Veja o que dizem as avaliações
Overal kan er wel eens iets mis gaan, maar als klant van eFarma waar ik al meer dan 20 jaar mijn medicatie van ontvang werken zij naar perfectie en klanttevredenheid toe. Ze staan altijd open voor kr... Ver mais
De laatste bestelling werd echt supersnel bezorgd: de volgende dag al. Doorgaans gaat het iets minder snel, maar altijd correct en men communiceert goed en duidelijk.
Er gaat de laatste tijd nog weleens iets mis. Het ergste is dat het verkeerde geneesmiddel is opgestuurd terwijl alles keurig en correct op het recept stond. Vooral nu ik in het weekend zonder medic... Ver mais
Detalhes da empresa
Apotheek eFarma. Online apotheek.
Informações de contato
Holanda
- www.efarma.nl
Respondeu a 9% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
The first time with epharma I bought…
The first time with epharma I bought too many bulky packages of a product and I didn't have where to put them so I told them in advance to remove 3 but it was too late. So I returned 3 of them to the person who delivered them, hoping they would credit them to my account. But they didn't in spite of me phoning and writing many times. Finally they told me the sum would be deducted from my next order. The next order was last week and for a considerable sum of money as they had sent me a coupon for a 5% discount. I quoted the coupon at the top of my order but it was not applied. The purported credit was not applied. Claiming from them is a waste of time, there is no service for that. So, the economy that one makes is erased by their bad service or bad faith. Is it worth it?
Wederom mis met medicatielevering ondanks eerdere klachten
Ik deel deze review omdat ik inmiddels meerdere keren dezelfde problemen heb ervaren met deze apotheek.
Ik gebruik mijn medicatie al lange tijd en heb ruim van tevoren aangegeven dat mijn medicijnen bijna op waren. Toch blijkt telkens weer dat recepten niet op tijd worden ontvangen of verwerkt, waardoor er onnodige vertraging ontstaat. Dit zorgt voor veel frustratie, zeker omdat het om doorlopende medicatie gaat.
Enige tijd geleden heb ik hier ook al een review over geschreven. Naar aanleiding daarvan heeft de apotheek mij benaderd met het verzoek om mijn review aan te passen, met de belofte dat de problemen structureel opgelost zouden worden. Dat heb ik toen gedaan, omdat ik vertrouwen wilde geven in verbetering.
Helaas moet ik constateren dat dit maar tijdelijk effect had. Na een korte periode waarin het beter leek te gaan, doen exact dezelfde problemen zich opnieuw voor, met name rondom herhaalrecepten en de afstemming met de arts.
Dat vind ik erg teleurstellend. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn juist bij medicatie essentieel. Op basis van deze herhaalde ervaringen ga ik nu serieus overwegen om over te stappen naar een andere apotheek.
Ik hoop dat deze feedback alsnog wordt meegenomen om de dienstverlening structureel te verbeteren.
Prezzi e sconti bluff
Apparenza inganna: ci sono integratori che vengono pubblicizzati a prezzi molto più alti del mercato, e con tutto lo sconto restano ben al di sopra del prezzo da banco di qualsiasi farmacia. Tutto un bluff !
goede ervaring,komen afspraak na.
Prima service door snelle levering en…
Prima service door snelle levering en goed prijsniveau.
Goede kwaliteit
Duidelijke site en super snelle levering. Goede kwaliteit met fijne merken
Makkelijke manier van recepten…
Makkelijke manier van recepten bestellen en je hoeft niet in de rij te wachten bij de Apotheek wordt keurig verpakt en afgestuurd.
Tevreden!
De laatste bestelling werd echt supersnel bezorgd: de volgende dag al.
Overzichtelijk assortiment en…
Overzichtelijk assortiment en bestelling is snel en correct uitgevoerd
Vlottelevering
Where is my order???????
They promise delivery within 1-2 business days for items in stock.
I ordered product that is in stock, and it has been 3 days and my order is still in queue and has not shipped yet.
Unreliable.
Pessima esperienza.
Pessima esperienza.
Abbiamo avuto problemi con un prodotto per bambini, arrivato compromesso, risultato: l'assistenza clienti da risposte senza senso e poi non risponde più. Ovviamente il reso è a pagamento. Mi spedite spazzatura e devo pure rimetterci? Sconsiglio.
Inoltre il pacco è arrivato in ritardo e non nei tempi prestabiliti
Super snelle antwoorden en levering
Super snelle antwoorden en levering. Mogelijkheid om via recept middelen te ontvangen
Een van de weinige webshops die mijn…
Een van de weinige webshops die mijn product verkopen en ook nog eens stukken goedkoper. Overzichtelijke site en snelle en goede verzending. Ik heb hier al vaker besteld.
Medicijnen, snel geleverd en goedkoop!
Medicijnen besteld, twee dagen later geleverd en veel goedkoper dan bij mijn eigen apotheek! Naderhand, medicijnen waren al geleverd, ben ik gebeld door een zeer vriendelijk mevrouw voor aanvullende informatie.
Er staat gratis verzending als ik aan…
Er staat gratis verzending als ik aan een bepaald bedrag zit, maar dan komt er toch 7,50 € verzending bij. En ja ik heb het juiste land aangeduid vooraf...
Nutteloos
Erg tevreden over het product
Erg tevreden over het product, de service, en goed telefonisch bereikbaar bij vragen.
Altijd op tijd en nooit geen problemen
Altijd op tijd en nooit geen problemen. De perfecte manier om je medicatie voor altijd geleverd te krijgen ( je hoeft zelfs niet voor het herhaal recept te zorgen)
Betrouwbaarheid en gemak altijd een…
Betrouwbaarheid en gemak altijd een oplossing
Snel en betrouwbaar
Snel en betrouwbaar, en nog belangrijker krijg altijs wat ik bestel dus geen andere merken of vervangende soorten met andere bijwerkingen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.