Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En lidt trist oplevelse omkring håndtering af en mindre reklamation, vi har indkøbt en båndsliber som indenfor de første 20 måneder har tabt effekten - der skal tilsyneladende skiftes en styreboks,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en større mængde værktøj hos dansk værktøjs salg inden for en kort periode og tænkte jeg ville skrive og høre om de kunne give lidt rabat eller være ekstra flinke ved næste køb, d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et større værktøjssæt søndag. Sættet blev afsendt mandag, inden GLS afhentede pakkerne, så pakken kunne nå at blive sorteret samme dag. Da jeg kortvarigt skulle bruge hjælp via telef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet her online hos dem i noget tid, har altid været tilfreds, hurtig forsendelse osv. Idag stødte jeg på mit første problem med et batteri jeg havde købt, som ikke helt fungerede, ringede ind... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas

Escrito pela empresa

Hos Dansk Værktøjs Salg A/S har vi mange års erfaring Når du handler her hos Dansk Værktøjs Salg, bliver du mødt af fagligt erfarne medarbejdere, der står klar til at hjælpe og vejlede dig i dit køb. Du er til hver en tid velkommen til at trække på vores ekspertise og erfaring, hvis du har brug for rådgivning til et projekt eller spørgsmål til et specifikt værktøj. Vi har været i gang i mere end 30 år, og har i al den tid lagt vægt på troværdighed, kvalitet og god service, som i dag er en stor del af vores DNA. Hos Dansk Værktøjssalg sælger vi markedets bedste værktøj til private kunder såvel som EAN- og erhvervskunder. Alle kan have brug for at handle godt værktøj og få kyndig rådgivning, og det giver vi her hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt som er bestilt var som lovet

Alt som er bestilt var som lovet, pakken kom indenfor 3 dage.
så alt i alt super oplevelse.:-)

Eneste de kunne gøre bedre var at man fik et link så man kunne følge pakken som i mit tilfælde var sendt med gls.

3 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg synes

Jeg synes, det er dårligt, at man kan komme ind i jeres butik og der overhovedet ikke er nogen respons fra ekspedienterne. En står og snakker og hverken hilser eller i det mindste nikker. 4 personer sidder og gør intet. I det mindste kunne man byde velkommen og sige - lige et øjeblik, så man ved, der er ekspedition i vente. Min mand kom ind i jeres butik og ville købe forskelligt Milwaukee værktøj, men gik igen efter et stykke tid og har nu købt et andet sted.

13 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet hos dem nogle gang og kan…

Har handlet hos dem nogle gang og kan kun sige de har super service, og gode priser..

I et borsæt de havde på tilbud var der sneget sig en fejl ind fra producenten, en hurtig mail til DVSalg løste problemet hvor de gik langt udover hvad de skulle. 👍🏽

10 de março de 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

Har handlet hos dvsalg for første gang nu og det bliver bestemt ikke den sidste. Meget skarpe priser, som er svært at finde andre steder.
God kundeservice både i butikken og på mail. Har skrevet flere gange til dem og har fået svar samme dag.
Dog ville det være rart med lidt flere billeder af varerne på deres webshop.

26 de fevereiro de 2022

Kanon service

Bestilte varen lørdag og modtog den tirsdag. Hurtig levering og varen var som aftalt. Jeg kan klart anbefale at handle med dvsalg.dk!

21 de janeiro de 2021

Tilfreds kunde

Har handlet mange gange Dansk Værktøjssalg og har været tilfreds alle gange.
Deres tilbudsmail kommer to gange i ugen, hvilket jeg synes er passende. Som regel er der rigtig gode tilbud på forskelligt værktøj.
Vil klart anbefale dette firma

4 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig igen

Indpakning: Elendig. Store og små dele lå bare løst i kassen og raslede rundt. De var åbenbart løbet tør for bobleplast og skumdimser de normalt fylder kassen med.

En af varerne manglede ligefrem (en ud af to klemtænger). Kan være den bare er raslet ud af kassen undervejs.

Kommunikation: Elendig. DvSalg sendte ordrebekræftelse og faktura, men aldrig information om leveringstidspunkt, eller link til Track&Trace. Fragtmanden heller ikke. Så fragtmanden havde faktisk været her to gange uden jeg var hjemme. Jeg fik intet varsel på forhånd, og ingen besked bagefter. Og fandt først ud af det efter jeg selv tog affære og spurgte hvor varerne blev af, efter 10-12 dage.

Opfølgning og troværdighed: Elendig. Før da jeg selv tog affære skete der lidt. Så lovede DvSalg at det nok skulle blive leveret næste hverdag (mandag) kl 10-12. Hvorefter de bookede en udkørsel til lørdag, hvor fragtmanden slet ikke kører. Og desuden kan fragtmanden slet ikke bookes til sådan et tidsrum, kun 8-16. Så det var alt sammen løgn de havde fyldt mig med. Det fandt jeg først ud af, da jeg igen selv måtte tage affære mandag, da varerne igen ikke dukkede op. DvSalg fulgte ikke selv op på nogen måde.

Fragt: Dyr og elendig. Danske Fragtmænd smed pakken væk og kunne ikke lokalisere den. Ikke en, men to gange, i hele forløbet.

Resultat: Små 3 ugers leveringstid, for lagervarer. Og jeg tvivler på at jeg nogensinde havde fået varerne hvis jeg ikke selv havde taget affære både overfor DvSalg og Danske Fragtmænd.

6 de dezembro de 2018

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Gode priser og for mit vedkommende en eksponentiel hurtig levering. Dag til dag med fragtmand (75 kg). Varen var i øvrigt særdeles fordelagtig i pris og kvalitet.

13 de março de 2018

Super butik

Har handler hos Dansk Værktøjssalg flere gange og kommer også til det i fremtiden.
Konkurrencedygtige priser, hurtig levering og venlig betjening.

Hvis jeg skal dryppe lidt malurt i bægeret er det fragten, der generelt er alt, alt for dyr og afholder mig fra at "småhandle".

7 de março de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais