Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Avaliações

1.102
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na jaren weer contact opgenomen met Enotria en ze hebben ons wederom verrast met supermooie plekjes en een goed en verzorgd reisschema (inclusief vluchten en huurauto), volledig ontzorgde vakantie. Ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo
  2. Cabana
  3. Aluguel para férias

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(1.102)

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelheid van voorstel (zelfs bij late…

Snelheid van voorstel (zelfs bij late boeking); fantastische adressen. We zijn al jaren zeer tevreden klanten !

23 de agosto de 2023

Beste Vincent,
Wij zijn erg blij om te horen dat u weer een fijne vakantie heeft gehad met fantastische adressen en dat wij u al jaren kunnen helpen met vakanties naar u wensen. Hopelijk tot snel en dankjewel voor het achterlaten van deze fijne reactie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne locaties, heerlijke vakantie. De locaties van onze rondreis waren…

De locaties van onze rondreis waren stuk voor stuk goed tot zeer goed. Met een goede ligging om de dingen te doen die we wilden doen. Met goede, meestal ook persoonlijke service. Mede daardoor hebben we een heerlijke vakantie gehad!

14 de agosto de 2023

Beste Linda,
dankjewel voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij om te horen dat u in verschillende maten tevreden was met de locaties van u rondreis en dat u een heerlijke vakantie heeft gehad!

Goed bevallen

Alle accommodaties die Enotria heeft aanbevolen zijn heel goed bevallen en waren niet makkelijk te vinden als je zelf op zoek zou gaan.
Al het contact is goed verlopen en ze hebben moeite gedaan om ons in onze wensen te voorzien.

12 de agosto de 2023

Beste Monique,
Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de accommodaties en dat jullie tevreden waren met de communicatie. Dankjewel voor het achterlaten van deze fijne review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het waren erg mooie verblijven op super…

Het waren erg mooie verblijven op super locaties!

9 de agosto de 2023

Beste Mr/Mevr,
Dankjewel voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat u genoten heeft van de verblijven en van de locaties.

Prachtige rondreis door noord Italië

Prachtige rondreis door noord Italië. Goede en betrouwbare service en mooie locaties.

Hotel Feldmilla in de Dolomieten is heerlijk, veel te doen, de sfeer doet erg denken aan Oostenrijk.

Hotel Maso di Villa prachtig verblijf in super mooie omgeving bij uiterst gastvrije familie.

Rocoo d'Anfo bij het Lago d' Idro luxe en nieuw gebouwd huisje op klein park. Prachtig uitzicht over het meer, je moet wel een auto hebben om daar te komen.

Hotel al Terra di Mare prachtig!

Hotel Cascerina Spinerola mooi hotel, alleen voor gezin met kinderen niet erg veel te beleven in de buurt.

12 de agosto de 2023

Beste Irene,
Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van u rondreis in noord Italië. Wij zijn blij om te horen dat bijna alle accomodaties naar wens waren en dat u tevreden was met onze service en locaties. Dankjewel voor het achterlaten van deze fijne reactie.

Mooie authentieke accomodatie

Mooie authentieke accomodatie die bij onze wensen paste. Bij het zoeken en daarna beantwoordde Enotria onze praktische vragen en kwamen afspraken na.

Beste Richard,
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met de accommodatie en met het beantwoorden van u praktische vragen. Dankjewel voor het achterlaten van een reactie.

Compliment voor Enotria

Enotria is een fijne organisatie die meedenkt en er alles aan doet te zorgen voor een mooie vakantie. Bij problemen of moeilijke vragen, stellen zij alles in het werk om de beste oplossing te vinden. Er is veel kennis aanwezig, ze zijn gemakkelijk te bereiken en zeer behulpzaam en vriendelijk.

Beste Mevr Schers,
Fijn om te horen dat u tevreden was met u ervaring met Enotria. Wij zijn blij om te horen dat u blij was met de communicatie en onze behulpzaamheid. Dankjewel voor het achterlaten van een review.

Altijd goed!

We hebben inmiddels al 5 keer een rondreis of accommodatie via Enotria geboekt. Ze zijn snel met het opstellen van een offerte en het beantwoorden van vragen, goed bereikbaar en voelen prima aan waar je naar op zoek bent. Alles is altijd goed geregeld, ze weten ook last minute nog prachtige accommodaties te vinden en en hebben ons nog nooit teleurgesteld.

Beste Elke,
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden waren met de rondreis en accomodaties. Wij zijn elke keer weer blij om jullie te kunnen helpen met de ideale vakantie in Italië.

Aanrader

Vriendelijk, meedenkend in oplossingen, praktische en veel informatie over accomodaties en activiteiten

Beste Lilian,
Dankjewel voor de fijne reactie. Fijn om te horen dat u tevreden was met de communicatie en hopelijk heeft u genoten van Italië.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring met Enotria.

De informatie op de website klopt als een bus. De communicatie verloopt uitstekend, voor en ook tijdens de reis. Enotria werkt samen met uitstekende partners in Italië wat betreft verblijf en excursies.

7 de agosto de 2023

Beste Birgitte,
Dankjewel voor het achterlaten van een reactie. Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring met ons had en dat u genoten heeft van het verblijf en de excursies.

Mooi verblijf

Mooi verblijf, correspondentie goed geregeld.

Beste Luc,
Fijn om te horen dat u tevreden was met het verblijf. Dankjewel voor het achterlaten van een review.

Erg klantgericht

Erg klantgericht, persoonlijk.

Geachte Home instead,
Dankjewel voor de feedback en wij zijn blij dat we jullie konden helpen met je reis.

Prima organisatie, aanrader!

Prima organisatie. Zeer goede communicatie, voor tijdens en zelfs na de vakantie.

Beste Dhr van der Wansem,
Dankjewel voor de fijne reactie. Wij zijn erg tevreden dat de communicatie en organisatie van jullie reis naar wens was.

Fijn contact met Enotria

Fijn contact met Enotria. Prima aanbod aan kleinschalige accommodaties. Zij hebben voor ons een leuke rondreis Toscane georganiseerd. Alles snel en prima geregeld.

2 de agosto de 2023

Beste Mirjam,
Dankjewel voor de lieve reactie! Wij zijn erg blij dat jullie tevreden waren met de accomodaties en de rondreis. Wij hopen dat jullie genoten hebben van Toscane.

fijne en kleinschalige accommodaties

Na onze ervaring met Enotria in 2016 hebben we opnieuw een reis door hen laten samenstellen. En ook deze keer kwamen ze met een goed voorstel. Toen een van de accommodaties niet beschikbaar was, hebben ze steeds in overleg met ons naar andere opties gezocht. Ze weten telkens bijzondere plekken te boeken!

31 de julho de 2023

Beste Ilse,
Dankjewel voor deze fijne reactie en opnieuw ons het vertrouwen te geven om jullie te helpen met je ideale reis in Italië. Net als in 2016 was het ons plezier om jullie te mogen helpen en het is fijn om te horen dat dat gelukt is.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen stress, Enotria regelt je vakantie in Italië…

Enotria regelt je vakantie in Italië van begin tot eind. Het aanbod is veelzijdig en het maakt niet uit of je met de auto gaat of vliegtuig. Aanpassingen op het aanbod werden op verzoek gerealiseerd. De bereikbaarheid van Enotria is zeer goed en persoonlijk. Ieder jaar weer en ook nu weer wisten we dat alles goed was geregeld. De agriturismo's waren weer mooi gelegen, schoon en de ontvangst daar weer allerhartelijkst, vaak kan je er goed en voor redelijke prijzen eten. De bijbehorende zwembaden waren heerlijk bij de hoge temperaturen. De locaties liggen altijd in de buurt van plaatsen die je als bezoeker niet wil missen.

30 de julho de 2023

Beste Peter,
Het is fijn om te horen dat jullie weer genoten hebben van jullie vakantie in Italië. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was en dat wij jullie mochten helpen met jullie vakantie in Italië. Dankjewel voor de fijne reactie!

Uitstekende service!

veel informatie. zaken goed geregeld.

Beste Meneer/Mevrouw,
Dankjewel voor deze reactie! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijke service met hoge kwaliteit

Goed advies en heel veel bereidheid om mee te denken/vragen te beantwoorden. Voelde mij echt heel erg ontzorgd en dat heeft 100% bijgedragen aan de geweldige vakantie-ervaring. Service voelde als heel persoonlijk/maatwerk met hoge kwaliteit. Als ik weer naar Italië ga, zal ik zeker weer via Enotria boeken.

Beste Frederike,
Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van u vakantie in Italië. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met onze service en dat u een geweldige vakantie-ervaring heeft gehad. Als u nog een keer besluit terug te komen naar Italië hopen wij u graag nog een keer terug te zien.

Toscane en Le Marche

Fantastische vakantie in Toscane en Le Marche inclusief Vespa tour!

Beste Jurgen,
Dankjewel voor de fijne reactie. we zijn erg blij dat u genoten hebt van u vakantie, van Toscane en van de Vespa tour.

Mooie en goede accommodaties

Mooie en goede accommodaties. Snelle service

14 de julho de 2023

Beste Claudia,
Dankjewel voor deze lieve reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met onze service en de uitgekozen accommodaties.