A empresa respondeu
Jeg kom i butikken for at købe en lamineringsmaskine og et Dashcam Jeg fik at vide at det forhandlede de ikke. Personalet henviste ikke til at de forhandler de nævnte varer online, det fandt jeg sel... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en højtaler der var i udu. Jeg kommer ned i butikken, mødt af store smil og bliver vejledt i hele processen. De tager et gik på højtaleren og der går ikke langt tid før de har fikset den. K... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Mølmarksvej 191-193, 5700, Svendborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi skulle i går have leveret et nyt køleskab. Hvilket vi betalte 600 kr for at få leveret . Vi havde også betalt for at Elgiganten tog det gamle side by side køleskab med, 600 kr
Vi havde gjort klar så meget som vi overhovedet kunne og endda meget mere, i det vi havde afmonteret de to døre og håndtag til køleskabet.
Vi fik at vide i Elgiganten, da vi bestilte og betalte for køleskab samt levering og bortskaffelse af det gamle, at der var to mænd der skulle komme.
Der kommer så kun en mand, som taler dårlig dansk (fred være med det) og som knap kommunikere. Det var som om han havde opgivet allerede inden han kom, han nåede det lidt her og der.,
Allerede inden han kom, hvor jeg havde fået at vide da han ringede fra bilen at han var alene havde jeg haft ringet til Elgiganten og sagt at det gik simpelthen ikke, at der måtte komme en mand mere, som vi jo var blevet lovet. Manden der kommer alene oplyst mig om at de altid kører alene rundt!
Efter adskillige opkald troppede der pludselig 2 yngre mænd op som nærmest kom ind med hænderne i lommen og stort set ikke gjorde andet end at stå og kigge på det gamle køleskab.
Vi havde for at hjælpe og for at det skulle foregå så gnidningsløst som muligt afmonteret de to døre på køleskabet sådan så at både dør og håndtag ikke fyldte, samt alt indmaden fra køleskabet var også taget ud så det var nemmere at bære.
Jeg bliver så bebrejdet at vi ikke havde taget en af de to hoveddøre af. Jeg kan jo ikke have fuldstændig åbent ud timevis - de ville komme mellem 12 og 17. Jeg har husdyr der ikke bare skal kunne løbe ud på en trafikeret vej.
Jeg sagde til manden at døren den ene hoveddør var nem at løfte helt af. Dette blev ikke engang forsøgt!
Vi havde også talt om muligheden for at køleskabet kunne komme den anden vej gennem den anden hoveddør igennem stuen, men havde konkluderet at det var endnu sværere, idet denne hoveddør ikke kan åbnes helt og vist ikke kan skrues af.
Imens jeg er kort er i et andet rum, og uden vi har talt om at forsøge at få det gamle køleskab ud igennem den anden hoveddør, hvor to af mændene pludselig bærer køleskabet igennem stuen hvor der ikke var ryddet/gjort klar.,
De rager flere vaser med blomster og vand på gulvet, vaserne går i stykker og det flyder rundt med glasskår, vand og blomster. Det hører jegvide og går ind for at se hvad der er sket.
De bærer så køleskabet tilbage til køkkenet - det vil sige de prøvede ikke engang om de så kunne få det gamle køleskab ud igennem den anden hoveddør.
Alle mine varer fra køleskabet var naturligvis forinden Taget ud og puttede i en kølet taske. Nogle var der ikke plads til men de kunne godt klare et par timer.
Efter at have smadret vaser og på ingen måde beklage siger ham der ikke taler ret godt dansk at han kommer tilbage og samler op.
Herefter skrider alle tre mænd meget hurtigt nærmest uden at sige farvel, og jeg har siden i går klokken 11 været fuldstændig uden køleskab.
Der var en hel del dyre varer /mad i køleskabet.
Jeg var rimelig chokeret ligesom min kæreste som i øvrigt er stamkunde i denne afdeling og har brugt over en halv million kr. i denne afdeling af Elgiganten.
Det gamle køleskab står så efterladt midt på gulvet i køkkenet. Der kom aldrig nogen mand og samlede op efter de havde ødelagt vaserne.
Jeg må igen ringe til Elgiganten, jeg tror det er femte eller sjette gang jeg må ringe. Og får stort set en sludder for en sladder og de vil undersøge det og vil vende tilbage hvilket de ikke gør. Ligesom manden ikke kommer tilbage og ordner alle glasskårene, vandet samt din ødelagte blomster på gulvet.
Jeg står uden køleskab og har mistet for rigtig mange penge fødevarer.
De kørte så hurtigt og jeg blev ikke tilbudt at det nye køleskab som var købt og betalt kunne blive sat ind så jeg i det mindste havde et køleskab.
Jeg har så måtte gøre rent efter skaden med vaserne, tørre op og fjerne alle glasskårene vandet de ødelagte blomster som var spredt ud over et stort areal i stuen. Jeg har taget billeder.
Gulvet har taget skade og buler op, samt der er kommet et større hak i gulvet.
Nu er det lørdag morgen og vi står uden køleskab mindst hele weekenden, skadet gulv miste samtlige fødevarer som var i køleskabet. Trods køle tasker, men de kan jo ikke erstatte et køleskab så mange timer.
Vi er på det nærmeste i chok over det skete og ikke mindst denne her fuldstændig absurde og skandaløse opførsel og manglende levering og bortskaffelse af nyt betalt køleskab.
Vi er helt færdige med at være kunder i Elgiganten, og kan kun fraråde andre i vores netværk at handle der.

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Ingen kontant tilbagebetaling for ombytning af iPhone kun gavekort, uanset om det var anført på deres webside. Købte derfor iPhone 17 Pro Max direkte hos Apple og fik 3750 kr Trade-in kontant, hvor Elgiganten kun ville give gavekort til en værdi af ca. 3400kr.

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Ved køb af en iPhone fik vi tilbudt at få sat panzerglas på for ca. 500 kr. , da sælgeren har påsat panzerglaset er der nogle bobler under glasset og hun siger det kan rette sig, så vi skal komme igen om minimum 14 dage hvis det ikke har rettet sig, så vil hun sætte et nyt på . Da vi kommer for at få et nyt på skal vi betale 99 kr. for at fået det på, der er gået for lang tid, der må kun gå max 2 dage for der burde luftboblerne være væk. Så vi må leve luftboblerne, fordi vi fik en fejlinformation

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Skal jeg købe elektronik går jeg altid i Elgiganten frem for en af de andre store. Langt de fleste af deres ekspedienter er nemlig mere naturlige, nede på jorden og knapt så parfumestinkende som i andre store kæder 🙊🤮 Ihvertfald i Svendborg. Og den kundehjælp jeg har fået både hurtig og mega grundig. I udleveringen er der en hyggelig stemning. Men hvad med at kunne få en kop gratis kaffe /vand mens man venter

Vildledning!!!! Ikke vejledning!!!!!
Skal sammen med min teenagerdatter købe nogle in Ear EarPods, og fortæller ekspedienten at de skal være MEGET små. Han foreslår nogen med de der silikonedutter i 3 forskellige str, dem afslår jeg da min datter ej kan passe mine med de mindste dutter på. Jeg fortæller yderligere hvad der før har kunne fungere i str, og hvad der ikke kan.
Men ned fra hylden hiver han et produkt, som vi hverken kan se, prøve eller røre ved, men som han absolut mener ville være et godt bud! De viser sig ved udpakning at være større end hvad vi før har haft, og med medfølgende silikonedutter.
2 dage senere bliver jeg nægtet mine penge retur.
Ville ønske jeres inkompetente medarbejdere ærligt ville smide håndklædet i ringen hvis ikke han ved hvad der er de MINDSTE EarPods, frem for at sælge os katten i sækken. Udstillingsprodukter vi kan se, prøve og røre ved ville også være at løfte servicen en hel del. (De kan jo sprittes af efterfølgende)
Opdatering efter svar fra Elgiganten:
Så burde sælger oplyse os om at de ikke kan returneres hvis vi åbner pakken! Men hvordan ellers skal vi kunne se dem, mærke og prøve dem. Det var der ej heller mulighed for i butikken.
Var det ikke en ide at have udstillingsmodeller liggende, så kunder ved forespørgsel kan få dem i hånden, og så sprit dem af efterfølgende.
Alternativt må sælgeren kaste håndklædet i ringen og sige han ikke ved hvad han skal anbefale.
Jeg synes det er ELENDIG og MANGELFULD SERVICE, og direkte vildledning blot for at få et salg igennem. Tillykke i har hermed mistet en kunde, og jeg er blevet 500 kr fattigere!

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
de hjalp med alt , på min maskine som var i stykker , og jeg fik en ny

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Jeg kom i butikken for at købe en lamineringsmaskine og et Dashcam
Jeg fik at vide at det forhandlede de ikke. Personalet henviste ikke til at de forhandler de nævnte varer online, det fandt jeg selv ud af da jeg kom hjem. Tingene bliver nu ikke købt på Elgigantens hjemmeside. Personalet var venlige men ikke informative.

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Erfarede at det ur jeg evt ville købe var på lager, men ikke udstillet. Spørger så den unge pige om jeg kan se og prøve uret før jeg bestemmer mig for køb!!
Hvilket vel er er ret naturligt at se varen før køb???
Der svares bare kort NEJ det kan jeg ikke!!!!
Farvel Elgiganten, her mistede i lige en kunde.
Held og lykke med den ‘’gode’’ service fremover

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Varen er ifølge hjemmesiden på lager i butikken, men sælger oplyser at de ikke har nogen hjemme. Umiddelbart derefter går jeg på nettet og køber varen til click’n collect i samme butik. Den kan hentes efter 15 minutter.
Det virker til at noget eller nogen ikke taler sammen.

God service og varen var klar til afhentning indefor 20 minutter

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Det bestilte var klar under en time efter bestilling. Hjemmesiden sagde dog 5 dage, så noget lagerstyring halter.

Resposta da Elgiganten A/S - Svendborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.