Eyeshot Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het stond al heel lang op de planning om irisfoto's te laten maken en dit voorjaar was het dan eindelijk zo ver. Het maken van de foto's ging snel en makkelijk en het was fijn dat beide ogen gefotogra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben via Eyeschot foto’s laten maken op locatie in Utrecht. Op locatie zijn we ontzettend goed geholpen bij het maken van de 'colission' foto. Het resultaat is heel mooi geworden en we zijn er e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn heel erg blij met ons kunstwerk met een persoonlijk tintje. Het ontwerp is helemaal naar onze wens en zijn heel goed geholpen voor en achter de schermen. Wij raden Eyeshot dan ook zeker aan.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was ontzettend leuk om onze irisfoto te laten maken! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een jonge man hielp ons, en hij wist het hele uitje nog leuker te maken. Het is zo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fotógrafo

Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot. Ben jij er klaar voor om jouw iris tot een kunstwerk te laten maken? Ons ervaren team heeft technologie en kunst gecombineerd tot een uniek product. We kunnen de fijnste details en de mooie kleuren van jouw ogen vastleggen. Alle ogen hebben een unieke kleur en kenmerken, wat jouw ogen zo speciaal maakt!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

659 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

79 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen. na dat de foto's waren gemaakt 1ste proef gehad vonden we niet goed contact gelegd en hebben dan ook de 2de proef gehad en deze was correct. We zijn erg tevreden met het eind resultaat.

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

gezin foto van onze ogen

Wij hebben met ons gezin een foto laten maken van onze ogen. Wij zijn erg blij met het resultaat. Wij hadden na het eerste ontwerp gevraagd om wat dingen te veranderen en dat is perfect uitgevoerd. Wordt goed ingepakt geleverd.

3 de fevereiro de 2026

Top ervaring!

Contact was snel gelegd en ze reageerden via What's app ook erg snel.
Vriendelijke mevrouw in de winkel die alles uitlegde en de tijd voor ons had.
We zouden binnen 3 weken de foto thuis hebben, nou deze was al binnen 2 weken in ons bezit.
De kamer is een stuk mooier geworden met deze mooie aanwinst.
Zoals de mevrouw al zei 'Een familie foto die nooit veranderd'

17 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie presentatie van ons gezin !!

Erg mooie acrylglas schilderij laten maken van ons gezin. De opnames en het bedrijf welke de presentatie maakt, zijn zeer professioneel. Nette terugkoppeling en in overleg het juiste gekozen voor ons. Hartelijk dank en ik zou dit bedrijf met een gerust hart durven aan te bevelen.

4 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een sieraad aan de muur.

In december met het gezin een iris foto laten maken bij Iris Foto Eindhoven. Prima service! Alles conform afspraak nagekomen. Proefdruk voor de controle binnen de afgesproken tijd en ook het thuisbezorgen van het eindresultaat. We zijn er heel blij mee en het hangt inmiddels prominent in onze kamer.

2 de janeiro de 2026

Prachtige acrylglas-fotoframe 80x80cm

Gisteren een prachtige acrylglas-fotoframe 80x80cm ontvangen. De irissen zijn erg gedetailleerd en komen prachtig tot hun recht op de zwarte achtergrond. Het is echt een hele mooie en aparte gezinsfoto in ons huis geworden.

We zijn erg blij met het resultaat en zeer tevreden over de service tijdens het maken van de foto, evenals de snelle communicatie en levering. Een kleine suggestie: het zou fijn zijn als het digitale bestand zonder watermerk ook tegen betaling beschikbaar zou zijn, en niet alleen na het achterlaten van een review.

28 de janeiro de 2026

Erg mooi resultaat

Erg mooi resultaat. We zijn goed geholpen en het eindresultaat geeft een persoonlijke opvulling van de muur.

25 de janeiro de 2026

Irisfotografie in Utrecht

Fijne service en laagdrempelig contact via WhatsApp en mail. We konden op kort termijn terecht. Het ontwerp en het product kwamen uiteindelijk later dan in de winkel werd verteld. Uiteindelijk een mooie acrylglazen plaat ontvangen met onze ogen.

25 de janeiro de 2026

Een puur resultaat

Wij hebben een eye shot laten maken om ons geregistreerd partnerschap te verzilveren. We zijn erg tevreden met het pure resultaat. Je kan elk detail in de iris zien en dat is heel bijzonder!

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We zijn erg blij met het resultaat

We zijn erg blij met het resultaat, goede service tijdens het maken van de foto en snelle communicatie en levering erna! Het enige wat ik jammer vind is dat er wordt aangegeven dat je het digitale bestand van het ontwerp zonder watermerk kan ontvangen, maar dat je eerst een review moet achterlaten.

3 de dezembro de 2025

Prachtige iris foto

Prachtige foto frame ontvangen. Irissen zijn echt heel gedetailleerd en komen heel mooi uit op de zwarte achtergrond. Echt een heel persoonlijk element in huis. Zeer tevreden. Alleen een beetje spijt dat we geen groter canvas hebben besteld.

24 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende kwaliteit en dienstverlening...

In november met het hele gezin naar Rotterdam geweest om de foto's te maken. Fotograaf (leuke man overigens) nam alle tijd en gaf ons advies hoe we het schilderij konden samenstellen.
Net voor de kerst hebben we het schilderij ontvangen en gelijk opgehangen. Prima ervaring en qua prijs ook een stuk aantrekkelijker dan andere partijen die dit aanbieden.

15 de novembro de 2025

Eyeschot iris fotografie

Wij hebben via eyeschot foto's laten maken op locatie Utrecht. Op locatie werden wij zeer goed geholpen er werd echt tijd voor ons genomen. Na wat heen en weer mailen over de opstelling zijn we tot een zeer mooi resultaat gekomen. Echt een aanrader

20 de dezembro de 2025

Top service

Op 25 november ben ik samen met mijn dochter in Rotterdam geweest.
We zijn super fijn geholpen en de vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons.
27 nov kreeg ik al een voorbeeld ik had wat aanpassingen doorgegeven en het zou zo snel mogelijk verstuurd worden.
4 dec werd hij dan eindelijk bezorgd en na het openmaken zag ik helaas dat ze het verkeerde ontwerp hadden gestuurd na 1 telefoontje was het geregeld nogmaals via de mail het goede ontwerp sturen ze zouden dit keer de goede opsturen en het is helemaal goedkomen want 15 dec heb ik het goede ontwerp gekregen.
Super geholpen in de studio,super geholpen door de klantenservice

15 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.