Banner for Euro Poppers Nederland

Euro Poppers Nederland Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For me it was a good experience. Seemed odd to order in France for europoppers.nl but I didn't have to wait long. Package came in excellent condition. I ordered again, right away.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie ging er iets mis met de verzending waardoor ik mijn pakket niet ontving. Na een kort mailtje is direct gehandeld en kreeg ik alsnog mijn pakketje via een andere vervoerder. Keurig... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De levering was een ramp. Het bedrijf waar jullie mee samenwerken, Jawadde! Mijn eerste bestelling dit voorjaar was er de dag erna, nu heb ik woensdag(24 september) besteld en de woensdag (1 oktob... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had een poppersinhalator met lock besteld en het was lek. Nacontact hebben ze een nieuwe verzonden. Vindt dit echt super! Zal hier zeker weer bestellen .fantastische service.

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

Sobre Euro Poppers Nederland

Euro Poppers Nederland biedt een selectie van meer dan 90 poppers voor elk gebruik en elk budget. Wij zoeken kwaliteit tegen de beste prijs bij onze leveranciers om u keuze en scherpe prijzen te bieden. Uw creditcard betaling is 100% veilig, wij gebruiken een authenticatie methode: het 3DS systeem.

Bij Euro Poppers Nederland bestelt u gegarandeerd op een veilig platform. Uw bestellingen zijn in minder dan 48 uur bij het verzendbedrijf en worden binnen enkele dagen bij u afgeleverd.

Voor bestellingen die voor 14.00 uur zijn geplaatst, versturen wij de pakketten nog dezelfde dag. U kunt kiezen tussen 3 verzendbedrijven: GLS (thuis) en Colissimo (BPost in België, DPD in Nederland) thuis of afhaalstations) en Chronopost (expreslevering binnen 48 uur). Voor bestellingen boven de 49 euro naar Nederland en België is de levering gratis (met Colissimo en GLS).

Onze klantenservice is er om u te helpen en te adviseren vanaf de selectie tot de ontvangst van het product. U kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres contact@euro-poppers.nl.

Onze klantenservice spreekt Engels en Frans.

Kijk gerust regelmatig op onze website, wij bieden regelmatig nieuwe producten of speciale aanbiedingen aan. Tot ziens bij Euro Poppers Nederland!

Euro Poppers: gratis levering

Voor Nederland is de verzending gratis bij bestellingen vanaf € 49.

Snelle en discrete levering

Informações de contato

Promotion box for Euro Poppers Nederland

Tot 50% korting

Profiteer het hele jaar door van attractieve kortingen

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

181 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

54 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op met dit hete weer

Pas op met dit hete weer! Flesjes bederven meteen in een hete bestelbus van 50 graden tijdens transport uit Frankrijk. Alle flesjes in mijn bestelling waren zuur bij aankomst. Ik heb een refund gevraagd. Tot nu toe geen reactie.

22 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Euro Poppers Nederland

Goedendag, aangezien u een beoordeling heeft achtergelaten zonder uw bestelnummer te vermelden, kunnen we niet nagaan of de klantenservice uw e-mail heeft beantwoord.
Aangezien het dinsdag is en gisteren een feestdag was, ontvangt u zo snel mogelijk een antwoord.
Het versturen van foto's is verplicht. Maak alstublieft foto's van uw flesjes, zodat wij de klantenservice van het bedrijf kunnen inschakelen.
Het team van Euro Poppers NL

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven. Snel en nauwkeurig.

4 de maio de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op zich snelle levering

Op zich snelle levering. Was minder blij met NPD als vervoerder. Onduidelijke informatie over de uiteindelijke bezorging

22 de março de 2026

Hallo Hans,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great service and super quality

Great service and super quality. Came on time and was perfect

8 de março de 2026

Hello Ian,

Thank you very much for your feedback.
See you at www.euro-poppers.nl!

Kind regards,

The Euro Poppers Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles keurig discreet verpakt…

Alles keurig discreet verpakt verzonden. Bestelling afgehaald via afhaalpunt.

6 de março de 2026

Hallo Edwin,

fijn dat u ons heeft geschreven – dank u!
We hopen u snel weer als klant te mogen begroeten.

Met de beste groeten,

Simpel

Simpel, snel en betaalbaar

22 de janeiro de 2026

Hallo Louis,

op tijd geleverd

23 de janeiro de 2026

Op 8 januari besteld en nog steeds geen pakketje

Op 8 januari besteld, pakket nog steeds niet binnen. Schijnt verkeerd geleverd te zijn op een afhaalpunt 30km verderop. Ga hier niet meer bestellen!

8 de janeiro de 2026

Hallo,

Het spijt ons te horen dat u een probleem ondervindt met de verzending van uw bestelling.
Om uw verzoek snel en efficiënt te kunnen behandelen, verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van het betreffende bedrijf via hun speciale e-mailadres: contact@euro-poppers.nl.

Hun team heeft de beste toegang tot de informatie over uw bestelling en kan u een passende oplossing bieden.

Wij danken u voor uw begrip en blijven uitkijken naar uw feedback.

Sterke prijzen !

duidelijke website. mooie aanbiedingen. veel leveringsmogelijkheden. top !

14 de janeiro de 2026

Hallo Mario,

7 dagen later, geen pakket

7 dagen later, nog steeds niets aangekomen!

4 de janeiro de 2026

Hallo,
De klantenservice heeft u al per e-mail geantwoord over de vertraging van uw pakket :)
De feestdagen hebben voor veel vertragingen gezorgd, maar die worden nu weer ingehaald.
We blijven bereikbaar via e-mail.

Excellent

Excellent

Er was echt niets op te merken over de gang van zaken!

8 de dezembro de 2025

Hallo,

hartelijk dank voor uw feedback!
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op www.euro-poppers.nl.

Duidelijke informatie qua bestelling

Duidelijke informatie qua bestelling, zelfde voor levering discreet bij afleverpunt. Goed verpakt & scherpe prijsstelling. Aanrader!

12 de setembro de 2025

Hallo,

fijn dat u ons heeft geschreven – dank u!
We hopen u snel weer als klant te mogen begroeten.

Met de beste groeten,

Toppertjes

Anoniem, zeer goed verpakt en snelle bezorging. Chapeau!

20 de novembro de 2025

Hallo Tim,