Vi var til ammevejledning hos Lotte da vores datter var 4,5 uge gammel, da vi mistænkte hun slugte en masse luft under amningen, og derudover generelt var utilfreds ved brystet. Lotte lyttede kærligt... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk støtte! Jeg startede ret tidligt i min graviditet med yoga. Jeg har ydermere hapset et forløb yoga mere, noget massage og fødselsforberedelse. Alle ting jeg varmt kan anbefale. Datoen... Ver mais
A empresa respondeu
Venlig, nærværende vejleder. Men synes jeg manglede en klar plan og mere teknisk rådgivning og flere forsk stillinger.
A empresa respondeu
Jeg har været SÅ glad for at have Lotte som ammevejleder, da vi allerede tidligt oplevede problemer med amningen. Lotte har uden tvivl en høj faglighed og i kombination med hendes varme personlighed,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er medejer af Jordemødrene i Køge. Jeg er uddannet jordemoder, ammekonsulent v/ Kompetence center for amning, som er adgangsgivende til IBCLC eksamen. Derudover er jeg afspændingspædagog og yogalærer. Jeg er særlig optaget af barselsperioden og af at hjælpe nybagte familier til at få en tryg og god start med deres nyfødte barn. Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med gravide kvinder og nybagte forældre. I graviditeten tilbyder jeg gravidyoga, gravid afspændingsmassage og fødselsforberedelse for par. Efter fødslen tilbyder jeg ammevejledning og at hjælpe jer trygt fra start som nybagte forældre. Derudover har jeg efterfødselsyogahold, kurser i babyers søvn og barselscafe. Jeg glæder mig til at møde dig og din familie.
Astersvej 23b, 4600, Køge, Dinamarca
Kæmpe anbefaling. Min kone og jeg har gået til fødselsforberedelse hos Lotte. Vi fik lært mange gode teknikker og redskaber, som vi kunne bruge under fødslen. Efter fødslen var amningen svær at få etableret uden suttebrikker. Lotte kom på besøg efter vi kom hjem fra sygehuset og hjalp med at få etableret amningen. Hun havde lige netop den ro og tid, som både min kone og datter havde brug for. Amningen fungerede fra Lotte gik ud af døren. Det har gjort en verden til forskel for os. Tak!

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Lotte får min aller største og varmeste anbefaling. Jeg søgte hjælp til amningen hos Lotte da vores søn var 1 måned gammel. Vi havde haft en rigtig svær opstart med amningen pga. stramt tungebånd og en amning der på flere måder var gået i hårdknude. Efter en ammestrejke på 4 dage og et re-klip af tungebåndet søgte jeg hjælp hos Lotte. Jeg kan ikke takke Lotte nok for den store hjælp hun har været og det er på grund af Lotte, at jeg fortsat fuld ammer min søn, som nu er 5 måneder. Lotte er virkelig nærværende, god til at sætte sig ind i din og din babys situation og dermed yde den hjælp I har brug for. Vi har været så heldige at have besøg af Lotte to gange herhjemme og begge gange har været rigtig gode oplevelser. Efterfølgende har Lotte altid været god til at følge op på hvordan det stod til herhjemme samt givet den opbakning der skulle til for at komme helt mål. Jeg kan også kun anbefale at få en efterfødselsmassage af Lotte og give dig selv lov til at slappe helt af 🫶🏻
Lotte, tusind tusind tak. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort, hvis jeg ikke havde fået fat i netop dig den dag i december ♥️

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Jeg har gået hos Lotte fra uge 16 i min graviditet. Jeg startede til graviditetsyoga, hvor jeg gik på to hold i forlængelse af hinanden. Herudover gik min mand og jeg til fødselsforberedelse hos Lotte, og vi havde hende ud til ammevejledning to dage efter fødsel.
Til yoga arbejdede vi rigtig meget med åndedrættet, som jeg virkelig fik brug for, da min fødsel pludselig gik stærkt, og jeg skulle holde igen under pressefasen. Jeg var godt klædt på til at trække vejret rigtigt uden at hyperventilere!
Til fødselsforberedelse var vi 3 par, og det gav virkelig god tid og ro til, at vi kunne stille spørgsmål og samtidig dele nogle af vores bekymringer.
Min mand blev også klædt godt på til, hvordan han kunne bidrage både op til og under fødslen! Vi fik bl.a. nogle øvelser, der kunne aflaste min ryg i de sidste uger af graviditeten, og vi fik talt om, hvad man som kvinde har brug for i de forskellige faser af en fødsel.
På hospitalet fik vi besked om, at mine brystvorter ikke var rigtig formet til at amme, så de foreslog straks suttebrik - heldigvis havde Lotte fortalt til fødselsforberedelse, at stortset alle kvinder kan amme, det handler bare om teknik. Så dagen efter vi kom hjem fra hospitalet, kom Lotte ud til en ammevejledning og siden da har amningen kørt uden problemer - vores datter er 6 uger nu 🙏
Vi kan kun på det varmeste anbefale Lotte, hun er hjertevarm og giver rådgivning baseret på dine behov. Hun stiller sig til rådighed, så du føler dig tryg uanset, hvad du har brug for! ❤️
Fødselsforberedelse hos lotte var for os den bedste beslutning!
På små hyggelige hold, skaber Lotte en trygt space hvor man virkelig føler sig "taget i hånden" og klædt godt på til den kommende tid.
Med den viden jeg fik hos Lotte, omkring amning, kom jeg virkelig godt fra start og følte mig tryg og selvsikker i opstarten. Og nu "køre" amningen bare! Tror på det hjalp mig til at slappe af, fordi jeg kendte til processen og dets udfordringer på forhånd. Samt at man altid har Lotte hvis har brug for hjælp.
Vi lærte rebozo teknikker sammen som par, som flittigt blev brugt under vores lynfødsel, hvor der ikke var tid til anden smertelindring.
Lotte er virkelig god til at formidle sin viden på en god og hjertevarm måde, det gav os en masse ro i maven❤️
Vi glædede os til hver mandag og var helt triste da der ikke var flere lektioner tilbage, fordi det havde været så hyggeligt🥰

De varmeste anbefalinger herfra
Min amning fungerede ikke, baby spiste ikke nok og der var blødende bryster.
Da vi ringede trådte Lotte til med det samme, trods det var d. 23 december!
Lotte kom ind med en ro og gav os en tryghed i at hun var der for at støtte og hjælpe os. Hun gav sig god tid, lyttede og drog omsorg.
På den tid hun var hos, lærte hun mig at lægge baby rigtig til og at få baby til at tage rigtig fat. Derfra er min amning gået bedre end jeg turde håbe på. Lotte lavede en plan til os og lod os bruge hende som livline telefonisk hver gang vi havde nye spørgsmål.
De varmeste anbefalinger til Lotte, og taknemlighed for at hun var vores redning til amning.

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Kan klart anbefale Lotte i forhold til ammevejledning! Lotte prioriterer dig, hvis man ringer med amme problemer, da hun ved hvor vigtig den første tid er for både mor og baby. Jeg fik tid samme dag jeg ringede og da jeg havde behov for opfølgning et par dage efter, mødte hun op en søndag på min bopæl. Lotte tager sig god tid til at forklare, vise, er lyttende og omsorgsfuld, hvilket man har brug for i så sårbar en situation, man kan stå i som nybagt mor med amme udfordringer. Lotte af hjertet tak for din hjælp :)

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
For mig har Lotte været uundværlig siden jeg fødte min datter. At Lotte har valgt, at kalde sin virksom “En tryg start” kunne ikke være mere sigende for, hvem Lotte er som person og hvad hun tilbyder. Hun har formået at give mig tryghed og omsorg, når tingene har været aller sværest, passet på og guided mig, hvor systemet har fejlet, og derfor skal Lotte have min største anbefaling!

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
TAK for den bedste hjælp vi kunne få. Kan klart anbefale Lotte! Rykkede hurtigt ud en søndag og hjælp os med at løse de udfordringer vi havde. Skøn og rolig personlighed.

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Lotte kom hjem til os, dagen efter vi var kommet hjem fra hospitalet. På ingen tid fik hun hjulpet os af med suttebrikker, og vi fik lagt min datter godt til brystet. Amningen kører så godt med Lottes vejledning, og det var en fantastik tryg oplevelse at have en jordemoder i eget hjem, der kunne tale både fødsel, amning og meget mere igennem med mig og min mand. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Lotte, hvad end det er yoga, fødselsforberedelse eller ammevejledning. Det har givet os den absolut tryggeste start på familielivet.

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Efter en del problemer, med amning, kontaktede vi Lotte, som efterfølgende kom på hjemmebesøg.
Lotte var imødekommende, forstående og oprigtig interesseret i at hjælpe. Grundet hendes ekspertise og gode råd, er amningen nu oppe at køre, og vi har en glad, mæt dreng 💙 Jeg kan varmt anbefale hende!

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Først vil jeg bare skrive Tusind TAK ❤️ Lotte er en behagelig, imødekommende og lyttende jordemoder. Jeg er utrolig glad for jeg valgte hende til at vejlede mig i min amning, da jeg havde en rigtig øv oplevelse på hospitalet. Hun kan ihverfald regne med at se mig til min næste graviditet ❤️

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Jeg har gået til fødselsforberedelse, gravidyoga og gravidmassage hos Lotte og kan klart anbefale disse forløb og Lottes hjælp. Det har været meget værdifuldt for mig som førstegangsfødende og har forberedt mig fysisk og mentalt til fødsel.
Efter fødslen havde jeg brug for hjælp til amning efter indlæggelse og sen igangstart med amning. Lotte kom dagen efter vi kom hjem og hjalp os med teknikker og rutiner - mælken løb til to dage efter.
Vi fik en tryg start på vores lille familie med hjælp fra Lotte.

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Jeg har gået til gravidyoga og gravidmassage gennem det meste af min første graviditet og jeg kan varmt anbefale Lotte og En Tryg Start !
Lotte er yderst kompetent, og ikke mindst super sød - og jeg har følt mig tryg igennem hele min graviditet.
Lotte også har været god at sparre med og hun har hjulpet med gode råd og øvelser til bl.a. at passe på mit bækken pga symfyseløsning.
Nu har jeg meldt mig til efterfødselsyoga og jeg skal også have noget mere efterfødselsmassage - 5 stjerner herfra ❤️

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Under min graviditet gik min kæreste og jeg til fødselsforberedelse hos Lotte. Det kan varmt anbefales, hun er dygtig og meget visuel og grundig i sin måde at lære fra sig. Man føler sig godt klædt på til den kommende fødsel både som mand og kvinde.
Derudover havde vi også besøg af Lotte i hjemmet til ammevejledning, hvilket var virkelig brugbart. Efter en hård amme-opstart fik vi nogle rigtig gode værktøjer, der har hjulpet på amningen.
Lotte er utrolig hjælpsom og enormt dygtig.
Vi er så tilfredse. Vi har med hjælp fra Lotte fået en rigtig tryg start på den nye tilværelse som forældre.

Resposta de En Tryg Start v/Jordemoder Lotte Rex
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.