hjälpte mig skaffa fram en vara som var slut överallt, men som jag var tvungen att ha för att kunna slutföra ett jobb! strålande service
Veja o que dizem as avaliações
Det var enkelt att beställa. Ändring av beställningen i efterhand var smidigt och kundservicen var vänlig, enkel och utan minsta problem, de löste allting. Varorna levererades snabbt, även best... Ver mais
Snabb leverans och vänligt bemötande. Priserna är kanske inte de lägsta, men helt acceptabla. Kvaliteten på glas kunde vara högre, men jag förstår att om riktigt glas användes istället för plast sku... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi säljer elprodukter och erbjuder fri teknisk support och rådgivning.
Informações de contato
Box 90311, 12025, Stockholm
- 08 - 42030800
- kundtjanst@elot.se
- www.elot.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Kundservice
Mycket tillmötesgående och lösningsorienterade på Elot. Har alltid fått det jag avsett med rätt säljstöd.
Strålande service
Strålande service och snabb leverans för att vara i semestertider.
Dålig service
Hej.
Köpte en kombidimmer som ej fungerade som önskat. Test installerad. Kunde inte dimma led ljus/lampa. Stod ingen i information att den ej fungerade till LED lampor.
Fanns inget återköp.
Dålig service helt enkelt.
Köper inte fler produkter ifrån ELOT.

Resposta da Elot AB
Perfekt
Köpte Led-spots med tillbehör och valde Elot för att jag upplevde att de hade tydligare och bättre produktinformation än andra jag kollade, snabb leverans, allt stämmer och allt fungerar.
Snabbt, smidigt och till bra pris
Elot var en trevlig bekantskap. Bra produkter till bra priser. Dessutom visade de sig leverera överraskande snabbt!
Gör allt för att få det att fungera för kunden
Gör allt för att det ska fungera och ser till att kunden både får en bra upplevelse och att få in sakerna oförväntat snabbt
Bästa webbshoppen utav alla bygg shoppar , kan varmt rekommenderas
Smidigt
Allt gick smidigt och väldigt enkelt att beställa. Topp!
Riktigt bra
Mycket bra, snabb leverans. ställde desutom en fråga i formuläret och fick svar via telefon dagen efter, rekomenderas varmt
Bra.
Fick rätt grejor till bra pris och snabb leverans. Faktura bra betalsätt. Frakt kunde varit billigare.
Leveranstid
Jag vet inte hur varan fungerar för jag har inte fått den än.Det har gått 1vecka.
Nu har jag fått trafon och det gick fort när ni fick hem den till er.

Resposta da Elot AB
Svarta vägguttag.
Enda stället man hittar svarta vägguttag. Mycket positivt.
Hjälpsam
Väldigt nöjd. Trevligt bemötande trots min miss och mycket hjälpsamma och förstående. Rekommenderas starkt. Tack!
Snabb service
Bra och snabb leverans. Gillar möjligheten att kunna justera sin order genom att svara på bekräftelsemejlet. Dock, klantig kund som man är, så hade en tjänst där ni kan se att prylarna i beställningen är kompatibla varit uppskattad. I mitt fall så passade inte 2-facks ramen i min beställning med dimrarna.
Snabb, hel och komplett leverans
...trots ett avsteg från standardbeställningen i from av ett tillval (påverkar rimligen inte annat än snabbheten, men ändå)
Enkelhet o bra service
Inget att klaga på det minsta, trevligt bemötande och snabbleverans trots beställningsvara.
Bra produkter till bra priser! Snabb frakt.
Topp topp tommen opp
Snabbt och mycket att välja på men långt ifrån billigast i stan