⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan varmt anbefale EASYSTEEL A/S. Super god oplevelse hele vejen igennem. Varerne er i rigtig høj kvalitet, priserne er meget konkurrencedygtige, og leveringen var både hurtig og problemfr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig høj kvalitet på varen, hurtig og god kundeservice. Kunne desværre ikke bruge de beslag jeg havde bestilt men der var ingen bøvl med at refundere ordren. Eneste punkt der kunne overvejes var m... Ver mais
Sådan en lidt-af-hver oplevelse. Først blev varen sendt til den forkerte adresse og det blev løst rigtig fint. Da mureren kom og skulle mure mine nye støbejerns grif gelændere fast påpegede han at “... Ver mais
Bestilte nogle smådele online. Efter blot 2 timer blev jeg ringet op og meddelt, at varerne var klar til afhentning. Alt var pakket og klart ved mit fremmøde. Modtaget og behandlet med et smil. Handle... Ver mais
Detalhes da empresa
- Distribuidor de aço
- Loja "Faça Você Mesmo"
- Fornecedores do setor metalúrgico
- Fabricante de aço inoxidável
- Fabricante de Estruturas de Aço
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nordens største forhandler af rustfrie fittings med verdens største klassisk smedejerns sortiment Alt i rustfrie fittings til gelændersystemer og glasgelændere, smedejern, galvaniserede fittings, dørbeslag og fittings til bademiljøer og indendørs brug.
Informações de contato
Hesselager 19, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 4362 2563
- sales@easysteel.dk
- www.easysteel.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt modtaget af udstyr Der var pakket…
Godt modtaget af udstyr Der var pakket rigtig godt ind
Ottimo materiale e consegna precisa e…
Ottimo materiale e consegna precisa e veloce
Fantastisk service og hurtig hjælp
Fantastisk service og hurtig hjælp
Kan klart anbefales
Super service kan klart anbefale
Hurtig svar på mail og afsendelse af…
Hurtig svar på mail og afsendelse af ordrer,
😊
God service Hurtig levering
Rigtig godt firma
Rigtig godt firma.
Jeg har købt 8m stolpefri glasværn med div. tilbehør.
Firmaet holder, det de lover. Har man brug for hjælpe, er der hurtig hjælp af få. God kundebetjening og produktet lever fuldt ud op til min forventning.
Prisen er mega god i forhold til mange andre.
Her kan du være helt tryg ved at handle.
Kan kun anbefales varmt.
Hurtig og kvik betjening
Hurtig og kvik betjening, også ved afhentning i butikken.
Hurtig levering og fine varer.
Leveringstiden blev overskredet et par…
Leveringstiden blev overskredet et par dage og der måtte rykkes
Rigtig godt firma
Rigtig godt firma, skide god kundebetjening og produktet lever fuldt ud op til min forventning.
Kan kun anbefales varmt.
Hurtigt og professionelt
nemt og hurtigt
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering
ingen dikkedare.
det virker bare.
fin vare var der det hele
hurtigt og altid i orden.
De er altid hjælpsomme og venlige.
Produkterne har meget høj kvalitet
Produkterne har meget høj kvalitet. Rustfrit gelænder/rækværk, som vi købte for 15 år siden, fremstår stadig som helt nyt. En stor anbefaling herfra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.