Veja o que dizem as avaliações
Na de bestelling op maat ongeveer 7 weken moeten wachten. Tussendoor nog geïnformeerd en je wordt keurig teruggebeld. Bij de levering gaf meneer zelf aan een kleine beschadiging te zien. Liet een sp... Ver mais
Staat je vriendelijke te woord en denkt mee. Tafelpotenset voor mijn salontafel besteld, dit was maatwerk. Heeft het voor een zeer schappelijke prijs gedaan(andere bedrijven vroegen er zelfs 900 euro... Ver mais
Voor de bestelling even telefonisch contact gehad. Wegens vacantie in het buitenland kon hij de exacte voorraad niet bepalen. Hij gaf aan in ieder geval binnen 10 dagen te kunnen leveren en die toeze... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Erik Betaalbare tafels
Wij onderscheiden ons in de markt door enkel de hoogste kwaliteit aan te bieden; wij ontwikkelen producten die we zelf mooi vinden en waar we achter staan, besparen daarom nergens op; mooie lassen, laser gesneden plaatwerk,eventueel maatwerk, hoogwaardige poedercoating en bezorging die we zo veel mogelijk zelf doen.
U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product, goed advies en een focus op klantentevredenheid.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Fijn afspraken maken en goede…
Fijn afspraken maken en goede prijs/kwaliteit verhouding
Erik is super relaxed
Erik is super relaxed! En de spullen die hij verkoopt van topkwaliteit!
Kwaliteit / prijs is top
Kwaliteit / prijs is top. Super relaxte verkoper. Wij hebben de poten opgehaald in Dalfsen. Ook prima te doen. :) blij mee.
Product prima, levering iets verlaat
Levering prima en product prima naar verwachting, wel een paar weken later geleverd dan telefonisch was aangegeven
Mooie tafelpoten
Toen wij de poten bestelde had Erik gekneusde ribben wat betekende dat het leveren van de poten lastig was . Ondanks dat heeft hij toch gezorgd dat we ze redelijk snel kregen . Communicatie ging makkelijk via app en telefoon . We zijn blij met het resultaat goede kwaliteit!
Goed product
Goed product, levering duurde iets langer dan verwacht. Wel een aanrader!
Communicatie is niet goed op orde en…
Communicatie is niet goed op orde en product grof gelast !
Heel fijn contact!
Heel fijn contact! Eerlijk en denkt mee over oplossingen voor eventuele problemen
snel open en eerlijk
Bartafel onderstel op maat gekocht
Bartafel onderstel op maat gekocht. Er werd snel gereageerd op vragen en/of opmerkingen. Je moet wel rekening houden met levertijd maar dat wordt ook aangegeven.
Communicatie kan beter
Hoewel de tafelpoten er mooi uitzien is de communicatie een punt van aandacht. Reageer sneller en duidelijk. Het was niet duidelijk waar en op welk tijdstip ik de tafelpoten kon ophalen en hier werd ook niet tijdig op gereageerd. Ter plaatse geen bordjes waar ik precies moest zijn, daarom meerdere schuren in gelopen en uiteindelijk wel gevonden.
Set bartafelpoten
Bij Erik een set bartafelpoten gekocht, alles super volgens afspraak verlopen.
De poten zijn er netjes gemaakt, we zijn helemaal tevreden
Aardige man,maar alles was niet best…
Aardige man,maar alles was niet best geregeld,uiteindelijk 1 poot gehad de andere wezen ophalen
Prima kwaliteit
Het bestel proces was makkelijk
Het bestel proces was makkelijk. We hadden wel een probleem met de wachttijd, deze was langer dan beloofd. Na een mailtje is hier snel in gehandeld en hebben we de poten in dezelfde week nog kunnen instaleren.
Goede kwaliteit tafelpoten
Goede kwaliteit tafelpoten, erik doet wat hij belooft!
Nog niets geleverd…..
De vraag: hoe hebben we het gedaan? Nou, er is helemaal niets gedaan! Levertijd 4-6 weken, dus na 5,5 week gebeld, in het kader van: dan moet je nu weten wanneer we het kunnen halen. Maar dat was teveel van het goede. Ik moest eind volgende week maar weer eens bellen. Klantvriendelijk? Nee, natuurlijk niet. En ondertussen hebben we niets….
Goede communicatie
Mooie tafelpoot
Ik ben heel goed geholpen, door Erik. Wij zijn heel blij met de mooie tafelpoot. Deze staat heel mooi onder onze tafelblad.
Ik zou echt iedereen aanbevelen, om
hier tafelpoten te bestellen.