Wat een verschrikkelijke kinderwagen Kwaliteit is erg slecht en gebruik van de kinderwagen is ronduit vervelend . De kap voor de zon blijft niet zitten aan de achterkant. De voorste wielen zitten stee... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dubatti smart: fijne, comfortabele buggy. Makkelijk en compact in te klappen. Ook een fijne buggy voor langere mensen. Dubatti kinderwagen: onwijs fijne wagen! Rijdt over alle terreinen makkelijk en... Ver mais
We hebben de Dubatti Smart buggy nu een jaar en hij bevalt ons goed! Lichtgewicht, makkelijk in en uit te klappen en tot een klein pakketje in te klappen waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de a... Ver mais
Nu al 6 jaar intensief gebruiker van de Dubatti One, wat een fijne kinderwagen! Met deze ervaring een Dubatti buggy gekocht! Ook een hele fijne buggy, fijn dat de gehele bekleding gewassen kan w... Ver mais
Detalhes da empresa
THE ALL-TERRAIN STROLLER Enjoy your home, the city and the countryside with the Dubatti One stroller.
Informações de contato
Holanda
- www.dubatti.com
Não respondeu a avaliações negativas
Top aankopen
Omschrijving klopt gewoon 100%. Levering heel snel; al met al was alles precies zoals verwacht.
Hele fijne kinderwagen
Hele fijne kinderwagen, met veel comfort
Fijne wagen
Fijne wagen, goed wendbaar en de bak verstelbaar in hoogte. Voor langere mensen ideaal. Enkel een probleem met de voorwielen die blokkeren in de opbergstand maar dat is met de service verholpen.
Fijne lichte buggy
Fijne lichte buggy. Ideaal met vakanties.
Dubatti smart
Hele fijne buggy. Rijdt super licht en m’n dochtertje kan er er heerlijk in liggen en zitten. Raad hem iedereen aan.
Prima wagen
Hele fijne kinderwagen
Hele fijne kinderwagen. Makkelijk in/uit te klappen om bijv. mee te nemen. Door de wat grotere wielen heerlijk om mee te wandelen. De service bij Babypark is ook heel fijn, als er wat is maken ze het direct voor je.
Het is een erg fijne wagen
Het is een erg fijne wagen.
Zeker door de grote wielen. Zo heb je meer comfort op onverharde wegen.
Super snel en vriendelijk geholpen
Super snel en vriendelijk geholpen. Word erg mee gedacht met de snelheid van reparatie waardoor we er op konden wachten! Erg tevreden
Het is een fijne kinderwagen die je…
Het is een fijne kinderwagen die je makkelijk inklapte om op t bergen en mee te nemen. We hadden een klein probleempje met de rem en het wiel, maar dit werd gelukkig snel opgelost bij de klantenservice van babypark.
Hele fijne wagen
Hele fijne wagen!
Als er iets met de wagen is, wordt dit kosteloos en netjes opgelost.
Dubatti staat voor kwaliteit met een…
Dubatti staat voor kwaliteit met een goede prijsverhouding.
We hebben de wandelwagen 2 jaar gebruikt en nu de Dubatti Smart Buggy gekocht.
Wat een geweldige Buggy.
Vriendelijk, top service …
Ik heb 7 jaar geleden kinderwagen van dubatti gekocht bij babypark. Nu blijkt de binnenband leeg te zijn. Medewerker Sheng heeft mij direct geholpen en de binnenband vervangen. Alles gaat heel snel. Top service
De service van Babypark en de…
De service van Babypark en de medewerkers zijn top
Al jaren zeer tevreden over de smart!
Al jaren maken we gebruik van de Dubatti Smart, wat we echt een top buggy vinden. Klein in te klappen voor in het vliegtuig en op de boot of camping. Kleur van de stof blijft mooi behouden. We hadden er laatst een klein euvel mee door eigen toe doen, perfect gerepareerd via de service. Echt zeer te reden!
Fijne wagen en nette service
Blij met onze Dubatti Two, maar nu na een jaar was er een klein gebrek met de knop bij het wiel. Ik kon zonder afspraak naar de servicedesk en daar bleek dat het een bekend probleem is. Maar ook dat ze daar een goede oplossing voor hebben gelukkig! Hele fijne service, ik kon eventjes wachten en het probleem werd gelijk verholpen. Nu kunnen we weer een tijd vooruit.
Aanrader
Fijn, compact en ideaal voor reizen!!! Aanrader
Perfecte stevige wagen
Perfecte stevige wagen. Mooi design.
Alles kan met 1 hand... zou deze wagen zeker aanbevelen
Reparatie kinderwagen …
Als er iets is met de kinderwagen worden we altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.
Goed opgelost
We hebben aardig wat problemen gehad met het onderstel van de wagen, de remmen en wielen. Na de eerste keer was het nog niet geheel opgelost. Maar na de tweede melding is het super fijn opgelost en kunnen wij weer verder met onze fijne wagen. Als we dan iets vaker voor een beurtje mieten en het wordt hiermee fijn opgelost blijf ik tevreden over de wagen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.