Efesspizza Avaliações 16

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Pizza para levar
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bestil din rygende varme sprøde Pizza online i vores super Pizzeria i Albertslund

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Elendig service

Vi bestilte i går fra effes i Taastrup, men selvom adressen stod tydeligt på sedlen kørte han forkert, og virkede sur da han så kom her med maden, efter jeg havde guided ham i telefonen. Vi bestilte en familiepizza med løg kødsauce, og ost, men det var nærmere 70 procent ost, og løg og resten kødsauce, og størrelsen var mere en halv kontra en hel familiepizza som vi bestilte, så der kommer ingen bestilling igen herfra

28 de dezembro de 2023

Dårlige pizzaer

Har bestilt 2 gange - betalte for pose begge gange, men de leverer ikke i poser. Ost på pizzaer er IKKE mozzarella ! Tørt brød på både almindelig & deep pan pizza !

10 de dezembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Uhhhhhhha

Har bestilt fra dem før hvor det har været super godt,
Men har nu bestilt noget pasta fra jer, og denne gang har det været ubehageligt at spise, pga hver anden bid var der æggeskaller i,

2 de julho de 2023

Super dårlig oplevelse og service

Super dårlig oplevelse.
Ventede næsten 1 1/2 time på maden til udbringning. Ringer derned for at hører, hvor maden bliver af. Får man en svaret, den burde være på vej. Så når maden endelig kommer, så er den kold!!!
Super dårlig oplevelse og service
Der bliver ikke bestilt mad derfra mere!!!!

5 de janeiro de 2023

Hvis du prøver tabe dig

Hvis du prøver tabe dig, og gerne vil betale fuld pris for spøgelsespizza med 0 cal. er dette stedet for dig. Og nej, ingen refundering.

7 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk fra stedet.

Hold jer væk fra stedet.. pomfritterne er gamle og Brændte.. plus pizzaer er saltet og helt tørrer og smager af gummi
Når man ringer og klager siger medarbejdere bare god dag og ligger på.

13 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har her til aften haft en super dårlig…

Har her til aften haft en super dårlig oplevelse med Effes Pizza, Smedelundsgade i Holbæk. Efter 1,5 time rykker jeg første gang og får at vide, at pizzaerne er på vej. Efter en halv time rykker jeg igen og det viser sig, at ordren ikke er givet videre. Der kommer hurtigt to pizzaer, men med det forkerte fyld. Der går yderligere 20 minutter. Jeg får tilbudt en cola som erstatning , men skal stadigvæk betale for levering og to pizzaer. Da jeg ikke drikker cola, får han den med retur. Ufatteligt dårlig kundeservice - det er sidste gang, jeg handler hos Effes!!!

12 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Giver dig de forkerte varer -HVER GANG!

Har bestilt der to gange, begge gange lavede de alm i stedet for deep pan pizza, og her anden gang fik jeg en alm i stedet for Zero cola! SIDSTE gang jeg handler her!!! Kvaliteten af maden er også ekstremt liv! :(

17 de abril de 2021

Efess Tåstrup Torv

Efess Tåstrup Torv

Bestilte to durum... en med og en uden løg... Af fyld kom der kun løg, salat og kød... og meget lidt dressing... I den anden kom der dog det hele i, men det var meget sparsomt... især med dressingen... Brødet var stort set ikke ordentligt bagt... Det smuldrede når man skar i det... Det eneste der var værd at spise var fritterne... Alle andre steder hvor jeg har købt durum der er der kommet salat, agurk, tomat, kød og dressing i uden at der er sparet på noget...
Ringede til Efess og fik at vide at det er standard hos dem ikke at bruge agurk og tomat... Det giver bare ingen mening når der sparsomt var agurk og tomat i den ene...
Alt i alt en rigtig trist oplevelse
Jeg sætter helt sikkert ikke mine ben der igen.

16 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efess Pizzeria i Albertslund - Tak!

Efter flere måneder uden bestilling af fastfood, da jeg har haft så mange dårlige oplevelser - vel og mærket fra andre restauranter end jeres, tog jeg atter springet ud i pizzaens univers. Dette skulle vise sig at blive en fantastisk idé.
Min mad kom før tid, pizzaen var varm, leveringsmanden regnede selv ud at ringe på hos den rigtige - mit navn står ikke på dørtelefonen, men plejer at skrive navnet på den rigtige, det glemte jeg dog denne gang. Det var en salatpizza jeg havde bestilt og der var intet at sætte fingeren på, mange pizzariaer søber pizzaen ind i Creme Fraiche, hvor i havde ramt den helt perfekt. Kartoffelbådende var dejligt sprøde og let saltet. Sodavanden, dette er dog en bagatel, men stadig en fornøjelse at flasken var helt pæn og ren, jeg har desværre været ude for at den har været fyldt med alt mulig snavs og fedt.

Det klart en fejl fra min side jeg ikke bare har bestilt fra jer, da det jo egentlig ikke er første gang jeg spiser fra jer.

Rart at der stadig findes mennesker som ynder at gøre noget ud af det, selvom det "bare" er et pizzeria.

Tusinde tak for et fantastisk måltid og god betjening - selv på afstand! TAK!

Denne besked ryger også på trustpilot.

13 de janeiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt flere gange uden de store…

Har bestilt flere gange uden de store problemer, og brugt mange penge på mad derfra. Men det er slut nu, da jeg i går ikke fik mine to salatmayonnaise, som jeg havde betalt for. Jeg fik kun 1, som vi var 5 mennesker om at dele 😐 Det var en tør omgang.......Jeg ringede til dem, og de lovede at komme med den glemte salatmayonnaise. Der kom dog aldrig nogen, og telefonen blev ikke taget. Utrolig dårlig service!

2 de janeiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig DÅRLIG service. De kan tydeligvis ikke finde ud af deres bestillinger!

Jeg har købt pizzaer hos Efess pizza bar i Vanløse i mange år. Har altid været en god oplevelse. Men her for par måneder siden har jeg aldrig oplevet noget lignende.
Første dårlige oplevelse var da vi skulle have mad ca. kl 19.
15 minutters vente tid er rimelig okay, når man venter 3 pizzaer og der yderligere er kunder. Der skete så det at de byttede om på bestillinger, så vi fik en anden kundes pizzaer. Så yderligere måtte jeg vente 15 min. ekstra på at få den rigtige pizza. Der bliver man altså lidt tosset over når man er skrup sulten og venter igen på ens pizza (ananas, som der var på den forkerte pizza, kan jeg ikke tåle). Selvfølgelig kan ske for selv den bedste.
Anden gang jeg oplever det er da jeg igen skal have 3 pizzaer, men fordi man ikke kan ringe derop bliver jeg selv nød til at kører derop for at fortælle manden, mundtligt, at jeg skal have 3 pizzaer OG AT MIN FAR VIL HENTE DEM! Da min far endelig kommer derop, forklarer han min far at der ikke er bestil 3 pizzaer. Hvad i..!!!!??? Jeg sagde klar og tydeligt, de her 3 pizzaer skal vi have, min far kommer og henter dem så det er ikke mig som der kommer tilbage. Manden sagde "ja tak, 15 min" Godt så. Så må man da forvente at manden forstår en, og ikke begynder at modsige min far. Min far nævner oveni købet de 3 pizzaer som vi havde bestilt. Forstår slet ikke at jeres resaturant kan ligge top 61 på listen over Just Eat. Selv når man står I restauranten går det galt. Dvs. vi ventede 45 min på at få 3 pizzaer! 2 gang i træk..
Virkelig dårlig service! Jeg vil aldrig komme der igen og fortæller det gerne videre til andre om mine oplevelser. Det bliver hos "Miki" fremover, eller en anden.

2 de novembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolutely disgusting DO NOT ORDER FROM HERE!!!

I ordered food for me and my Daughter which arrived half hour late! When we got our food firstly we didn't get our free margarita pizza, we got pepsi instead of the coke we had ordered, we ordered lemon cheesecake but received chocolate cake instead. The hash browns were burnt and tasted like they had been reheated, and the food was stone cold.
I WILL NOT BE ORDERING FROM HERE AGAIN AND I WOULD ADVISE THAT NOBODY ELSE DOES EITHER

27 de fevereiro de 2012

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais