Dyrup Farver Aps Avaliações 34

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyrup farver er ualmindelig upassende i trafikken og deres måder at håndtere klager på er decideret uprofessionelt. Jeg vil så ingenlunde anbefale dem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igennem 7 år har dette firma leveret kvalitetsmaling til vores store 3 længede landejendom. Altid til en god pris og hurtig levering. Har fået gode råd og altid en 1.klasses service, så netbutikken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de tintas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dyrup Farver er en lille farvehandel beliggende i Silkeborg, Dyrup Farver sælger Dyrups proff. maling og GORI, til private og erhverv, både på nette og i fysisk butik. Dyrup Farver har tilknyttet malerfirmaet Malermester Michael Baad

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fin kundeservice

Fin kundeservice, elendig maling. Vi købte deres "golf tournament" grønne farve, glans 5 til en kontrastvæg i stuen. Malingen er fuldstændig umulig at påføre uden at lave streger, vi har nu malet væggen 4 gange med nøjagtig samme resultat. Malingen kan ikke flyde sammen overhovedet, vi har ellers i forvejen malet både loft og vægge 200kvm med forskellige malinger fra både Flugger, deco og jem&fix uden problemer, men den her fra Dyrup er helt elendig.

Kan ikke anbefale! Aaaalt for dyr maling til så uduelig kvalitet

3 de outubro de 2025

Dårlig service

Dårlig service, både medarbejder og leder, de lytter ikke til dig og giver ej heller den ønskede farve. Jeg var nede ved dem en gang efter jeg købte maling, og fortæller den er ret blå og jeg ønskede en grøn, de fortæller at når har valgt en farve kan man ikke korrigere i den når der er den store forskel på farven. Jeg valgte at købe hos dem for at støtte min lokale maler. Men må indrømme at jeg fremover hellere vil tag til Bilka og røverkøb som jeg så ofte har købt maling fra, Og altid yder deres bedste- også når man ikke opnår den ønskede farve giver de enten penge tilbage eller en ny farve.
Det gør Dyrup ikke, efter blot et farveskift, er der ikke andre muligheder.

25 de outubro de 2021
logotipo da Dyrup Farver Aps

Resposta de Dyrup Farver Aps

Medmindre du har været inde i Dyrup Farver i Silkeborg, eller har købt din maling på dyrupfarver.dk, så omhandler din oplevelse ikke os, vi er en privat ejet farvehandel der ligger i Silkeborg. Vi har ikke noget med andre farvehandler at gøre, det er selvfølgelig træls med din oplevelse, vi må dog bede dig om at slette din anmeldelse, og rette den til det sted du har købt din maling. mvh Michael Baad

Super vejledning fra KATE, Silvan Nørrebro

Min kæreste og jeg har fået lejlighed og vil gerne selv istandsætte et værelse - vi er rimelig nye i det, og har ikke styr på, hvilke materialer, der passer - vi mødte Kate (en medarbejder i Silvan Nørrebro), som er maler, som har været ekstrem hjælpsom. Hun vejleder med et smil på læben og en kæk attitude, og man mærker tydeligt hendes engagement i sit job. Det er virkelig rart, når man er ny i gamet, og føler sig lidt på glat is, at møde en som Kate, som kan hjælpe.
Vi kan varmt anbefale at få hjælp af hende. :)

17 de outubro de 2020

Fremragende service

Har fået gode råd og altid en 1.klasses service, så netbutikken har i den grad været som en fysisk butik, hvor du henter rådgivning - bare via mail eller mobil. Til gengæld får du en helt anden pris end i den fysiske butik.
M.v.h. Susanne Wraae

21 de abril de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, lave priser, hurtig levering - dejligt at handle hos fagmænd der også forstår at levere varen.

6 de abril de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyrupfarver.dk - Lave priser, hurtig levering og utroligt god service!

Dyrupfarver.dk kan varmt anbefales! Jeg bestilte maling og tilbehør søndag eftermiddag og fik det allerede tirsdag formiddag. Da jeg havde brug for at vide nærmere om hvornår det blev leveret, fik jeg telefonnummeret på transportøren, så jeg kunne ringe og spørge. Da jeg efterfølgende havde fået det leveret, ringede de personligt tilbage fra dyrupfarver.dk for at følge op på, om jeg havde fået fat på transportøren og om alt var gået i orden med levering. Virkelig en god service! De kan klart anbefales.

12 de setembro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode priser, god vejledning

Havde byttet lidt rundt på nogen ting i min ordre, men det fik vi styr på efter en snak i tlf. Dagen kom fyren fra butikken med det, jeg manglede.

22 de novembro de 2016

fantastisk service

Bestilte maling i weekenden, som skulle have en let toning. Den ankom tirsdag middag. Fin service og betjening gør, at vi til stadighed bruger firmaet - og vi har rigtig mange m2 som skal vedligeholdes.
Sådan skulle alle internetforretninger være - bravo Michael.
hilsen Susanne

11 de setembro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super service, gode priser, hurtig levering

Bestilte maling via webshoppen og fik telefonisk support til valg af type og farve.

Rigtig god rådgivning og meget serviceorienteret.

Rigtig gode priser (35% lavere end i Dyrup butikkerne i hovedstadsområdet).

Bestilte en stor ordre som blev leveret indenfor to hverdage (hvilket faktisk var hurtigere end lovet).

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

24 de novembro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais