Veja o que dizem as avaliações
Wieringerwerf. Fijn geholpen bij het uitzoeken van een smartwatch. Ook toen bleek dat ik de verkeerde besteld had, zonder zeuren snel bij een collega de andere opgehaald. alles gebruiksklaar gemaak... Ver mais
Uitstekend geholpen door de zaak in Tilburg. Eerst de nis komen opmeten waar de nieuwe vaatwasser geplaatst moest worden. Bij het installeren netjes alles afgewerkt en getest. Vriendelijk personeel, h... Ver mais
Amerikaanse koelkast gekocht bij expert dongen. Naar 2 dagen al de levering Netjes op zijn plaats gezet met mijn schoonzoon Netjes de verpakking mee genomen Herl vriendelijk Weet dat mijn volg... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Expert - Voor televisie, audio en al uw witgoed en huishoudelijke artikelen. Altijd in de buurt. De Beste Service, Deskundig Advies en Topkwaliteit
Informações de contato
Holanda
- www.expert.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Wieringerwerf.
Wieringerwerf.
Fijn geholpen bij het uitzoeken van een smartwatch.
alles gebruiksklaar gemaakt, precies zoals ik altijd bij jullie geholpen wordt.
Prima wasmachine besteld
Prima wasmachine besteld, voor een goede prijs en service!
Dank Expert!
Pluim
Kundige medewerkers bij Expert St.Annaparochie en produkt gelevert volgens afspraak
Bekomme Mahnung via Postbrief
Bekomme Mahnung via Postbrief - obwohl ich gar nichts gekauft habe. Und wenn dann hätte ich es längst bezahlt. So ein Mensch bin ich nicht. Was soll das also?
Minder kwaliteit nespresso gekocht…
Netjes te woord gestaan maar heb nu een nespresso gekocht die veel minder is dan mijn vorige. Had graag beter advies gehad
Ik zie dat expert op 4.5 sterren staat
Ik zie dat expert op 4.5 sterren staat, maar dat moet nodig opgehoogd worden naar 5 sterren xxxxx, de eerste aankoop was een LG tv, en wat een service, ik dacht mijn 2e aankoop van de week 13 april was een vaatwasser, nou voor mij mag expert en inclusief de monteur 10 sterren krijgen, een geweldig bedrijf met veel geduld en service, want daar draait toch alles om, top bedrijf, Vrg G.Hielkema-Douma
Vriendelijke mensen/snelle service
Vriendelijke mensen! Je wordt altijd goed en snel geholpen. Net is mijn nieuwe oven geïnstalleerd, heel blij mee!
Uitstekend geholpen door de zaak in…
Uitstekend geholpen door de zaak in Tilburg. Eerst de nis komen opmeten waar de nieuwe vaatwasser geplaatst moest worden. Bij het installeren netjes alles afgewerkt en getest. Vriendelijk personeel, heel prettig!
Goede service,goede communicatie,goed…
Goede service,goede communicatie,goed afgehandeld,zeker aan het raden.💯👍
Je krijgt altijd deskundig advies.
Je krijgt altijd deskundig advies.
We wonen 4 jaar in Beilen, en hebben al meerdere artikelen bij hun gekocht tot volle tevredenheid!
Prima uitleg over aangekochte…
Prima uitleg over aangekochte wasmachine en droger en keurig afgeleverd.
mijn review gaat over expert nijkerk.
mijn review gaat over expert nijkerk.
mijn ervaring is dat ik daar al jaren goed over te spreken ben.
altijd vriendelijke mensen waar je met al je vragen terecht kan met degelijk advies.
en altijd een snelle levering zoals mijn nieuwe wasmachine.
ga zo door.
Snelle, goede service zoals altijd!
In de ochtend kwam ik erachter dat mijn oude wasmachine kapot was gegaan - naar de lokale Expert gegaan - en een uur later - geinstalleerd en wel - kon ik weer een wasje draaien. Altijd goede service bij de Expert!
Amerikaanse koelkast gekocht bij expert…
Amerikaanse koelkast gekocht bij expert dongen.
Naar 2 dagen al de levering
Netjes op zijn plaats gezet met mijn schoonzoon
Netjes de verpakking mee genomen
Herl vriendelijk
Weet dat mijn volgende grote aankoop ook bij expert dongen gekocht gaat worden
Dank al het personeel voor alles
Wat n expertise bij Expert
Wat n goede uitleg nadat verkoper onze behoefte voor n nieuwe TV goed in beeld had. Daarna binnen 3 werkdagen aflevering en installatie door vriendelijke en ervaren medewerker die alles goed uitlegde.
super service
Buiten het feit, dat ik graag de 50 euro tegoedbon win, ben ik zeer tevreden over de service, kwaliteit en prijs bij Expert. We werden thuis nog nagebeld door de verkoper, omdat hij vergeten was te vermelden dat het scherm met 2 personen uit de doos moest worden getild. Dit was hij in de winkel vergeten te vertellen. Super service!
Beter service bestaat er denk ik niet…
Beter service bestaat er denk ik niet meer.
Toppers de mensen van expert.
Service die we van oudsher kennen.
Dik tevreden.
Van het winkelpersoneel tot het bezorgpersoneel
TV en Sounbar
Ik was op zoek naar een nieuwe tv en soundbar.
Na het e.e.a. te hebben uitgezocht op het internet, naar Expert in Zevenaar gegaan. Met name omdat ik het de lokale middenstand meer gun dan de grote internet cowboys. Ik heb daar prima advies gekregen. Met name wat betreft de soundbar. Uiteindelijk een andere gekozen dan ik in gedachten had. Qua prijs was er ook nog wat ruimte. Gisteren afgeleverd en (gratis) geïnstalleerd. Goede uitleg gekregen en alles werkt perfect. Kortom; ik ben heel tevreden en kom er zeker vaker terug.
Expert Veenendaal
Expert Veenendaal
3 weken geleden bij Expert binnengelopen om te oriënteren op/voor een nieuwe Laptop, dit i.v.m. mijn /onze laptop nog op windows 10 werkte en niet geschikt was voor windows 11.
Verkoper vertelde dat o.a. laptops behoorlijk in prijs zouden gaan stijgen en adviseerde om niet te wachten met aanschaf nieuwe laptop.
2 weken geleden besloten om samen met partner 2 laptops te kopen en dit ook gedaan bij Expert in Veenendaal.
Tot mijn grote verbazing zag ik deze week in de Expert folder de door ons gekochte Laptops € 50 per stuk goedkoper. Voelde mij hierdoor behoorlijk belazerd.
Ons vertellen dat deze Laptops veel duurder zouden worden en uiteindelijk waren ze €50 goedkoper.
Ben met de facturen terug gegaan naar de winkel en onze ontevredenheid/ergernis kenbaar gemaakt.
Probleem door Expert uitstekend opgelost.
Werd niet moeilijk over gedaan en we kregen meteen het prijsverschil van 2 x € 50 terugbetaald.
Dit is de manier om tevreden klanten te houden !!!
Expert op elk gebied een aanrader van consumentenelektronica
Voor verschillende onderdelen is Expert een absolute expert in zowel het geven van informatie, het meedenken met de klant en de vriendelijke manier van benadering. Tot op de wenken bedient bij het aanschaffen van een deurbel, de installatie van hoogwaardige audio apparatuur, het kopen van een TV en installeren daarvan en het kopen van een koffiezetapparaat.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.