Jeg glæder mig til hver en tand behandling hos Hans. Han er rolig, rar og svarer fagligt og forståeligt på alle mine spørgsmål. Taler ikke unødvendig small talk. Har humor og er særdeles grundig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altid en fantastisk dejlig oplevelse at komme til tandlægen hos jer. Jeg sætter stor pris på Henrik og Tanja som jeg går hos. Jeg bliver altid mødt at smilende og skønne mennesker, det er en stor forn... Ver mais
Var i dag i stolen til første etape af operation krone, og blev bedøvet perfekt og bedøvelsen forsvandt hurtigt, og alt gik SUPER godt, og glæder mig til sidste etape om 14 dage . Tak for den beds... Ver mais
Endnu engang har jeg haft en rigtig god oplevelse hos denne tandklinik. Jeg bliver hver gang mødt med venlighed og professionalisme fra start til slut. Behandlinger m.m. bliver forklaret gru... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vores tænder skal holde hele livet. Vi hjælper dig med at passe godt på dem. Hos os kan du altid kan forvente en hurtig, smertefri og professionel behandling.
Informações de contato
Farum Hovedgade 11 A, 3520, Farum, Dinamarca
- 4495 0902
- klinik@farumtand.dk
- www.farumtand.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God til at forklare og svare på…
God til at forklare og svare på uddybende spørgsmål, gjorde mig tryg og rolig
Mægtig fint oplevelse
Mægtig fint oplevelse. Smilende og imødekommende personale, samt grundig undersøgelse og information om resultat og anbefaling på en behagelig og klar måde.
Reel og dygtig
Altid søde & venlige og servicemindede
Bedste behandling
Bedste behandling gennem mange år til hele familien 🙂omsorgsfuld- og tålmodighed, så selv de voksne børn kommer fra København til tandpleje
Jeg får altid den bedste service
Jeg får altid den bedste service, og de forklare hvad de gør. Hvilket jeg har brug for, for at føle mig tryg.
Tanja og Daniel er dem jeg har tilknyttet.
Og de er de dejligste mennesker!
De forstår mig og mine behov. Og deres priser er rimelige.
Altid tilfredsstillende behandling
Altid tilfredsstillende behandling. Er altid tryg og tilfredse med behandling og service. Tanja er god til at forberede en underbehandling, hvis noget kan opleves ubehageligt og vejlede om videre pleje og vedligeholdelse.
Altid venlig og imødekommende service…
Altid venlig og imødekommende service og behandling.
Excellent dental care
Excellent dental care. Options well explained. Kind,, professional, competent and through. Completely recommend.
Meget behagelig stemning i klinikken og…
Meget behagelig stemning i klinikken og man føler sig i gode hænder.
Jeg er meget tilfreds.
Daniel er fantastisk!
Daniel er fantastisk - til alt.
Altså, jeg ved ikke om han laver en god leverpostej eller er god mod dyr, men som tandlæge UG++
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, og vil klart anbefale tandplejen til andre.
Meget grundig tandrensning af Tania.
Meget grundig tandrensning af Tania.
Kan varmt anbefales.
Josef
Har været ved samme tandlæge (P.G)…
Har været ved samme tandlæge (P.G) siden 1998 .. det siger alt🤩👍
God service og behandling
Super sød og rolig behandler
Super sød og rolig behandler. Tryghed ud over alle grænser🤩😍
Personlig og professionel behandling
Personlig og professionel behandling
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.