Jeg var til "Første samtale. Kom godt fra start" hvor karrierekonsulenten, Sannie, formår at fremstå autentisk, nærværende og inde i sit stof ved at svare på spørgsmål uden betænkningstid. Hun fremstå... Ver mais
A empresa respondeu
Temamøde i Dyrehaven om mindfulness tilrettelæggelse og undervisning i mindfulness af Charlotte Dencker. Stor ros for denne dag i den skønne natur. Fik nogle gode anvendelige redskaber i selv-compassi... Ver mais
A empresa respondeu
Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Ver mais
A empresa respondeu
I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Ver mais
A empresa respondeu
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Escrito pela empresa
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Professionelle konsulenter og glimrende introduktionsmøde.
Rigtig god behandling med tydelig vægt på, at det var min fremtid, der var vigtigst.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for og på en meget fin måde.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hjælpsomt personale som er god til rådgivning og guidening - kan kun anbefales.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Kompetent medarbejder der havde tid til at lytte til mig.
Jeg fik en god gennemgang af mine muligheder og hvad jeg skal være opmærksom på i forhold til at være sygemeldt med stress.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Efter over en måneds ventetid uden svar på mail med spørgsmål, ringer jeg ind og kan få at vide, at den afdeling, jeg skal bruge, er åben om 3 dage.
Rædderlig service.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hold op hvad skulle jeg gøre uden støtte og vejledning fra Dorthe, soc.rådgiver I DSA. Bedste konstruktive hjælp.
Af hjertet tusind tak !

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God og kompetent vejledning til gennemgang af CV og ansøgning til job som radiograf.
Jeg snakkede med Sabine, som heldigvis er S-Radiograf, ligesom mig selv.
Det var en behagelig samtale med gode råd og feedback til mine indsendte dokumenter.
Jeg føler mig godt hjulpet på vej til forhåbentlig et nyt job.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg overvejer at melde mig ind, da jeg skal til at starte på sygeplejerske uddannelsen.
Jeg valgte at ringe ind, for at få vejledning om indmeldelse da jeg allerede er medlem ved en anden a kasse. Jeg fik talt med Murat, han var meget venlig og imødekommende, han besvarede alle mine spørgsmål (der var mange) uden følelsen af at det var for meget, alt i alt blev jeg godt behandlet.
Jeg vil helt sikkert anbefale jer.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Tak til Marianne for at hjælpe med dagpengekortet.
Skønneste menneske og den bedste service, tog os godt i hånden fra første sekund og hjalp os i mål med et dagpengekort som ikke var udfyldt korrekt og hjalp os med at få pengene igen.
Vh Thilde og Daneshan

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
I forbindelse med at jeg er startet op i et deltids arbejde var der krav fra DSA om at få underskrevet en frigørelsesattest, for at kunne få supplerende dagpenge. Dygtige Lotte fra DSA kunne se at der først var krav om en frigørelsesattest efter en prøveperiode på 3 mdr, så jeg fik lige 3 mdr mere hvor jeg kan få mulighed for at bygge flere timer på og bygge egen virksomhed op. Det blev lige en meget bedre weekend

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Nærværende og kompetent rådgiver. Var konkret og fik givet nogle råd der kunne arbejdes videre med.

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super godt og velstruktureret møde med Jette Aabenhus, som præsenterede al relevant information til alle mødedeltagere med omhyggelig hensyntagen og aldeles nyttige jobsøgningsredskaber til den enkelte. Et virkelig givende møde!

Resposta da Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.