Super Flot Arbejde
Super service, jeg bestilte en rensning af min Mercedes Vito’s kabine og fik en hurtigt tid, da jeg hentede bilen 2 timer efter stod den i pristine kondition - super flot arbejde.
Professionelt bilpleje og Polering
Strandvejen 32 st, 3300, Frederiksværk, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig venlig, høflig og hurtig og et meget flot resultat. Kan kun anbefale David på det varmeste. Som at få en ny bil👍👍👍
Jeg fik en tid sen eftermiddag ved David.
Magen til sympatisk og grundig ung mand skal man lede længe efter!
Min bil blev rengjort så flot, som var det en klargøring af bilen. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil sende mine største anbefalinger.
Jeg kommer helt sikkert igen!

Resposta da Dscarclean
Super god og nem oplevelse hos DS Carclean. Jeg gav ham bare min bil også klarede han alt andet. Bilen var så god som ny da jeg hentede den igen!

Resposta da Dscarclean
Super god oplevelse! Min bil blev støvsuget, vasket og poleret, og resultatet var helt i top. God service, skarp pris, og alt blev leveret præcis som aftalt – fra dag til dag. Kan klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Dscarclean
Har aldrig set min bil så ren før, jeg kommer tilbage kan jeg love dig for!
Kan helt klart anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Dscarclean
Rigtig flink og gør et rigtigt godt arbejde.

Resposta da Dscarclean
Super god service og et perfekt resultat. David har udført en klargøring af min BMW X5. Jeg kan varmt anbefale DS Carclean.

Resposta da Dscarclean
5 stjerner – kan varmt anbefales!
Jeg var på ferie i Danmark og afleverede min bil hos DS Carclean i Frederiksværk til klargøring. Jeg blev hjulpet af hr. David, og jeg kan kun sige: arbejde i topklasse fra start til slut!
Jeg kommer fra Østrig, og jeg var virkelig glad for at kunne overlade min bil til så gode hænder. Klargøringen blev udført meget grundigt, professionelt og med stor sans for detaljer. Bilen så næsten ud som ny bagefter – både indvendigt og udvendigt var resultatet virkelig imponerende. Man kan tydeligt mærke, at der bliver arbejdet professionelt, og at kundetilfredshed betyder meget.
Kontakten med hr. David var også meget venlig, pålidelig og ukompliceret. Hvis man er i Danmark og gerne vil give sin bil den bedste behandling, så er dette helt klart det rette sted. Mange tak til hr. David for det flotte arbejde – jeg kan varmt anbefale DS Carclean!

Resposta da Dscarclean
Sikke en forandring — min dejlige bil er som ny!

Resposta da Dscarclean
Rigtig fint service professionelt arbejde udført efter aftale fornuftige priser kan varmt anbefales👌

Resposta da Dscarclean
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Carclean. Fra første kontakt blev jeg mødt af professionel og venlig service, og medarbejder tog sig tid til at forklare de forskellige behandlingsmuligheder. Da jeg hentede bilen, var resultatet imponerende – lakken stod som ny, kabinen var grundigt rengjort, og hele bilen fremstod langt flottere, end jeg havde forventet. Det var tydeligt, at der var lagt stor omhu i arbejdet. Jeg følte virkelig, at jeg fik værdi for pengene, og jeg vil uden tøven anbefale dem til andre bilejere. Flere kunder fremhæver ligeledes den høje service, det flotte resultat og den professionelle behandling.

Resposta da Dscarclean
Meget tilfreds rigtig god service bilen blev som ny igen

Resposta da Dscarclean
Top service er meget tilfreds, varmeste anbefalinger herfra ☺️

Resposta da Dscarclean
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.