Efess Pizzeria i Albertslund - Tak!
Efter flere måneder uden bestilling af fastfood, da jeg har haft så mange dårlige oplevelser - vel og mærket fra andre restauranter end jeres, tog jeg atter springet ud i pizzaens univers. Dette skulle vise sig at blive en fantastisk idé.
Min mad kom før tid, pizzaen var varm, leveringsmanden regnede selv ud at ringe på hos den rigtige - mit navn står ikke på dørtelefonen, men plejer at skrive navnet på den rigtige, det glemte jeg dog denne gang. Det var en salatpizza jeg havde bestilt og der var intet at sætte fingeren på, mange pizzariaer søber pizzaen ind i Creme Fraiche, hvor i havde ramt den helt perfekt. Kartoffelbådende var dejligt sprøde og let saltet. Sodavanden, dette er dog en bagatel, men stadig en fornøjelse at flasken var helt pæn og ren, jeg har desværre været ude for at den har været fyldt med alt mulig snavs og fedt.
Det klart en fejl fra min side jeg ikke bare har bestilt fra jer, da det jo egentlig ikke er første gang jeg spiser fra jer.
Rart at der stadig findes mennesker som ynder at gøre noget ud af det, selvom det "bare" er et pizzeria.
Tusinde tak for et fantastisk måltid og god betjening - selv på afstand! TAK!
Denne besked ryger også på trustpilot.
13 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada