Wij hebben via Eyeschot foto’s laten maken op locatie in Utrecht. Op locatie zijn we ontzettend goed geholpen bij het maken van de 'colission' foto. Het resultaat is heel mooi geworden en we zijn er e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het stond al heel lang op de planning om irisfoto's te laten maken en dit voorjaar was het dan eindelijk zo ver. Het maken van de foto's ging snel en makkelijk en het was fijn dat beide ogen gefotogra... Ver mais
Het was ontzettend leuk om onze irisfoto te laten maken! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een jonge man hielp ons, en hij wist het hele uitje nog leuker te maken. Het is zo... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot. Ben jij er klaar voor om jouw iris tot een kunstwerk te laten maken? Ons ervaren team heeft technologie en kunst gecombineerd tot een uniek product. We kunnen de fijnste details en de mooie kleuren van jouw ogen vastleggen. Alle ogen hebben een unieke kleur en kenmerken, wat jouw ogen zo speciaal maakt!
Informações de contato
Holanda
- www.eyeshot.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Erg vriendelijk personeel
Erg vriendelijk personeel. Ik stuurde via een appje een bericht en werdt goed alles uitgelegd en goed geholpen. Dezelfde week nog een afspraak gemaakt. En ook daar (Eindhoven) zeer vriendelijk personeel, goed door het proces geleid en het 1e resultaat gezien en ziet er erg mooi uit!!
Supersnelle service
Supersnelle service. Ze lijken altijd bereikbaar. Vriendelijk en netjes en een heel mooi resultaat.
Supermooi
Supermooi ! Scherp en gedetailleerd .
Ben er zooooo blij mee .
Top! Vriendelijk contact!
De hele vriendelijke meneer die de foto’s maakte en ook heel lief was tegen onze 4,5 jarige waren echt heel fijn! Vervolgens fijn contact gehad via de mail, ik wilde nog wat veranderingen hebben en dat was geen enkel probleem! Daarna is hij snel verzonden en hij was echt super goed verpakt. Al met al een fijne ervaring :-)
Leuke ervaring …
Irisshot cadeau gekregen van de kinderen. Top dat de foto gemaakt kon worden op zondag. We werden netjes en vlot geholpen. Levering binnen een week.
Echt gaaf!!!!
EYESHOT kwam bij ons thuis om een foto te maken van onze iris, maar ook van onze kat. Het resultaat is echt geweldig! Goede service, prettig contact en blij met het resultaat.
Wat een super gave ervaring
Wat een super gave ervaring. Deze shot samen met onze kinderen van hen cadeau gekregen. Ze zijn erg behulpzaam (jammer dat ze alleen stond waardoor ze steeds de deur moest openen en pasfoto's tussendoor moest maken, dit maakte het wel wat rommeliger) denken ook mee. Het prachtige kunstwerk direct opgehangen aan de wand....
Perfecte service en communicatie en het…
Perfecte service en communicatie en het resultaat is waanzinnig.
Goede kwaliteit schilderij en origineel cadeau
Samen met mijn zussen de foto van onze pupillen cadeau gedaan. Ze zijn er enorm blij mee en is een mooi persoonlijk cadeau. De kwaliteit en communicatie van het bedrijf is super.
Prachtig eindresultaat!
Prachtig eindresultaat!
We zijn erg blij met de irisfoto van ons gezin. De communicatie in het hele proces verlies snel en duidelijk. Het eindresultaat op Acrylglas ziet er echt heel mooi uit.
Na een lange tijd eindelijk me irisfoto…
Na een lange tijd eindelijk me irisfoto kunnen maken van mij en me 3 dochters.
Fijn contact gehad via de mail en ook snelle reactie.
Afspraak in Rotterdam, werden heel goed geholpen en alles ging goed, ook met me jongste.
En wat gaaf om te zien hoe de iris er bij iedereen zo anders uit ziet. Zijn net vingerafdrukken, maar dan van je ogen.
Na korte tijd al een voorbeeld gekregen en zag er al super uit.
Door de feestdagen duurde het voor mij te lang voor we het binnen hadden, maar na 2,5 week hangt hij nu mooi in ons huisje.
Super, super blij mee..
Dank jullie wel eyeshot voor dit unieke en mooie exemplaar van onze irissen.
Diane.
ben zeer tevreden met de gang van zaken…
ben zeer tevreden met de gang van zaken foto gemaakt in zwolle hele fijne fotogaaf en gemaakt door eyeshot met een super gave eind product. kwaliteit ben ik zeer tevreden over word verzonden in een zeer goede bescherming dus ben weer een dik tevreden mens bedankt
Erg mooie foto
Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat! Bij EYESHOT heb je een goede service en een snelle communicatie
Leuke ervaring
Het maken van de afspraak was prettig. Veel contact gehad ook via de telefoon over het vaststellen van de prijs. Gelukkig had ik bevestiging via de mail en kon ik deze bij de afspraak laten zien. Anders vrees ik dat ik duurder uit was dan afgesproken.
De afspraak is spoedig gegaan. We werden goed geholpen en zijn tevreden.
Wij zijn erg tevreden met het…
Wij zijn erg tevreden met het resultaat! We hebben hem cadeau gegeven aan onze vader, die was hier ook erg blij!
Fantastische service
Fantastische service, zowel telefonisch als in de winkel. Goede en vakbekwame verkoper/fotograaf. Uitstekende kwaliteit van foto. Ben geholpen op de Coolsingel in Rotterdam.
Een lang gekoesterde wens in vervulling
Bij Eyeshot locatie Zwolle een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Een irisfoto van mijn dochter haar oog en de mijne. WAUWWW boven verwachting gaaf en wij zijn er superblij mee! Ook een vlotte levering, want binnen 1 week was de bestelling binnen, toppie!
Aanvullend nog: 1 van de glasplaten had bij levering een beschadiging. Bij melding hiervan, is dit gelijk opgepakt en binnen 2 weken tijd hadden wij een nieuw exemplaar. Alle oprechte complimenten voor dit bedrijf!
Alles was perfect!
Friendly, helpful and beautiful results
Mady an appointment early on for the location Eindhoven. Very good and friendly communication via Whatsapp prior to the appointment. They were giving tips and helping out during the shooting of the photo's. Afterwords you get an e-mail to approve your product or you can make them edit it to your wishes without any trouble. The finished product arrived only 4 days later. Very happy with the result!
Prachtige foto’s!
Snelle reactie op mijn mail, met het verzoek om op zeer korte termijn een afspraak te regelen.
Wij werden goed ontvangen, en wij hadden ook zeer snel ons eigen ontwerp aan de muur hangen. Hij was makkelijk op te hangen, en het ziet er geweldig uit!