EuroAds Group Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

So, apparently 6 years ago I participated in some online contest - I have no recollection of this, but they sell my outdated info to this day. Not okay. I got a call from an opinion poll which turned... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nedenstående spam og lign har jeg modtaget ca. 10 stk af de sidste 14 dage. Hver gang med en ny afsender adresse. Men den side hvor man skal afmelde sig er den samme. Når man trykker på ”Unsu... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Serviço de marketing de afiliadas

Informação fornecida por fontes externas variadas

EuroAds er Danmarks mest innovative bureau og netværk inden for Affiliate- og præstationsbaseret markedsføring. For det danske team er Client Management i centrum og både annoncører og publisher partners er omfattet af dette. Vi arbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at finde de optimale løsninger, tilpassede behov og vilkår for levering. Vi tilbyder vores annoncører adgang til smarte IT-løsninger for Affiliate-programmer og leadgenerering. Vores Account Managers søger en konstruktiv og åben dialog for at komme frem til specifikationerne for opsætning af kampagner og den bedste løsning for Affiliate-programmer og andre lead-løsninger. Tilsvarende tilbyder vi vores publisher partners det mest avancerede brugergrænseflade på markedet med en lang række løsninger og teknologier som forenkler arbejdsdagen og kapabiliteten til at levere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige for dig at blive annoncør eller publisher partner.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Breach of retention of personal information.

I got a call from an opinion poll which turned into a marketing attempt for a new company - so kinda illegal in Denmark.

11 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

What a anoying and spam sending s***t…

What a anoying and spam sending s***t company, The Spam they send is irritating and the way to unsubscribe is not working, they keep sending others s***t, I wish I can speak to a manager of that company, but they hide on the website, the cowards !!!

16 de janeiro de 2020

SPAM SPAM SPAM

Når man trykker på ”Unsubscribe Newsletter” peger den på et simpelt link "vosmedia eu/no/blog/", som viser teksten.
” Dear valued customer,

We have registed your request to be removed from our newsletter. You will now be removed from the mailing list.”

Men uanset hvor mange gange jeg prøver at ”trykke” på unsubscribe fortsætter det.
Og det skal lige siges at det er min arbejdsmail konto som der bliver sendt til, og den har jeg aldrig anvendt ifm. En konkurrence.

Jeg har også anmeldt dette til forbrugerombudsmanden via "Klag-over-spam" siden.

8 de novembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg har aldrig deltaget i nogen…

jeg har aldrig deltaget i nogen konkurrence som de påstå, og
aldrig givet dem lov til at sende mig deres spam.
Problemet er også at det er umuligt at afmelde. Når jeg forsøger bliver jeg ledt til en ny svindelside.

12 de outubro de 2019

Out of Business

Currently it is looking bad for hundreds of Affiliates all over Scandinavia & Europe who are waiting to be paid since last 4-5 months from Euroads. It is very unlikely that Euroads or their parent company Gravity4 is going to pay their affiliates anymore. I feel very sorry for all those who put lot of their precious time and money to promote Euroads campaigns but in the end all of their hard-work went in vain. If countries like Denmark or Sweden are unable to safeguard the interests of its' people who put faith on such companies who in the end simply shut their shop without paying them, than which country is safe for fragile affiliate market.
I called up their Stockholm office and this very apologetic guy on the phone simply told me that they are moving all of their Swedish operations to Denmark in the 1st week of November and he cannot promise whether we will be paid or not.
Things are very clear though. They will simply hang the 'Out of Business' board and might start a new company with new name.

25 de outubro de 2017

Euroads Recommendation

Hi Euroads,

Thank you so much for many years together. As responsable of Norwegian and Danish Market i must say that with Euroads i have inscreased the results and achieve all the proposed goals.

Flexibility in the negociation, huge campaign diversity, great team focus in the publisher needs, amazing newsletter with detailed information about all the top campaigns by week, proactivity on the suggestions for a better and stronger partnership, are for me the main qualities that Euroads have in order to be on the top Affiliate Network Nordics.

It´s a pleasure to work with the nordic team, always available to solve all the issues that may occur.

I hope together we could achieve even more and that our partnership be even more stronger.

Thanks so much,

Carina Alentado

31 de março de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg stoler ikke på Euroads fremgangsmetoder / Se EVT. kontant eller kig på brugerpanelet.dk

Mit referencenummer er min mail adresse, da jeg modtager utallige mails fra jeres underfirma Brugerpanelet.dk
En af jeres mange daglige chikanerende henvendelser med konkurrencer hvor formålet er at sælge MIN information ud til firmaer som så kan prøve at sælge til mig. (det har ikke virket endnu, sorry) fik mig simpelthen til at sige at nu har jeg fået nok!

Denne måde at brande sig selv og sin virksomhed er virkelig ikke gå, så overvejer I at bruge Euroads til affiliate/andet - lad være! De er ligeglade, fuldstændigt - de lokker med gratis biografbilletter, store pengebeløb - og strikker disse mails sammen som var det fra en rigtig person.

Kære Euroads - kan vi ikke få et fair og retfærdigt marked, hvor I reklamerer ligesom alle andre på fair vis. Jeg er lidt ligeglad med hvor meget I bøjer lovgivningen, og at I holder jer inde for rammerne - I ved selv godt at I lokker godtroende folk der egentlig bare drømmer om at vinde en million, få en tur i biografen eller andet.

DR Kontant har også været efter jer - og jeg håber snart I forstår at jeres metoder udnytter en masse mennesker som desværre ikke er skarpe til det med at få læst vilkår og betingelser, inden de deltager i konkurrencer.

Det er en ond cirkel, og jeg håber virkelig I vil tage denne henvendelse til efterretning.
I fremgår, i min optik, som om I ikke har rent mel i posen.

25 de agosto de 2016
logotipo da EuroAds Group

Resposta da EuroAds Group

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse.

Først og fremmest, så forholder det sig sådan med vores online konkurrencer, at så snart du starter en af vores konkurrencer bliver du registreret i
vores system med dine oplysninger. Dine oplysninger bliver hermed videresendt til vores samarbejdspartnere, når du begynder at besvare
konkurrencens spørgeskema. Det er derfor, at du nu oplever at disse virksomheder kontakter dig, da hele præmisset for konkurrencen er, at
virksomhederne kan kontakte dig efterfølgende i kommercielt øjemed. Dette præmis for at deltage i konkurrencerne, fremgår både på vores konkurrencers forside samt i betingelserne, som du skal acceptere før end du kan deltage.

Hvis du ikke ønsker at modtage flere henvendelser eller har forespørgsler til, hvilke af vores samarbejdspartnere du er registreret hos,
skal du blot sende en mail til info@brugerpanelet.dk og så vil vi hjælpe dig.

Jeg kan herudover pointere at vi ikke svindler eller bøjer lovgivningen med vores markedsføring og konkurrencer. Vi er i tæt samarbejde med vores advokatfirma og alle vores konkurrencer forholder vi til markedsføringsloven, herunder paragraf 6, således at disse ikke overtræde nogle love. Der er konkurrencer som slutter hver anden uge, hvilket vil sige, at vi finder vindere to til tre gange om måneden. Vinderne bliver fundet på tværs af henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland og bliver herefter offentliggjort på vores hjemmeside www.brugerpanelet-klub.dk.

Jeg håber at dette svar, giver dig et bedre perspektiv på vores produkt.
Du må have en god dag -

Med venlig hilsen
Sofie - EuroAds.

Det Publisherbejakande företaget!

Euroads har nära kontakt med Pubishers på ett sätt som överträffar deras rykte. Kontakten känns "personlig och professionell". Snabba och konsekventa svar gällande frågor och tips.
"PJ" och övriga teamet kommer oftast med bra förslag.

// M

19 de novembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fedt affiliate netværk!

Vi har gennem flere år samarbejdet med Euroads (både Dk, Sve, No og Fin.)
Vi promoverer deres kampagner via forskellige trafik-kilder og det har været en stor hjælp at have kontakt til deres hjælpsomme publisher managers.
Hvis du laver affiliate- eller performance marketing, så er Euroads bestemt blandt de mest seriøse netværk. De betaler til tiden , et godt split tillige med.
Har kæmpe udvalg af gode kampagner.
Uden Euroads og (nogle få andre nordiske netværk), ville vi aldrig have kunnet starte virksomhed og beskæftige os med vores online marketing proffesionelt. Så vi kan hos Sommer Eriksen Marketing Aps kun sige tak, og anbefale andre seriøse publishers at tilmelde sig hos Euroads.

18 de novembro de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende registration af leads, og ingen svar på mails

Har flere gange kørt kampagner på Euroads, hvor de registrerer kliks men "desværre" ikke lige får leadsene registreret også. Det skete for et par år tilbage, men for et par måneder siden lod jeg tvivlen komme dem til gode; blot for at opdage, at intet har ændret sig. Lavede selv et køb gennem affiliatelinket, og kun klikket blev registreret. Og ja, det er sat korrekt op, og har ikke problemer, når jeg har kører kampagner ved konkurrerende netværk.
Jeg har skrevet til deres kontakt-mail flere gange over en længere periode, men har aldrig modtaget svar. Men hvis man søger lidt rundt på nettet (udenfor Trustpilot), kan man da også hurtigt se, at der er mange, der føler sig snydt af Euroads.

Ingen virksomhed er fejlfri, men man må som det mindste forvente svar, når man kontakter et firma med en fejl fra deres side. Ellers forsvinder troværdigheden totalt.

11 de fevereiro de 2014
logotipo da EuroAds Group

Resposta da EuroAds Group

Hej Kasper

Vi er helt enige om at et svar er på sin plads. Vi havde desværre fået sat en kontaktmail forkert op, så ingen modtog din henvendelse. Vi beklager dette :(

Mht. til det manglende lead så var problemet at den pågældende type af registrering ikke udløste en kommission. Således er aftalen med vores kunde og kampagnen sat op. Dette skulle være forklaret per email.

Mvh
EuroAds

Short opinion

EuroAds is a good and experienced company.
Our contacts are always fast responding, happy to help when necessary.
The platform itself is easy to use with more than enough good quality campaigns.

I can recommend everyone to work with EuroAds.

19 de julho de 2013
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

A quick and valid partner

I think Euroads is a good partner to work with. A wide and various range of campaigns to select and a good revenue all months, availability of the accounts and kindness on work complete this profile. Often at the first place in finding new proposals on the market, it's a very serious structure.

9 de julho de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bedre affiliate program fåes ikke.

Kan helt klart anbefale euroads da det er meget meget let at navigere på deres hjemmeside og tracking fungere perfekt på deres kampagner. Har prøvet andre partnerprogrammer, men de virker indviklet og bøvlet i forhold til når man skal hente sine bannerkampagner.

5 de julho de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tæt kontakt og gode kampagner

Hos EA er man altid i god kontakt, og de tager sig altid tid til en ift. at tale om nye idéer og projekter, og så har de et bredt udvalg af kampagner med gode priser.

Kan kun anbefale samarbejde med EuroAds.

21 de junho de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais