Energiebespaarders Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een positieve ervaring heb ik vandaag gehad met adviseur Sander! Hij heeft oprechte kennis over de zaken waarover hij adviseert en heeft enorm oog voor detail. Alle vragen die ik had heeft hij he... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waar het mis ging bij ons, was bij de installatie van de hybride warmtepomp door de installateur die door de Energiebespaarders was geselecteerd. NB een erkende Vaillant dealer, maar in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel handige tips gekregen om te verduurzamen en daarnaast tips om slim om te gaan met energieverbruik. Wij zijn geholpen door Sander, prettige man met kennis van zaken. Ook direct een offerte ontvang... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niels studied our house very well and informed us honestly with whats possible for now. He also gave good suggestions as to how to reach the final stage for sustainability step by step. We thought of... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira
  2. Fornecedor de Caldeiras
  3. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Wij geven advies op maat en bieden direct de energiebesparende producten inclusief installatie voordelig aan. Dat maakt ons de eerste echte online aannemer voor de verduurzaming van je huis.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

153 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Positief

Iedereen die ik heb gesproken van het bedrijf zijn heel erg aardig. Ook met het huis bezoek word er echt goed de tijd genomen om een goede inspectie te doen en advies te geven.

10 de agosto de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vooraf contact was prima maar daarna....

Zonnepanelen installeren: Vooraf contact was prima en de informatie vloeide rijkelijk.
Bij installatie ging het e.e.a. mis en waren noch de Energiebespaarders noch (hun installatiepartner) HTSolar te bereiken.
-Installatie door geen Nederland, Engels, Frans, Duits sprekende personen.
-Installatie elke keer op zaterdagen zodat kantoren niet te bereiken waren.
-Geen goede nacontrole op installatie.
-Geen installatie van "Plant" door HTSolar zodat app niet te installeren was.
-Geen adequate probleemoplossing (4x mailen, twee keer bellen) en de reparateurs (niet mee te communiceren) wisten niet wat ze kwamen doen.
-Uiteindelijk (5 weken na installatie!) huisbezoek van specialist en alles opgelost.

Helaas ging het installeren (Door HTSolar!) van de zonnepanelen niet zoals aangekondigd en verwacht. Er kwamen (na de nodige wel, toch niet, toch wel mailtjes) een paar mensen de panelen installeren. Deze spraken alleen hun landstaal (en dat was geen gangbare Europese taal) Uiteindelijk kwam ook een (Nederlands sprekende) electricien opdagen.
Na afloop was de app niet geïnstalleerd en het opleverdocument niet volledig in te vullen. In tegenstelling tot de opdrachtbeschrijving moest ik helaas de app zelf installeren. Dat ging niet goed want HTsolar had nog geen "Plant" aangemaakt.
Dan blijkt dat 1 omvormer (2 stuks onder panelen) helemaal geen informatie doorgeeft. Na enig heen en weer gemail (mail naar energiebespaarders geeft alleen respons "wat jammer, we geven het door") met HT solar blijkt dat ze het kunnen oplossen. Dus staan (weer op zaterdag) een aantal geen Nederland/Frans/Duits/Engels sprekende heren op de stoep die "het" komen oplossen. Meer weten ze niet (ook niet via de vertaal app). De beloofde (nederlandstalige) ondersteuning door HTSolar is niet aanwezig. Het kantoor van HT solar is gesloten en hun opdrachtgever weet ook niet meer wat er moet gebeuren. Ik heb ze maar naar huis gestuurd.
Twee weken later nieuwe poging met dezelfde heren maar nu via telefoon ook ondersteuning door projectleider van HTSolar. Omvormer wordt vervangen maar app werkt nog steeds niet. Dan komt iemand (ruim 120 rijden) even langs en lost samen met het kantoor alle problemen op. (het is een nieuwe app!)

8 de abril de 2023

Niet landelijk!

Laten me informatie invullen, te beginnen met postcode, laten me betalen en komen dan met: we hebben niemand in uw regio.

En bedankt.

3 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveren laat en niet conform offerte

Leveren laat en niet conform offerte. 3 maanden na eerste installatie ontbreken nog 3 van de 18 panelen omdat onderaannemer T2 geen zin heeft om kabel van schuur naar huis te graven. wat wel was geoffreerd.

31 de maio de 2023

Ze liggen

Ze liggen, eindelijk, maar nooit meer met deze club amateurs!
*17 maart bij om thuis geweest om de installatie van zonnepanelen met ons te bespreken, dit heeft geresulteerd in offerte. Bij bezoek werd vermeld dat de tijd vanaf akkoord tot installatie 6 tot hooguit 7 weken bedraagt.
* 1 april financiering rond. (6/7 weken gaan in)
* Na 6 weken (19 mei) gebeld voor stand van zaken, tot dan toe niets vernomen. Zou terugkoppeling krijgen is NIET gebeurt. Na niet beantwoord telefoontje 20 mei per Whatsapp bericht dat installatie pas in sept/aug zou plaatsvinden.
*23 mei mail met bericht acceptatie offerte, bijna 2 maanden na de daadwerkelijke datum!
*Rond 18 juli telefonisch gevraagd naar stand van zaken, NIET teruggebeld.
*27 juli als reactie op mail d.d. 24 juli telefoongesprek gehad met Support afdeling, overmacht i.v.m. de actuele ontwikkelingen voerde de boventoon, als conclusie, dat er benodigde spullen onderweg waren en ik “boven aan de stapel lag” voor installatie. Deze uitdrukking is bij latere telefoongesprekken herhaald.
*28 september het verlossende telefoontje alles is er, 2 november installeren.
*27 oktober, telefoon van The Green Crew niet alles is er, montage materiaal voor plat dak niet voorradig! (Als sneeuw voor de zon verdwenen?) Nieuwe datum afgesproken 24 november.
Vrij genomen, er is vervanging voor mijn werk geregeld. Navraag Energie bespaarders gedaan en men liet mij weten nergens vanaf te weten en navraag te doen. NIET teruggebeld! NIMMER reactie van hun zijde!
Uiteindelijk 31 oktober wel met bevestiging installatie volgens plan op 2 november. Telefonisch bevestiging gevraagd, 1 november rond 16.00 uur telefonisch dat de dag erna installatie zeker zou plaatsvinden.
*2 november voorbereidingen getroffen, geen panelen! Door The Green Crew onbeschoft te woord gestaan, NIETS meer vernomen!
* 4 november bevestiging per mail 24 november installatie datum.
*17 november telefoontje The Green Crew wederom installatie afgezegd, nieuwe datum 30 november
30 november zoals de installateur heeft bepaald weer nieuwe datum, krijg gewoon mails en apps dat 24 november nog officieel is.
Structureel worden mails niet beantwoord, apps niet en word er ook niet teruggebeld. Minachting naar klant. Door medewerkers altijd beleefd te woord gestaan, maar zij hebben kennelijk uitsluitend een sussende opdracht.
*30 november 9 uur niemand te zien 9.30 gebeld. Nu word het 12 uur dat men zal arriveren!
En jawel ze komen. 16 uur werkende panelen.
Per toeval kwam ik achter de mogelijkheid dat de offerte niet klopt, op de zeer onduidelijk foto is naar mijn mening te zien dat er een rij panelen deels op het dak van de buren is gepland. Ook hierop werd laconiek gereageerd, met de mededeling dat bij de installatie dit vanzelf zou blijken! Ik zou verwachten dat er nog eens goed naar gekeken zou worden.
De gifbeker moet volledig leeg en schoongelikt, lekkage, ook dat word weer door onkunde gekenmerkt. Medewerker green crew stond vebaast voor de deur, zonder ladder wist niet dat het zo hoog was. Staat dat niet in de offerte? Liggen ze normaal gesproken op de grond in de tuin?
Pleister op de wond leuk bedrag aan etensbonnen, goede geste, zeer gewaardeerd, maar weegt nooit op tegen de ongemakken en gemiste opbrengst van de panelen.

30 de novembro de 2022

De Energiebespaarders

Advies was prima na akkoord voor plaatsing, werd de communicatie steeds slechter. Het plaatsen van de zonnepanelen heeft meer dan een half jaar geduurd. Planning heeft aangegeven dat we een compensatie zouden ontvangen, nooit een reactie op gehad op onze vraag hoeveel deze compensatie bedraagt. We hebben een vraag gesteld om de factuur te specificeren ipv het aantal te noemen met een totaalbedrag. De enige mail die we ontvangen zijn herinneringen en een aanmaning. Nu hebben we een klacht ingediend en de factuur betaald met onze inschatting van de compensatie en die van de factuur afgetrokken en een aangetekende brief gestuurd. Bijna twee weken verder en nog steeds hebben we geen reactie ontvangen.

26 de fevereiro de 2023