinsdage fremover!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere sparring eller hjælp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv besvarelse.

Hurtig og effektiv besvarelse.

12 de junho de 2026

Hej Lisbeth,

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sannie er fagligt en meget kompetent konsulent

Sannie er en fagligt meget kompetent/dygtig konsulent.
God formidler og på en behagelig måde.
Jeg har oplevet at blive mødt med omsorg, omfavnelse og empati i en meget sårbar position efter en ubehagelig opsigelse, som var en kæmpe sorg for mig.
Jeg stod pludselig uden arbejde efter mere end 40 år som sygeplejerske. Men Sanni lyttede og jeg følte mig grebet og forstået, tak for det. 😍
Kan kun give hende min bedste anbefaling 🥰

Hej Kirsten,

Tusind tak for din varme og rørende feedback.

Det glæder os meget at høre, at Sannie har kunnet støtte dig så godt i en svær tid, og at du har følt dig mødt med omsorg og empati.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er blevet mødt i øjenhøjde og har…

Jeg er blevet mødt i øjenhøjde og har modtaget meget kompetent og værdifuld vejledning, på en rar og venlig måde

Hej Taran,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med kompetent og god vejledning.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du skulle få brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har talt med en meget hjælpsom…

Har talt med en meget hjælpsom medarbejder som har guided mig godt og jeg har fået hurtigt svar på mine spørgsmål

Hej Felicia.

Tusind tak for din fine feedback.

Det glæder os, at du har fået god vejledning og hurtige svar på dine spørgsmål.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det igen.

Tillid til dig

Jeg har netop haft mit første møde som ledig i DSA. Jeg oplevede at blive mødt med tillid og en meget positiv tilgang i den støtte jeg fik til min jobsøgning. Dertil oplevede jeg en jobkonsulent med en jordnær tilgang som f.eks. gav sig til udtryk ved at hun inddrog sine egne erfaringer som jobsøgende og hendes møde med kommune og a-kasse.

3 de junho de 2026

Hej Tina

Tusind tak for din fine feedback.
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse og føler dig godt støttet i din jobsøgning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Venlig hilsen.

Jeg fik svar på spørgsmål om efterløn

Jeg fik svar på spørgsmål om efterløn

8 de junho de 2026

Hej Janne,

1000 tak for din tilbagemelding.

Det glæder os, at du har fået svar på dine spørgsmål om efterløn.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Karrieresamtale

Jeg havde en samtale med Sannie mhp. At finde retning i et arbejdsliv med ADD. Hun var rigtig rar at snakke med og var god til at følge op på de ting vi snakkede om, så vi altid var på bølgelængde. Jeg kan klart anbefale en snak med Sannie🙌

30 de abril de 2026

Hej Line

Mange tak for din fine anbefaling af samtalen med Sannie.

Det glæder os, at hun har kunnet støtte dig godt og skabe en god dialog, som har hjulpet dig med at finde retning.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for sparring eller vejledning.

Hjælpsom

Hjælpsom, forstående, imodkommende , respektfuld, god humør

1 de junho de 2026

Hej Elie,

Tusind tak for de flotte ord!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplever med os.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du har brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik rigtig god hjælp

Jeg fik rigtig god hjælp i form af sparring og svar på spørgsmål. Det var en kompetent og dygtig medarbejder som helt sikkert er meget erfaren og som kunne svare på mine spørgsmål. Jeg er helt sikkert hjulpet godt videre.

21 de maio de 2026

Hej Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har fået god sparring og kompetent hjælp, så du føler dig godt hjulpet videre.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det igen.

Fantastisk god samtale

Fantastisk god samtale. Jeg blev hørt og fik svar på mine spørgsmål

13 de maio de 2026

Hej Lilian,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du føler dig hørt og får svar på dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Medmenneskelig og kompetent rådgivning

Jeg var i forbindelse med min nye ledighedssitustion til møde hos DSA hvor karrierekonsulenten Sannie Christoffersen var der til at hjælpe og motivere os, der var på holdet den dag.
Derudover var jeg så heldig at, da jeg kort tid efter stod med et akut behov for vejledning og hjælp til en jobsamtale, var det også Sannie.
Sannie er utrolig tillidsfuld, indlevende og ægte. Man kan mærke at hun brænder for at støtte og coache og ved hvornår hun skal lytte og hvornår hun skal give gode råd. Det er tydeligt at mærke at hun ved hvad hun taler om, ift. vores sundhedsfaglige udfordringer og dilemmaer og det er relevant og opdateret viden hun bidrager med, ift. hvad man her brug for.
Jeg giver hende de bedste anbefalinger!
Hun hjalp ihvertfald mig, så jeg følte mig bedre klædt på til en jobsamtale (hvor jeg blev ansat!).

21 de abril de 2026

Kære Graziella

Tusind tak for din varme og detaljerede feedback. Det glæder os utrolig meget at høre, at Sannie har kunnet støtte og motivere dig gennem din ledighedssituation, og at du følte dig godt klædt på til din jobsamtale – og stort tillykke med ansættelsen!

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af både den menneskelige og faglige tilgang, som vi lægger vægt på i vores rådgivning.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais