Evidensia Karlslunde

Detalhes da empresa

Informações de contato

As pessoas também visitaram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpetak til Evidensia Karlslunde!

Chefdyrlæge Thomas Egelund
Evidensia Karlslunde

Kære Thomas,
jeg skriver til dig for at sige tak for den fantastiske behandlig du og dine medarbejdere har ydet i forbindelse med den store diskusprolaps som vores gravhund fik kort før jul og som du opererede ham for. I har virkelig hjulpet både ham og os igennem hele forløbet, også det lange genoptræningsforløb, på forbilledlig vis.Tusind tak!

Han har det godt og gør fortsat fremskridt. Han er glad og bevæger sig forbavsende frit. Når han får færten af noget, står han uden problem med det ene forben løftet, uden at miste balancen på bagparten. Han kan sætte forpoterne op på ens lår mens han står helt oppe på tæerne på bagbenene også med fin balance. Han nyder at gå sine ture og ruller sig på engen, og ligger ofte på ryggen og sover. Alt i alt de ting han også gjorde før han blev syg.
Mange varme sommerhilsener til jer alle på Evidensia i Karlslunde fra
Ivar og Annemarie

27 de junho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen empati for ejer eller hund

Ingen empati for ejer eller hund. Ekstrem ventetid på bare at få et prisoverslag. Dårlig service. Ingen vand til hunden. Ingen ventilation i lokaler til undersøgelser. Man har ikke ret til, at komme med sin hund, når den skal bedøves, trods de får at vide det er en nervøs hund med tillids-problemer. Dybt skuffende i forhold til alle andre steder jeg har været og jeg er dybt forarget.

9 de junho de 2018

Arrogance i topklasse

Den mest arrogante holdning jeg længe har mødt.
Ringede 1. juledag og fik en tid 2. Juledag kl. 9 da vores hund havde revet en klo halvt af.
2. Juledag kendte de ikke aftalen, og måske gjorde de alligevel. De ville ringe, når hunden var behandlet efter et par timer. Kl 15 ringede jeg, der var ikke sket noget endnu. De havde travlt. Fint nok der kan være mere akutte tilfælde, men så ring og fortæl det. De kunne ikke sige, hvornår vires hund kunne komme til, men jeg kunne jo bare hente den!
Jo tak og vi kommer ikke igen.
Et prisoverslag på 4.800 kr, der blev til 3.200 kr. et andet sted.
Tak fordi I var så overbevisende i jeres manglende empati og service, vi vil aldrig være i tvivl en anden gang.

27 de dezembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel hjælp vi fik lørdag

Meget professionel hjælp vi fik lørdag i vagten, da vores springer spaniel var kommet tilskade på jagt, og desværre havde brækket benet.

Vi fik mange gode råd vedrørende operation eller ej. Og fik oplyst alle de ting der kunne gå galt, og prognosen for videre liv som jagthund.

Meget glade og taknemmelige for hurtig hjælp, fra en meget sympatisk dyrlæge.

Vi tog desværre en hård beslutning, da et liv for en springer spaniel uden jagt ikke er noget godt liv.

Kan kun anbefale det til andre, og vil klart køre derind igen.

11 de dezembro de 2017

Kedelig oplevelse

Vi blev henvist hertil, da vores egen dyrlæge have ventetid på knæoperation.
1. Dyrlægen sagde, at min hund også havde dårlig knæ på det andet ben og det var arveligt. På trods af at min egen dyrlæge efter røntgen og undersøgelse ikke vurderede at der var noget på det andet ben. Det var ikke til diskussion her.
2. Jeg skulle betale med det samme når jeg hentede min hund, på trods af at jeg havde en godkendelse fra min forsikring. Men fordi de ikke kunne udbetale før næste dag, skulle jeg selv betale.
3. Prisen var meget dyrere end hos vores egen dyrlæge.
Så det er sidste gang vi har været der.

27 de novembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inkompetent behandling af hund i chok.

Min unge labrador gik fuldstændig med efter en luftetur lørdag aften. Hun er normalt meget frisk, men det endte med at jeg måtte bære hende hjem. Ringede til min dyrlæge og blev henvist til Karlslunde. Her kom vi med hunden i favnen. Den kunne dårligt gå. Efter at have ringet på døren en del gange, kommer der en dyrlæge med en båre. Hunden bliver placeret her, mens vi skal bruge 10 min. på at blive registreret, og konstaterer at jeg sørme også har et par heste, som er blevet behandlet af Fakse en gang. Hunden ligger stadig på båren og er meget dvask og stille. Endelig er vi på vej ind til undersøgelsen. Dyrlægen - en meget ung kvinde - mener at hunden skal indlægges indtil på mandag. Jeg svarer, at vi skal på ferie dagen efter, så det kan ikke lade sig gøre. Det passer hende ikke. Hun skønner sig også at nævne, at vi skal have regnet en pris ud, så jeg ved hvad behandlingen koster. Det har jeg selvfølgelig ikke noget imod. Hunden bliver undersøgt. Poterne bøjet, hun folder dem kun langsomt ud igen. Nevet med en tang, det reagerer hun ikke rigtigt på og lyst i øjnene. Propillerne reagere. Dyrlægen synes ikke det ser så godt ud og foreslår igen indlæggelse, hvilket jeg afslår. Hun skønner at hun er dehydreret og foreslår at vi giver hende væske og tager en serie blodprøver, som der vil ligge resultat på en time efter. Det acceptere jeg. Prisen bliver udregnet il 5800 kr., hvilket jeg også acceptere. Vi venter ved hunden, der har fået taget blodprøver, fået lagt drop og får væske. Tilstanden er uændret. Efter ca 1 time kommer dyrlægen og en vet. sygeplejerske farende og fortæller at prøverne stadig ikke er klar, men hunden er i chok og skal chokbehandles straks. Hun vil indlægge hunden i week-enden og vi kan godt tage hjem. Jeg forklarer for 3. gang, at hunden ikke kan blive indlagt. Så må vi sætte os i venteværelset og så må de se hvad de kan gøre siger hun surt og spurter afsted med hunden. Hunden er i nøjagtigt samme tilstand som da jeg kom med den og hvor der var masser af tid til registrering og prisberegninger. I venteværelset går der 1,5 time uden vi ser eller høre det mindste. Til sidst går min kæreste ind for at se hvad der sker. Han blive sendt ud igen med besked om at de kommer om 5 min. Lidt senere kommer dyrlægen og forklarer at hunden har det bedre. Det er jo virkelig glædeligt . Men hun vil stadig have at den skal indlægges. Hun kan ikke se noget på prøverne, så den skal blive der til mandag, hvor de så kan udrede den. Jeg afviser for 4. gang og får at vide at det er på eget ansvar at jeg tager den hjem og at der er chance for at den går i chok igen i løbet at natten. Jeg får min hund med, den har fået væske og noget medicin. Regningen lyder nu på 7800 kr. Jeg beder om at få resultatet af blodprøverne med, da jeg gerne vil se det og sende det til min lokale dyrlæge. Det kan slet ikke lade sig gøre. Det er jeg noget uforstående overfor, jeg har lige betalt tæt på 8000 for dem. Men det kan hun ikke uden sin chefs tilladelse. Hun kan sende dem til min dyrlæge mandag morgen. Jeg kommer hjem med hunden, der er frisk igen og der sker heller intet om natten.
Prisen er alt for høj også for en week-end. Det kan jeg leve med, jeg fik trods alt en frisk hund med hjem. Men forløbet var dybt utilfredsstillende. En meget usikker og mærkelig dyrlæge. At hunden var i chok kunne hun jo se da jeg bar den ind. At der skal gå over en time før det går op for hende, tyder enten på manglende kompetance, eller et lille spil, der skulle overbevise mig om, at de skulle have hunden indtil mandag. Det havde hun besluttet sig for allerede da jeg kom. Jeg ved ikke helt hvad der er værst. De skriver på deres hjemmeside en hel masse om, hvor dygtige og kompetente de er. Det er meget langt fra det indtryk jeg har fået. Skal der betales regninger af den størrelse, skal der et helt anden fagligt niveau og serviceniveau til. De bærer i den grad præg af, at deres primære mål er at tjene penge. En kold og kynisk beregning af hvor meget folk er villige til at betale fordi de har en masse følelser i klemme.

23 de novembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Arrogante dyrlæger, uduelig service!

Kl 1:30 om natten begynder min hun at blode krafttig fra snude efter en tur ud i haven. Jeg kan ikke stoppe blødningen og kører hende strakte til Karlsunde Dyreklinik, som nu kører under Evidencia dyrehospital, samme foretagen nyt navn.
Da jeg kommer ind med hende kan jeg god se det alvirligt da hun bløder kraftigt og nyder blod over det hele. Dyrelægen bruger 1 time på at finde blodåren og indstikssted, og der går yderligere halvanden time før hun får det til at virke! Hundne begydne rikke at kunne stå på benene og da det endelig lykkes at give hende noget blodkoagulerende. Heldigvis stopper blødningen og hun skrive af behandlingsaftale, altimens jeg er klistret ind i blod. Hun angiver at det nok kommer til at koste 8000 kr. men sætter for en sikkerheds skyld beløbet til 10000, hvilket jeg skriver under på.
Næste morgen bliver jeg ringet op, og man mener at der behov for en CT scanning for at afkræfte fremmelegemer i næseborene. Den koster 4200 kr. bliver jeg oplyst. Samtidig får jeg at vide at nu er regningen på 12500 kroner. Jeg fastholder at jeg har skrevet under på 10000 kr. og mundtlig fik at vide at det nok vil ende på 8000 kr. og at man ikke har informeret mig om yderligere tiltag. Man han kan ikke oplyse hvad der er lavet siden prisen er steget.
Jeg er frustreret, men går med til en CT scanning. Hvad jeg ikke får at vide er at de 4200 er prisen uden moms og narkose. Narkosen koster 1690 kr uden moms. samme CT scanning laves i Aarhus til 3500 inkl narkose, hvilket er 2399 billigere!
Senere bliver jeg ringet op igen. CT scanningen viser intet. og han kommer frem til den konklusino at hun må have haft en pind i næsen som har forårsaget blødningen. Og prisen har nu rundet 20000!. Jeg fastslår at jeg på ingen måde vil betale 20000, da den pris aldrig er blevet oplyst tidligere. Han prøver at forklare at de har reddet min hund og det skal jeg være glad for! Ja, men derfor skal I ikke snyde mig bevidst.
Jeg kører op og banker i bordet og angiver at jeg vil ikke betale en krone over de 10000 og en CT scanning, som åbenbart mer oplyses uden moms. De vil have jeg skal æde narkosen, da den ses som en det af CT scannigen, hvilket på intet tidspunkt blev oplyst overfor mig telefonisk.

Da jeg fortæller om prisen hos Århus som er betydelig billiger eog fremviser dokumentation for dette, så siger han " hvorfor fik du det så lavet her".. Magen til usympatisk, kold og arrogant menenske skal man lede længe efter. Måske fordi I ligger tættest på og min hun alligevel er her, og jeg synes prisen er rimelig. Men nej det bliver så lige over 3000 dyeres pgs moms og narkose. Jeg står fast og til sidst går de med til, at regningen bliver på 17600! istedet for 20900kr!

Og da jeg får hunden ud, siger han "vi har ikke nået at fået vasket hende"!. Hun har blod i hele hovedet, på poterne og hun har ligget i sine egne ekskrementer. Jeg siger at det direkt er noget svineri. det simpelt hen under lavmålet at man tager 17600 kroner og ikke engang kan yde den service at bare rengøre hunden!

Så til dig der måske overveejer at bruge Karlslunde Dyreklinik eler Evidesia Dyrhospital karlslunde, som de har skiftet navn til. For din egen skyld vælge en anden dyrhospital eller dyrlæge. Tune Dyrklinik er bedre, billiger eog yder god service. Skal du ud i en CT scanning så dyrhospitalet på KU langt billigere og det passer bedre på dyrene.
Karlslunde Dyreklinik er for mig inbegrebet pengemaskine, uden det mindste hensynstagen til hundeejer, eller til hunden. Det er strictly business. Så spar dig selv for hovedpine og en masse penge valg en anden dyrklinik.
Man er helt kold over for kritik og har sådan set ikke tid til at høre på kunden overhovedet Man vil bare gerne vide hvordan betaligen falder.

Den værreste oplevelse og jeg vil aldrig udsætte mig selv eller min hund for det igen.
At man tillægger horrible summer efter forgodbefindne er simpelthen uacceptabelt. Så mit råd få det på skrift, hvis du absolut vil benytte disse gribbe!

14 de novembro de 2017

Aldrig mere Karlslunde

Søndag den 13.8. om morgenen starter vores drægtige eurasiertæve, Fie sin opblokning. Min mand og jeg har seks hvalpefødsler bag os og glæder os til den syvende. Desværre kommer der ikke rigtig gang i fødslen.
Natten mellem mandag og tirsdag går vandet. Jeg ringer til Karlslunde omkring halv seks, fordi Fie ingen veer har. "Hun har vel bare tisset i sin hundeseng," får jeg at vide. NEJ - det har hun ikke. Jeg kan godt lugte forskel på urin og fostervand.
Vi kører til dyrehospitalet og får igen at vide, at hun nok bare har tisset - men Fie får et skud kalk og tilbudt vestimulerende også. Jeg spørger til, om det ikke er farligt at give, når hun endnu ikke har født. Svaret er, at det godt kan være farligt, men det må vi selv beslutte, om vi ønsker. Siden finder jeg ud af, at det ER hamrende farligt at give, men dyrlægen læsser det fulde ansvar overpå os.
Fie får svage veer, men føder ikke. Hun får presset en hvalp ned, og den sidder fast. Tilbage til Karlslunde, som laver et akut kejsersnit. Alle fire hvalpe overlever, og vi er glade.
Et par dage efter får Fie høj feber (40 +). Jeg ringer igen til Karlslunde for at sige, at vi kommer med hende, så hun kan få antibiotika. "Man giver ikke en diegivende hund antibiotika," får jeg besked om. "Hun DØR, hvis hun ikke får det," græder jeg - og min mand kører afsted med Fie. Den vagthavende dyrlæge fastholder sin modstand mht. antibiotika - men han vil indlægge Fie til observation. Min mand ringer til mig og giver dyrlægen telefonen. Jeg beder igen om antibiotika og spørger så, hvorfor Fie skal indlægges - spørger om hun er dehydreret (det er hun ikke), og hvad de kan gøre for hende, som vi ikke selv kan. "Ikke noget," svarer dyrlægen - og "I kan bare give hvalpene mælkeerstatning".
Jeg afviser indlæggelse, og Fie får et skud antibiotika. Manden får en recept med hjem på mere af slagsen.
Dagen efter kontakter jeg egen dyrlæge, fordi jeg er temmelig utryg ved Karlslundes måde. Hun spørger til, hvilket præparat, vi har fået recept på - og det viser sig, at dette IKKE er godkendt til diegivende tæver. Det er testet på mus og rotter men ikke på hunde. Det kan smadre hvalpenes maver. FLOT Karlslunde!!!!! Egen dyrlæge giver mig en recept på et præparat, der ER godkendt til diegivende tæver.
Jeg har forsøgt af få forklaring fra Karlslunde, men er blevet mødt med arrogance, løgne og bortforklaringer.
Fies kejsersnit blev taclet 100% professionelt, omsorgsfuldt og flot. Vagtlægernes håndtering før og efter var under al kritik. Karlslundes håndtering af vores dårlige oplevelser var, mildt sagt, elendig og uprofessionel. Jeg kommer ALDRIG til at udsætte hverken mine hunde eller mig selv for dette sted igen.

13 de novembro de 2017

Kære Evidensia

Kære Evidensia. Jeg er simpelthen nød til at dele den her oplevelse, da jeg ærligttalt aldrig har oplevet noget lignende, og ikke ønsker at andre modtager samme behandling som jeg.

Jeg kom hjem efter en kort arbejdsdag lørdag d. 19/8 og kommer hjem til min hundehvalp på 5 måneder som bløder på højre side af ansigtet. Jeg ringer naturligvis til jeres dyrehospital da min hund bløder og jeg ærligttalt bare gerne vil have hende tjekket og sikre mig hun er okay.

Jeg forklare at vi har været hos egen dyrelæge dagen før vedr. en hævning over højre øje og at hun havde fået noget imod en allergisk reaktion men nu da hun bløder vil jeg rigtig gerne have hende tjekket selvom hun opføre sig som sig selv. Hende jeg snakker med i den anden ende starter ud med at være sød og forstående. jeg forklare hende at der er ingen mulighed for at jeg kan få lov til at rense der hvor hun bløder og generelt kan jeg faktisk slet ik få lov at røre ved hendes hovede. Jeg bliver mødt med følgende sætning og citere "Altså. vi har virkelig travlt herinde, så hvis du nu kunne rense det selv eller få lov til at se hvor alvorligt det egentlig er, synes jeg du skal gøre det først. Hun kan jo trods alt bare have fået en lille rift hun har revet hul på". Jeg nævner endnu engang at min hundehvalp er en pomeranian dvs hun har ikke kun rigtig meget pels. men virkelig meget pels og derfor ville jeg på ingen måde kunne komme til at se hvad hun har fået gjort.

Jeg fortæller igen at jeg altså rigtig gerne vil have hende tjekket af en dyrelæge og at jeg kan komme når de ønsker. og igen bliver jeg afvist og bliver anbefalet at se tiden an og se om hun ikke for det bedre.

Den modtagelse er under AL kritik! Jeg tog til AniCura dyrehospital på sydhavnen i stedet og det viste sig at min hund havde en byld som var sprunget hvilket havde resulteret i et stort krater på ca 1,5cm i diameter og ligeledes dybt. Hun skulle sys..

Hvordan jeres medarbejdere kan synes det er okay at afvise en hund der BLØDER i ansigtet forstår jeg slet ikke. Endnu værre er at jeres medarbejdere samtidig anbefaler at tage sagen i egen hånd og selv rense hunden. Hvilket jo nærmest er umuligt. Vores dyr har fuldt tillid til os og vi må næsten gøre alt på dem. Men vi er altså ikke dyrelæger og jeg ville ALDRIG kunne vurdere hvor alvorligt det her var. Jeg var fuldstændig i chok da jeg så hvor alvorligt det faktisk var på hende. Og i afviste os.. det synes jeg er skræmmende og under al kritik.

Aldrig nogensinde skal vi tilbage til Evidensia. jeg vil hellere køre en meget lang tur fremfor at besøge jer igen.

Håber virkelig i tager dette til jer.. Hvis jeg havde fulgt jeres medarbejders råd ville min hund have haft et åbent kødsår og hvis man kender til en pomeranian er 1,5cm i diameteren pænt stort på sådan et lille hovede..

5 de setembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har vi oplevet noget lignende

19/8-2016 henviste vores dyrlæge os til Karlslunde Dyrehospital, for at få taget en blodprøve på vores meget syge hund Cæsar. Efter en overfladisk undersøgelse og ingen endnu vidste hvad der var i vejen, blev hele menageriet kørt i stilling. Der skulle tages røntgen o.l og Cæsar skulle indlægges natten over. Da blodprøven viste lavt nyretal, skulle han så indlægges indtil der kom svar fra et eksternt laboratorium (mindst 3 dage) på blodprøve og urinprøve, - der skulle løbende tages blodprøver og disse skulle analyseres, han skulle have drop og blodtransfusion.
Nej det skulle han så ikke!!! Hvis Cæsar var så syg, skulle han hjem og dø og prøverne kunne vi vente på der. Sikke et skuespil der blev opført. De mente nemlig han havde Leptospirose (rottesyge). Først foregav dyrlægen at være ved at dø af chok over vores beslutning (Mads Mikkelsen go home), det hjalp ikke - så blev vi forsøgt overtalt, det hjalp heller ikke - så blev der kørt på frygt for at vi selv ville blive dødssyge - det hjalp stadig ikke og til sidst blev vi truet med at skulle underskrive dokumenter om, at det var vores ansvar at vi satte alt og alles helbred på spil - ok kom bare med dem!! Da de endelig fattede, Cæsar skulle med os hjem, måtte vi rykke igen og igen for at få ham udleveret, men da inden havde vi lige "fornøjelsen" af den afsluttende konsultation der - ja hold nu fast - foregik på parkeringspladsen, hvor vi også fik stukket to piller i hånden, vi selv kunne give ham.
Da vi endelig kunne få Cæsar udleveret, fulgte min mand med dyrlægen ind og så lød det pænt uvenligt: "Har du glemt noget"? Tja, Cæsar skulle jo gerne med hjem, - hvorefter der blev oplyst, at den hund under ingen omstændigheder måtte gå gennem i venteværelset for: "Det er rigeligt, at den har været der, da I kom". Senere forstod vi hvorfor, jeg var uønsket. Ham havde tilbragt ventetiden proppet ind i et skyllerum. Det fremgik af den journal, vores dyrlæge fik, men sjovt nok var det slettet i den kopi vi fik fra dyrehospitalet! Vi har begge versioner. Hvad slags mennesker er de dog der???
Så Cæsar skulle altså afhentes i en anden del af bygningen/paladset, hvorefter vi rendte fra den ene låste dør til den anden, for at finde én vi kunne komme ind ad, eller rettere én han kunne komme ud af, når vi altså havde fundet ham.
Journalen skulle sendes til vores egen dyrlæge og jeg måtte rykke flere gange, med bissen skruet på, inden hun fik den. Straks efter kontaktede hun os og fortalte at hun ud fra symptomerne øjeblikkelig kunne se, Cæsar umuligt kunne have Leptospirose. Det havde han så heller ikke, viste det sig, og hvor pinligt for dyrehospitalet, når de skal forestille at være helt vildt dygtige og så ikke når en "lille" enkeltmandsdyrlæge på Vestsjælland til sokkeholderne. I øvrigt fik vi resultatet fra vores egen dyrlæge, for dyrehospitalet kontaktede os ikke, på trods af det højt og helligt, var blevet lovet.
Vi fik en regning på 4600 kr. for 2 timers besøg, hvoraf den ene time gik med at vente på udlevering af Cæsar. En regning indeholdende både en stor diagnostisk undersøgelse af blodet + en undersøgelse for Borrelia (det samme!!!) og en urinprøve. Begge dele mente de, måtte tages igen for yderligere undersøgelse. Og så i øvrigt 1100 kr. dyrere (eller ca. 1/3) end et tilsvarende dyrehospital i Nordsjælland, hvilket vides da regningen har været til gennemsyn der. Men vi har da medvirket til styrkelse af regnskabet for kapitalfonden bag dyrehospitalet!!! Men det kræver jo også sin indtægt at aflønne 31 ansatte!!!
Og så måtte vi i øvrigt rykke igen og igen for et svar på vores klage, også til regionschefen, hvorfra der har været totalt radiotavshed. Resultatet blev en mail, fra før omtalte dyrlæge, hvor der blev henvist til journalen og oplyst at de ikke ønskede at kommunikere med os mere. Sådan!!!

7 de setembro de 2016

Uprofessionelt

1/8-2016 Fik idag min lille 5 uger gamle hvalp til dyrlægen i Karlslunde Dyrehospital hvor en dyrlæge tog imod os og undersøgte hvalpen. Hun virkede meget uprofessionel og blev ved med at sige at det ik så godt ud så mange gange at jeg til sidst fik nok. Vi lod den blive sammen med sin mor i deres varetægt så de ku fodre den og holde øje med den. De tog efterfølgende røngten og blodprøver og kunne ikke finde ud af hvad der var galt med den og nu har vi lige hentet den død. Hvil i fred lille Aya. Far elsker dig ❤

1 de agosto de 2016

Chokerende dyrt

Jeg er stadig i dyb chok over at have betalt 1625,- for at få fjernet en løsrevet klo på min hund Det tog ca et halvt minut for dyrlægen at fjerne den med et stykke vat!!!! Efterfølgende har jeg tjekket op med 5 andre dyreklinikker og det viser sig at jeg har betalt ca 3 x mere end andre tar for det samme, flere af de andre klinikker ville taksere den som en alm negleklip så jeg må konstatere at det ikke blir her jeg vælger at få min hund behandlet en andet gang - til sammenligning var det ca det jeg betalte i Kbh for at få ham kastreret sidste år!!!!

21 de julho de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magen til empatiløse menneske!!!

Klokken er 5 om morgenen og min lille terrier ligger og skriger i smerte. Jeg ringer til min almindelige dyrelæge som via telefonsvare henviser til Karslunde dyrehospital.
Jeg får den mest inkompetente mand i røret. Jeg forklarer at jeg bor i Kalundborg og har dyrelæge i Frederiksværk. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre da kørslen begge veje ville tage næsten lige lang tid. Så skulle jeg køre til Frederiksværk med det samme og være der når de åbnede kl 8, eller køre ned til ham og være der kl 7. Og at Frederiksværk kendte min hund og hans sygdomsforløb. Her afbryder han mig og snakker arrogant til mig for at fortælle at det altså ikke tog 1 time og 20 min til Frederiksværk fra Ubby. (øøøøh både gps og egen erfaring siger at det gør det :/ men han må selvfølgelig køre den tit siden han kan modsige mig på den måde.) Og desuden var det jo ens ansvar som ejer om man vil have hunden tilset kl 7 eller 8. Men jeg kunne da kontakte Næstved dyrehospital. Jeg vælger så som hundeejer at tage det ansvar at min hund IKKE skulle i jeres hænder. Hun ville rigtig gerne tage imod min hund og jeg, men hun syntes at nu Frederiksværk dyreklinik kendte ham at jeg skulle tage derop, for ellers skulle han igennem de samme prøver igen. Hvilket ville have resulteret i at han havde været i smerter i længere tid end nødvendigt. Heldigvis lyttede jeg til den flinke dame og kørte til Frederiksværk hvor vi besluttede at han skulle have fred. Jeg tog den rigtige beslutning som hundeejer ved IKKE at køre til jeres klinik!!! Aldrig skal jeg sætte fod hos jer. Jeg er så chokeret over den manglende empati.

30 de maio de 2016

Pengemaskine

Dette er ikke et sted der har dyrets bedste interesse for øje. Der tænkes udelukkende økonomisk.
Hvis dit kæledyr er en del af familien og er elsket så højt som vores er, så er det ikke her du finder en behandling der sætter dit kæledyr først, dit dankort er det vigtigste.
Dårlig kommunikation af diagnose forløb og behandling.
Der lyttes ikke til ejeren, der ellers må siges at kende dyret bedst.
Tilsidesættelse af normal behandlings praksis og manglende behandling i henhold til normal behandling af kendt sygdom.
Før behandling påbegyndes bliver pris nævnt og denne skal accepteres før behandling kan påbegyndes.
Find et andet hospital hvis i vil være sikre på en god, kærlig og professionel behandling af jeres kæledyr.

25 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv oplevelse på trods af en svær tid

Min hund var i intensiv behandling og derefter genoptræning.

Priserne er i orden - Jeg føler, at jeg har fået rigtig meget for mine penge.

Råd, vejledning og behandling var i top.

Dyrelægerne som behandlede min hund var alle dygtige (hun var igennem mange hænder, da hun var døgnindlagt noget tid) og jeg følte altid at hun var i de bedste hænder.

Jeg blev løbende underrettet om hendes status, og der var aldrig sure miner når jeg (for 10.000'ende gang) ringede for lige at høre om det ene eller andet.

De var hele vejen igennem ærlige omkring, hvad der var muligt - og hvad de (ud fra hendes chancer og status) syntes var forsvarligt (bl.a. blev jeg frarådet nogle muligheder - som de havde kunnet tjene godt på - fordi de mente, det var unødvendigt risikabelt).

Fysioterapeuterne som stod for genoptræningen var dygtige og engagerede. De var gode til at vejlede og demonstrere de øvelser, som jeg skulle lave hjemme.

Jeg vil til hver en tid anbefale Karlslunde dyrehospital (Evidensia) til andre, både hvad deres dygtige dyrelæger angår og deres fantastiske fysioterapeut-team.

Hvis jeg nogen sinde får brug for at et af mine dyr skal på dyrehospital bliver det i Karlslunde (selvom jeg bor i Nordsjælland)

24 de dezembro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais