Eksperternes Trafikskole ApS Avaliações 537

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en god oplevelse hos Eksperternes Køreskole. Især vil jeg fremhæve min kørelærer, Aidin, som jeg var utrolig glad for. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tog kørekort med min veninde tilbage i vinters, og det var bare en super skøn oplevelse! Alle de ansatte var helt vildt søde og gode til at hjælpe. Jeg havde Aidin som kørelærer og kunne på ingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er meget tilfreds med mit forløb på køreskolen særligt vil jeg nævne Vibeke og mo der begge har hjulpet vildt meget med at gøre forløbet så nemt og hurtigt som muligt og altid har haft svar på mine sp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Informação fornecida por fontes externas variadas

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Highly Recommended

High Recommended for acquiring your driver’s license flawlessly. The instructors are highly competent and well experienced got my License in a matter of first try

13 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kunne ikke have gjort det uden Faisal.

Jeg har lige bestået min køreprøve i første forsøg, og det var ikke sket uden Faisal. Jeg er så glad for, at han har været min kørelærer. Han er sød og tålmodig, og har været god til at se mine udfordringer - så vi kunne arbejde målrettet med dem. Faisal har troet på mig og kunne mærke, hvornår jeg var klar til prøven. Han har min varmeste anbefaling herfra☺️ Mo har også været den sødeste teorilærer, som var sjov og lærerig at blive undervist af. Det kan være lidt skræmmende at tage kørekort, men med kompetente undervisere som disse, skal det nok gå💛

12 de novembro de 2025

5 stjerner til Faisal

Jeg har taget mit kørekort hos eksperternes, min kørelærer har været Faisal, og han har lært rigtig godt fra sig. han er meget fleksibel, og hjælper en med og forstå tingene. han lærer rigtig godt fra sig, og er grunden til jeg idag står med mit kørekort.

5 de novembro de 2025

Aidin

Rigtig god oplevelse hos Aidin
Rigtig god oplevelse hos Aidin! Han er der altid til tiden, super tålmodig og forklarer tingene super godt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og han fik mig hurtigt og sikkert gennem forløbet. Kan stærkt anbefales!

28 de outubro de 2025

Bedste køreskole!

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefaling herfra! Derudover selve køreskolen er ligeså god de er super søde mennesker og altid klar på at hjælpe om der er det mindste. Deres gode arbejde gjorde jeg scorede BÅDE teori OG køreprøve i 1. forsøg, kæmpe kæmpe KÆMPE anbefaling!!!!

30 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse med Eksperternes…

Virkelig god oplevelse med Eksperternes Trafikskole. God, rolig og myndig instruktion fra kørelæreren Tahir, som er super rar og humoristisk. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder. De svarer hurtigt og præcist i kommunikationen og de var ovenikøbet også de billigste af de 3-4 køreskoler jeg sammenlignede. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger

30 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan stærkt anbefale eksperternes…

Jeg kan stærkt anbefale eksperternes trafikskole. Ønsker man en helt igennem dygtig kørelærer skal man have fat i Faisal. Han er super dygtig, rummelig og virkelig god til at formidle. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse.

29 de outubro de 2025

God køreskole

God køreskole
Jeg er ikke i tvivl om at Faisal er grunden til at jeg bestod køreprøven i første hug. Rolig lærer, der sagtens kan rumme nervøsitet og at man stiller 100 spørgsmål i minuttet.
Helt klart en kørelærer der er det hele værd!
Man skal huske at spørge ind til alle de ekstra ting man skal betale (til færdselsstyrelsen) for de skal ha’ en del penge hist og her😅 Selve køreskolens priser var billige nok og havde ikke en masse skjulte gebyrer, men jeg havde ikke været obs på hvor meget man betaler til færdselsstyrelsen, så hvis du vil danne dig et godt overblik over alle udgifter, så hør dem ad derinde!
De er meget søde og vil helt klart hjælpe!

7 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft et rigtig godt forløb med…

Jeg har haft et rigtig godt forløb med min kørelærer Aidin. Hele vejen igennem har jeg følt mig i trygge hænder, da han altid var opmærksom! Derudover var Aidin super god til at lære fra sig – både før, under og efter kørslen – hvor han forklarede og skitserede tingene på en måde, så man hurtigt kunne forstå dem. Jeg har lært at elske at køre bil og føler mig godt klædt på til at køre selvstændigt. Jeg kan varmt anbefale Aidin som kørelærer! :-)

Derudover en stor tak for den gode teoriundervisning samt til Vibeke, sekretæren, som altid har været hjælpsom med det formelle :-)

16 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Essentielt til kommende bilister!!

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og meget nærværende! Hele forløbet var en fornøjelse og nu har jeg mit kørekort med teori og køreprøve bestået i et hug!
Jeg var selv meget i tvivl om hvordan man lige tog et kørekort - men gør jer selv den tjeneste at spadsere forbi Vibeke en torsdag eftermiddag, hvis i har nogen spørgsmål! Hun har svarene!

Mvh Sofus

13 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har taget kørekort hos eksperternes…

Jeg har taget kørekort hos eksperternes og ville bare sige at det var en god oplevelse da jeg havde en god kørelærer (Aidin) kørelæreren kiggede slet ikke ned i telefonen og punkterede de fejl du lavede klart og tydligt så du kunne rette op på dem, han hjalp og køreskolen hjalp mig med at bestå både teori og køreprøve på første forsøg

4 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en meget god oplevelse hos…

Jeg har haft en meget god oplevelse hos eksperternes trafikskole. Amir har især været en fantastisk kørelærer, med massere af tålmodighed. Jeg vil 100% anbefale ham hvis man skal tage et kørekort hos eksperters trafikskole. Udover det har Vibeke og Tahir været meget gode og søde.

10/10 oplevelse.

2 de julho de 2025

Exceptionel oplevelse hos Eksperternes Trafikskole

Alisha har haft et professionelt forløb hos Eksperternes Trafikskole med Tahir som kørelærer. Undervisningen var velstruktureret, så Alisha følte sig tryg og godt klædt på fra første lektion.

Tahir kørelærer var altid tålmodig, rolig og dygtig til at forklare alle problemstillinger i færdslen. Der var en god balance mellem seriøs undervisning og en rar, afslappet stemning, som gjorde det sjovt at lære.

Teoriundervisningen var velstruktureret, og køretimerne var planlagt. Alisha bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, hvilket i høj grad tilskriver den gode undervisning og støtte, hun fik hele vejen igennem fra Tahir.

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes Trafikskole til alle, der leder efter en professionel, engageret og prismæssigt attraktiv køreskole! 👍

26 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais