Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling van enkele onderdelen geplaatst via de webshop , waarop geen reactie kwam, na een mail kreeg ik wel een deel geleverd, met de melding dat het andere deel enkele werkdagen zou duren, inmidde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik hoop dat ik voorbarig ben maar vandaag een paar condensatoren besteld en nog geen bevestiging ontvangen vd bestelling ontvangen (gelukkig klein bedrag). Telefonisch geen contact mogelijk dus heb sl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!! Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 verschillende soorten leds ontvangen van gelijke kleur maar van verschild merk waardoor ook verschillend licht opbrengsten. Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de peças e componentes eletrônicos
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de Eletrônicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

132 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

snel goedkoop geleverd

Ik had een ventilator nodig voor een mini koelkast.Bij verschillende webshops vergeleken.Maar hier het goedkoopst.Was precies wat ik besteld
had.Werkt prima snel geleverd

11 de abril de 2015

Spullen voor mijn schoolproject

Voor een project op school had ik een hele lijst met elektronica spulletjes nodig. Per stuk was het allemaal niet duur maar toen ik ze in het winkelmandje had liggen kwam het totaalbedrag uit op 106,50 Euro.
Het ging om zaken als kabelschoentjes, relais, krimpkous, krimptang, kabel, kabelbindertjes, gloeilampen, fittingen e.d. Daarom ben ik eens gaan Googelen en kwam uit bij Elektronica Online. Ze hadden ook alles wat ik nodig had en het totaalbedrag was nog geen 40 Euro ?!?
Dit prijsverschil vertrouwde ik niet, dus ik heb eest voorzichtig een doosje zekeringen en enkele kabelschoentjes besteld. Dit was inclusief verzendkosten voor nog geen 5 Euro. Ik heb betaald met i-deal.
De volgende ochtend lag er al een keurige witte bubbeltjes envelop in de bus met de bestelde spullen.

Dat geeft vertrouwen, dus ik ben meteen de rest van de spullen gaan bestellen. Het winkelmandje gaf toen aan, dat als ik er nog voor een bepaald bedrag bij bestelde ik geen verzendkosten hoefde te betalen.
ik heb even getwijfeld maar toen heb ik er een mooie digitale multimeter bij besteld die ik altijd al graag wilde hebben. Bovendien was ik nu met multimeter er bij nog goedkoper uit dan bij de andere levrancier zonder multimeter.

Wederom de volgende dag stond in dit geval de pakketdienst van DPD aan de deur met een doosje met alle bestelde spullen. Helaas bleek een artikeltje verkeerd te zijn geleverd, dus dat was even balen.
Ik heb toen gemaild dat er iets verkeerd geleverd was. Enkele uren later kreeg ik een mailtje retour met de vraag of ik een foto kon mailen van het verkeerde artikel. Dat heb ik gedaan en kort erna kreeg ik een mailtje dat het inderdaad de verkeerde was en de goede zou worden opgestuurd.

En ja hoor, de volgende dag weer een bubbeltjes envelop met nu het juiste artikel. daarom ondanks het fout geleverde artikeltje toch een volle 5 sterren.

Mijn beoordeling|
Assortiment 5 sterren
Prijzen 5 sterren
Lever snelheid 5 sterren
Service 5 sterren
Verpakking 5 sterren

11 de abril de 2015

goede service, goede producten

Heb regelmatig bij Elektronica-online besteld en nooit klachten gehad. Alle producten worden netjes verzegeld aangeleverd, en kunnen (mits ongebruikt) teruggestuurd worden. Levering gaat snel, prijs is zeer goed. Ik raad deze webshop aan iedereen aan!

9 de abril de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd

Vandaag de lampjes binnen gekregen die ik gister had besteld.
Snel geleverd!
Voor een prima prijs!
Bedankt!

9 de abril de 2015

top producten!

Een heel goeden en fijnen zaak. goede levering en ben ook vaker gaan afhalen zeker klant vriendelijk bijna alles hebben ze. En natuurlijk ook goedkoop alleen jammer dat ze niet op vrijdag leveren maar toch nog 5 sterren en zeker een aanrader

6 de abril de 2015

Al 11 jaar een tevreden klant

Mijn eerste bestelling bij elektronica online dateerd al van 2004, inmiddels 11 jaar geleden. Sindsdien heb ik regelmatig wat laten opsturen of heb ik er zelf spullen afgehaald. Ze hebben er veel op voorraad, dat moet ook wel, anders kun je een uur na bestellen niet al afhalen. Al met al ben ik zeer tevreden. Zelden problemen gehad met gekochten spullen, en als er al eens iets was is het goed opgelost. Ik ben blij met deze winkel.

2 de abril de 2015

Heel snel geleverd en heel goedkoop - Een dikke 10

Ik had een aantal kabels nodig en kwam al zoekende terecht bij elektronica online. Echt stukken, maar dan ook stukken goedkoper dan elders. Ik bestelde ze op dinsdagmiddag en woensdagochtend werden ze bezorgd. GEWELDIG, en dan met die prijzen. Ik kom zeker terug

25 de março de 2015

Oplichters!

Elektronica-online / electronica-online zijn oplichters, bestel hier niet. Weigeren een retour gestuurd product terug te betalen omdat het product uit de verpakking is gehaald. E-mails worden genegeerd, telefonisch (officieel) onbereikbaar. Zoek op [Naam] of [Naam] en je vind het telefoonnummer echter zo. Bel je vervolgens dan weten ze van niks en kennen zogenaamd Elektronica Online niet. Check voor de gein even whois en controleer [externe link] en elektronica-online.

Ik heb inmiddels aangifte van oplichting gedaan.

13 de junho de 2014

slechte service

bij de levering bleek een defect.
Ik moest het artikel op eigen kosten terugsturen.
Er werd een nieuwe ( ook defect) gestuurd.
Mijn mails worden niet meer beantwoordt.
en in het gastenboek verscheen niet mijn negatieve oordeel.
Er is verder geen enkele contactmogelijkheid, geen adres of tel:nr met deze fa.

25 de fevereiro de 2014

Slechte Service / after sales

Verkeerd geleverde zekeringen, doosje a 1,30..
Verzoek tot omruiling. Blijkbaar is dit niet mogelijk. Ik krijg per mail Naeen paar dagen de one line reactie: u heeft dit item besteld.
En nu dan..
Op nieuw een email gestuurd, geen reactie.
gaat om een ongeopend doosje zekeringen van 1 euro en verzendadministratiekosten van 4 euro..
TE SLECHT OM WAAR TE ZIJN in deze tijd.

26 de janeiro de 2014

Electronica Online Voordelig?

Mijn bestelling is heel snel geleverd.
Ik heb een Game modulator bestelt (€15+7.90 verzend kosten)
Alleen ik heb problemen met de Universele Game Modulator.
Ik kan frequentie niet veranderen en stoort paar zenders.
Als ik de Game Modulator terug stuur kost mij dat 7 euro verzend kosten. Voordelig ?
Ik ga geen artikelen meer bestellen.
Ik mag niet in de gastenboek klagen omdat hebben ze me geblokkeerd.
zie tekst "Het is niet mogelijk vanaf uw IP-adres berichten te plaatsen, omdat in het verleden spam ed. vanaf dit adres is geplaatst."

16 de janeiro de 2014

Voordelige prijzen!

Tot nu toe drie bestellingen gedaan die allemaal perfect zijn verlopen. Ik heb de bestellingen altijd zelf afgehaald in Landgraaf. De prijzen zijn zeer voordelig, ik haal daarom al mijn kabels (HDMI etc.) en accesoires bij Electronica-Online. Wat mij betreft absoluut een aanrader!

11 de novembro de 2013

B Moorman

Ook hier klachten met sinus 12V omvormer. Koop niet bij deze firma want service is slecht. Retourneren of ruilen is niet mogelijk.
Toegegeven dat ze een groot assortiment hebben maar dit is werkelijk alleen een online postorder bedrijf dat geen service geeft.

12 de março de 2012

12/220 omvormer

Op advies van electronica online aangeschafte omvormer bleek niet goed te werken. De verpakkingsverzegeling was verbroken. Bij retournering werd deze verpakking ongeopend geretourneerd. Advies; zeker niet bij electronicaonline bestellen! Ik heb inmiddels redelijk wat ervaring met online winkels; electronica-online is echt een afrader!

6 de março de 2012

Geen bevestiging, slechte zorg

Bij bestelling voldaan per iDeal.
Na enkele dagen nog geen bevestiging van verwerking.
Hierna contact gezocht, toen had ik mijn spullen ineens binnen 2 dagen.
Vervolgens zat er een product bij wat niet voldeed aan specificaties, dit kan je pas zien nadat je deze uit de verpakking hebt gehaald.
Direct contact opgenomen dat hun voorwaarden voor dit product niet op mag gaan, gezien dat ze in gebreken waren gebleven met specificaties.

Op het heden niets meer vernomen behalve een e-mail waarin de afnemer ik als zeur wordt afgedaan.

Zeer spijtig dit alles, gezien dat ik zowel bedrijfsmatig als prive veel op internet bestel. Had een vaste levrancier kunnen zijn/wprden.

31 de janeiro de 2012

R Lokhorst

ik heb voor onderdelen gezocht op internet en vond geen goedkopere voor de onderdelen[modulaire stekkers en patch-kabels] die ik zocht. snelle levering en alles compleet. zeker een aanrader om te bestellen

5 de novembro de 2011

Snelle service !

Onlangs riemen voor mijn bandopnemer besteld,betaald op de Belgische (!) bankrekening ,na 3 dagen had ik alles in huis aan een voordelige prijs !
absolute aanrader !

29 de outubro de 2011

prima ervaring

heb 3 micro switches besteld op zondag, dinsdag per post binnen gekregen in een bobbel folie envelop, hierin zat weer een geseald zakje met de onderdelen. super snelle afhandeling. kom zeker nog een keer terug op de site.

19 de outubro de 2011
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste online ervaring ooit....

Heb bestelling geplaats voor een antenne splitter en kabel.
In de ochtend betaald. 'smiddags email ontvangen dat de kabel in de aanbieding is voor de helft. Ik heb gelijk email gestuurd met verzoek omdat ik al had betaald dan maar de dubbele lengte kabel te sturen. 2 dagen later mail terug waar ze vermeldden dat dat niet kan omdat actie niet geldig was op tijdstip bestelling. Ik heb weer gemaild en verzocht om de bestelling te wissen en een nieuwe bestelling aantemaken. Weer 3 dagen niks gehoord en dan een mail waar elektro-online vermeld dat de paketje al is verstuurd. Ik heb paketje geweigerd tijdens bezorging. Mail gestuurd naar elektro-online en verzocht om mijn geld terug gestord te krijgen. Nu weer 2 weken verder niks van mijn geld terug gezien maar na herhaalde mailtjes van mijn kand melden ze nu dat de kabel opmaat was geknipt en dat ze die weer terug naar mij gaan sturen na dat ik weer verzendkosten zal moeten betalen...

Klant vriendelijkheid: -10
snelheid: -10
Oplossing : -100

8 de setembro de 2011

Helemaal top!

Dinsdagavond wat spullen besteld via de site. Erg overzichtelijke en complete site dat nog goedkoop is ook! Bestellen gaat erg gemakkelijk en duidelijk. Levering 2 dagen later precies op tijd zoals eerder aangegeven bij de opdrachtbevestiging. Spullen deugdelijk verpakt!

Kortom, helemaal top!

Groeten Jeroen Thomassen