Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget god service - Nem bestilling, overskuelig hjemmeside samt hurtig afsendelse. Min søn er meget tilfreds med sine solbriller, som er af god kvalitet og helt klart pengene værd. Kan varmt anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klasse service! Bestilte 4 par solbriller fra fadeless, hvor det ene par desværre var defekt. Jeg sendte en mail og indenfor et par timer var et nyt par allerede på vej, og dette modtog jeg dagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig købt 4 par solbriller fra Fadeless, og jeg er virkelig positivt overrasket over oplevelsen. Alle solbrillerne passer perfekt – både i stil og pasform. Stellet føles lækker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en god oplevelse at handle hos Fadeless. Har tidligere købt smykker til min kæreste og nu solbriller til mig selv. Det hele holder bare. Og så er det jo luksus at være på deres mailliste, så m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Escrito pela empresa

Vi leverer stilrene og holdbare accessories til hverdagen. Siden vores start i 2022, har vi været drevet af en passion for at skabe produkter, der kombinerer høj kvalitet med et godt prisniveau. Vi tror på, at god design og funktionalitet ikke behøver at koste en formue, og derfor udvikler vi hver dag produkter med omhu, og et skarpt blik for detaljer. Uanset om du skal hvad du skal i hverdag, så har vi produkter til netop din livsstil. Vi designer til dig – med fokus på tidløs stil, holdbarhed og hverdagsbrug.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Meget god service

Kan varmt anbefale, at handle på denne webshop ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 de abril de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og service.

Hurtig levering!

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det motiverer os til at fortsætte med at levere både gode produkter og en god service.

God kvalitet.

14 de abril de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uetisk marketingstrategi

Deres marketing strategi er simpelthen skammelig pinlig. Jeg var ved at købe briller, 4 for 1, hvilket man tænker er en god deal. Dog blev jeg presset at tilbuddet, da der står med stor skrift på hjemmesiden at tilbuddet udløber samme aften. Jeg valgte ikke at købe dem, hvilket jeg efterfølgende er yderst tilfreds med, da jeg senere finder ud af at det åbenbart er et tilbud, som de kører med hver dag.
Dette synes jeg er yderst uetisk, at de prøver at presse folk, med et tilbud som udløber, men så har det samme tilbud de næste 4 dage. Jeg vil klart fraråde andre at handle med dem.

11 de abril de 2026

Hej Frederik,

Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi pris på.

Vi er kede af at høre, at du har følt dig presset af vores kommunikation. Det er bestemt ikke vores intention at skabe en ubehagelig oplevelse eller vildlede nogen kunder.

Vores “Vælg 4 – betal for 1 er en fast pris, og det skal naturligvis fremstå klart og uden misforståelser.

Vi tager din feedback seriøst og bruger den aktivt til at forbedre både vores kommunikation og kundeoplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere afklaring. Jeg står altid til rådighed på følgende mail: info@fadeless.dk

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres hjemmeside er nem og overskuelig

Deres hjemmeside er nem og overskuelig. Gode tilbud og de sendte pakken hurtigt.

11 de abril de 2026

God kvalitet

God kvalitet

9 de abril de 2026

Modtog min vare hurtigt

Modtog min vare hurtigt

12 de abril de 2026

Virkelig gode kvalitet

Virkelig gode kvalitet og m
Kom allerede efter 4 dage

Kommer 100% igen

Klasse oplevelse

Produkterne var som beskrevet og hurtig og effektiv levering

6 de abril de 2026

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi sætter stor pris på din støtte og feedback.

Klasse service

Klasse service!
Bestilte 4 par solbriller fra fadeless, hvor det ene par desværre var defekt. Jeg sendte en mail og indenfor et par timer var et nyt par allerede på vej, og dette modtog jeg dagen efter.

Kan anbefales!

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste oplevelse, så det er dejligt med sådan en feedback.

Super godt sted

Ekstremt nemt og handle med, god pris, samt en rigtig god kvalitet og pasform på alle briller.

Hurtig levering!!

Super hurtig levering,

Super hurtig levering,

Jeg bestilte solbriller og jeg må sige at de lever fuldt ud op til mine forventninger, kvaliteten er i top.
Et produkt jeg kun kan anbefale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en god oplevelse at handle hos…

Og så er det jo luksus at være på deres mailliste, så man får besked, når der er gode tilbud 🥳

Perfekt levering

Perfekt levering. Varer præcis som den ser ud på billeder

Virkelig lækre smykker 10 ud af 10

Virkelig lækre smykker 10 ud af 10

Hurtig service

Hurtig service. Skønne produkter! og god kvalitet for pengene.
Altid tilbud, og forsendelser der kommer til tiden.
De varmeste anbefaleringer herfra.

3 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk service

4 de abril de 2026

Thomas, Fadeless.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais