Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meer dan tevreden met de listing. Goede ervaring, duidelijke communicatie en zeer snelle response op vragen, en ook een hele prettige wisselwerking. De listing was top, beter dan ik me voor had k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

EXPRTISE is een specialist in Marketplace Design. Onze diensten zijn speciaal gericht op het maximaliseren van E-Commerce resultaten.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

35 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meer dan tevreden met de listing.

Meer dan tevreden met de listing.

De listing was top, beter dan ik me voor had kunnen stellen.
Het is altijd lastig om een gedachte op design te kunnen krijgen, maar dat hebben ze prima opgepakt.

31 de julho de 2025

Professionele resultaten

De eerste listing die ik kreeg was al fantastisch. Toch had ik wat dingen anders in mijn hoofd en heb ik dat ter sprake gebracht. Exprtise was hierin enorm meegaand. Ze hebben met me meegedacht en gewerkt aan een resultaat wat aansloot op mijn gedachten in combinatie met hun expertise. Ik heb nu helemaal een top listing, waardoor de conversie enorm is gestegen.

Meer dan tevreden dus.

11 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jammer

Ongeveer 1,5 jaar geleden voor het eerst een listing besteld bij Exprtise. Eigenlijk altijd wel een fijne samenwerking gehad tot vorige maand. De listings zijn goed, maar nadat ik een aantal feedback punten had doorgegeven werd ineens contact verbroken. Achteraf waren ze het toch oneens over de vooraf afgesproken prijs, hadden we betere foto's moeten aanleveren en moest ik de feedback beter weergeven. Over al deze bovenstaande punten is niks naar ons gecommuniceerd en waren ook helemaal geen probleem geweest. Om zomaar contact te verbreken met een klant (nét voordat onze nieuwe producten zouden arriveren) vind ik onprofessioneel, zelfs wanneer deze klant meermaals aangeeft meer te willen betalen en open staat voor gesprek om het openstaande werk netjes af te maken.

26 de abril de 2024

Super goed geholpen

Super goed geholpen . Branding en listing laten maken. Ziet er allemaal heel mooi uit. Goede communicatie , perfecte kwaliteit voor een goede prijs . Fijn bedrijf om mee samen te werken .

4 de março de 2024

Hele goeie edits gekregen

Hele goeie edits gekregen! Er ontbrak in mijn ogen 1 foto en die is zonder enig probleem gemaakt :) Zeker aan te raden qua communicatie en service.

19 de janeiro de 2024

Erg fijne ervaring!

Werken met exprtise is een echte verademing . Na veel andere bedrijven te hebben geprobeerd kwamen we bij exprtise terecht . Enorm behulpzaam , erg professionele listing gekregen in een mum van tijd . We werden ook erg goed begrepen wat heel fijn was en dat zijn we nog niet tegen gekomen . 10/10 eindelijk een partner gevonden voor de lange termijn !

24 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg professioneel en mooie listing…

Erg professioneel en mooie listing foto’s. Ik heb de overstap van fiverr naar hen gemaakt omdat een Nederlands bedrijf beter begrijpt welke teksten en foto’s er nodig zijn. Via Fiverr ging dat altijd moeizaam en je moest alle content zelf aanleveren wat soms lastig is.

27 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.