Andersen og Enig Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Absolut tilfreds

Manden bag disken var super venlig og virkede rigtigt kompetent. Jeg kommer gerne igen. Stor anbefaling herfra

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for verdens bedste service

Tak for verdens bedste service. Modtag varen 3 dage fra bestillingsdagen(inkl 2 dage var weekendsdage). Derudover skrev jeg en lille note om at det var til en barnedåb, og da jeg modtager den er den pakket ind i det fineste børnepapir.
Tusind tak for fantastisk service!

27 de janeiro de 2026

Resposta da Andersen og Enig

Tusinde tak for de flotte ord. Vi gør vores bedste for at hjælpe. Håber gaven vækker glæde hos modtagerne.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fejl

Fejl kala ikke den virksomhed jeg ville fortælle om

6 de maio de 2023

Hej Tove. Hvis det ikke er os du vil anmelde - vil du så ikke slette den. Tak

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse.
Jeg kommer ikke til at bruge anden guldsmed end denne. Super god kundeservice.
Jeg fik en forlovelsesring som desværre var for lille. Da det er corona tider så måtte jeg jo ikke komme ned i butikken. Men de kom forbi med en ringstørrelse måler, så jeg kunne måle min (afsprittede) finger og dagen efter leverede de den forstørret. Den var dog stadig for lille, og fair nok for det, men så kom de da bare igen og gjorde det hele en gang til. Helt helt fantastisk service må man sige.

21 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan anbefales gode priser og venlig…

Kan anbefales gode priser og venlig betjening. Det var første gang jeg har handlet der og sikkert ikke den sidste gang. Ved telefonisk henvendelse for og høre om varen var på lager blev jeg betjent af en sød og hjælpsom ung dame, min vare kom hurtigt frem og godt pakket ind, og jeg er en meget tilfreds kunde.

9 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DÅRLIG SERVICE

Bestile et par moonlight grapes øreringe fra George Jensen. som skulle bruges til mors dag d. 10. maj 2020

Jeg bestilte mandag d. 4/5 2020 og får besked 6/5 at varen er udsolgt.
Jeg skriver at det underligt at deres side ikke er blevt opdateret da jeg 6/5 stadig står som om at man kan købe dem. Pia,Hun skriver at de opdatere deres hjemmeside 1 gang om dagen. Hvilket ikke giver mening, fordi så burde de have opdateret den d. 5/5 så der stod de ikke var tilgængelige at d. 6/5.
Hun vælger så at skrive jeg sletter din orde, hvilket jeg slet ikke havde bedt hende om. Jeg skrev at det ikke gav mening at man stadig kunne købe dem.

6 de maio de 2020

Resposta da Andersen og Enig

Hej. Vi er ked af at vi og Georg Jensen ikke har kunne overholde leveringstiden i disse Corona tider.
Grunden til at der gik en dag ekstra inden du fik besked var at vi forsøgte at skaffe ørehængerne til dig fra en kollega, det var desværre ikke muligt.
Vi sletter altid ordrer og afviser betalingen, når vi ikke kan overholde det aftalte. Hvilket var tilfældet hos dig.

Kundeservice i verdensklasse!

Kundeservice i verdensklasse.
Jeg har nu handlet 2 gange online (da jeg bor i Jylland) og har begge gange været i kontakt med butikken. Der er ydet kundeservice ud over al forventning.

16 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var i skønneste orden

Alt var i skønneste orden - hurtig og præcis levering. Desværre passede størrelsen ikke (fejl fra min kones side) så jeg måtte returnere. Igen alt i orden. Ingen brok og kort efter stod pengene på min konto.

9 de agosto de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk service!!!

Den absolut bedste service jeg har oplevet længe!!!

Kom lidt akut ind med et smykke som jeg ønskede indgraveret til dagen efter. Jeg fik en fantastisk god vejledning og følte mig meget tryg ved at aflevere mit smykke. Det er en super hyggelig butik med rigtig god stemning!
Jeg kunne afhente smykket graveret nogle timer efter!!! Og resultatet blev over al forventning. Jeg er SÅ glad!

Kommer klart tilbage!!!

Giver mine varmeste anbefalinger videre til Andersen & Enig!

24 de fevereiro de 2017

Perfekt!

Rigtig fine varer og lynhurtig levering. Alt pakket rigtig fin ind. Jeg vil klart anbefale ENIG.DK!

18 de dezembro de 2014

Hurtigste levering nogensinde!

Jeg er yderst tilfreds med mit køb på deres hjemmeside.
Bestilte en halskæde torsdag aften og lørdag morgen var den i døren med Post Danmark. Og da jeg åbnede kassen var der endda lagt to chokolader ned - det bliver man da helt glad af.
God service!

13 de dezembro de 2014

Mega BILLIGE flotte spinning-ringe

Du skulle smutte forbi enig. dk (Andersen & Enig)
De har de absolut bedste tilbud på flotte smykker. Klik f.eks. ind på outlet og se hvad der er...du kan næppe lade være at købe noget.
Kan også godt lide deres overskuelige webshop

De varmeste anbefalinger
Lone

7 de junho de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais