Elot AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hjälpte mig skaffa fram en vara som var slut överallt, men som jag var tvungen att ha för att kunna slutföra ett jobb! strålande service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt att beställa. Ändring av beställningen i efterhand var smidigt och kundservicen var vänlig, enkel och utan minsta problem, de löste allting. Varorna levererades snabbt, även best... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och vänligt bemötande. Priserna är kanske inte de lägsta, men helt acceptabla. Kvaliteten på glas kunde vara högre, men jag förstår att om riktigt glas användes istället för plast sku... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra och snabb leverans. Gillar möjligheten att kunna justera sin order genom att svara på bekräftelsemejlet. Dock, klantig kund som man är, så hade en tjänst där ni kan se att prylarna i beställningen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos
  2. também em
  3. Loja de Iluminação
  4. Serviço de aquecimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi säljer elprodukter och erbjuder fri teknisk support och rådgivning.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

343 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Enkelt och smidigt

Vi använder Elot vid inköp av downlights till våra Badrumsrenoveringar. Det är enkelt och smidigt.

16 de janeiro de 2015

Bra och pålitligt

Jag har köpt en vara, fick ett samtal efter några timmar av de, mycket trevligt och bra förklaring om allt samt mycket hjälpsamt, bäst av allt ifall står något fel kan man reklamera så enkel, jag varmt rekommendera de.
Mvh
En som bruka handla mycket på nätet

11 de janeiro de 2015

snabb leverans

ett mycket bra bemötande+ väldigt snabb leverans
beställde på ons fick hämta varan på tors
mycket bra
/Ove

9 de janeiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och enkel beställning med bra priser

När jag jämför med priserna min elektriker tog (som var med rabatt 10-25% rabatt på det så kallade grossistnettopriserna) skulle jag verkligen rekommendera ELOT att också erbjuda elektriker som en tjänst med riktiga materialpriser.

Vissa av produkterna var över 3 ggr dyrare än hos ELOT.

27 de dezembro de 2014

Toppen bemötande

Bra produkter till bra priser med snabb leverans.
En liten anmärkning som i detta fall inte hade någon betydelse.
(En lapp med ömtåligt gods som skall sitta på försändelsen satt på produkten inne i paketet.)

13 de dezembro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rekommenderas!

Hade ordentligt med grejor på lager. Kanske inte billigast men behöver man grejorna på studs så gör det inget. Dock borde en beställning lagd på kvällen packas och skickas nästkommande vardag, det gjordes den inte utan först dagen därpå. Enda minuset.

9 de dezembro de 2014

Super bra butik

Det enda jag kan säga är att killarna o tjejerna på den här butiken är väldigt duktiga på alla sätt o vis. Dom har tagit tid på sig o hjälpa mig med lamp köpen. Rekommenderas med hela mitt hjärta

8 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Engagemanget kan man inte klaga på

Även om det strulade lite så ringde man upp och gjorde vad man kunde för att hitta min leverans. Och det svarar när man ringer och mallar. Det är plus bara det. ✌👍👏

3 de dezembro de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lång leveranstid

Enkelt att handla, pris verkar OK, men lång leveranstid - har ännu inte fått produkten, och inte heller någon orderuppdatering

2 de dezembro de 2014
logotipo da Elot AB

Resposta da Elot AB

Helt Rätt!

Det tog denna gång allt för lång tid (8-10 dagar från beställning). Det är i sig inte bra, att vi dessutom missade i våra rutiner att meddela att det drog ut på tiden är även det illa. Vi ber om ursäkt för det och tackar för att ni tog er tid att skriva ett omdöme. Det hjälper oss att bli bättre.

Som det ska va

Perfekt! Fungerar som Internethandel ska vara. Valde förskottsbetalning och leveransen gick fort. Kommer handla fler gånger.

27 de novembro de 2014