Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig sc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de Limpeza Completa de Automóveis
- Lava-jato
- Serviço de Limpeza
- Serviço de Limpeza Comercial
- Serviços Diarista
Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.
Informações de contato
Oude blaauwweg 14, 1521RN, Wormerveer, Holanda
- 020 - 244 099 4
- info@fastcleanservice.nl
- www.fastcleanservice.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goeie gasten!
Goeie service.
Goeie service.
En ze komen gelijk terug en maken alles opnieuw schoon als klant niet tevreden is.
Toppie
Avond van te voren geboekt en de…
Avond van te voren geboekt en de jongens kwamen de volgende dag reinigen! Erg goede service en netjes gewerkt! 💪

Resposta da Fastcleanservice
De reiniging is snel en goed…
De reiniging is snel en goed uitgevoerd. De binnen en buitenkant zien er weer tiptop uit. De vriendelijke poetser was keurig op tijd en vanaf de klantenservice werd er duidelijk met me gecommuniceerd.

Geweldige service
Geweldige service, mijn auto was echt toe aan een schoonmaakbeurt. Hij is professioneel van buiten en binnen gereinigd. Ik had niet gedacht dat hij zo mooi en schoon zou worden. Ook is heel fijn dat ze op locatie komen, je auto wordt voor de deur gereinigd.
Het maken van een afspraak kan online waar je zelf de soort behandeling voor je auto kan kiezen, de gewenste datum en tijd.
Kortom super service en een auto weer zo goed als nieuw! Bedankt
fastcleanservice :)

Helemaal top
Fast clean service bedankt dat je me auto heb schoongemaakt hij neem ze tijd voor en hij doet het goed !!Ga zo door!!

Resposta da Fastcleanservice
Topservice voor je eigen deur
Onze auto was ontzettend vies met 4 kinderen waaronder een dreumes. Gebeld met fast cleaning en ze konden de volgende dag al terecht. Top service lekker voor de deur! Ze nemen alles mee en de auto rook werkelijk waar fris en zag er als showroom schoon er weer uit. Heerlijk!! Medewerker was heel aardig en attent. Dit bedrijf is een dikke aanrader en zeker een 5plus ster waard.

Resposta da Fastcleanservice
Heel blij met dit bedrijf!
Heel blij met dit bedrijf! Zaterdagavond is mijn auto erg vies geworden, zondagochtend contact gehad met fast clean service. Dezelfde dag stonden ze op de stoep en was mijn auto weer helemaal schoon!!
Wat een top service, 5 sterren
Voortaan besteed ik maandelijks de reiniging uit aan fastcleanservice...
Niet gedacht dat het interieur zo'n makeover zou krijgen. Het verschil van voor en na de reiniging is overduidelijk zichtbaar. Voortaan besteed ik maandelijks de reiniging uit aan fastcleanservice dat scheelt me tijd en schaamte voor een vies interieur. Jullie hebben een tevreden klant erbij!!

Resposta da Fastcleanservice
Heel blij met het resultaat
Mijn auto een keer echt professioneel schoon laten maken door fast clean service.
Echt mijn hele auto spik en span. Waar ik zelf nooit alle hondenharen weg kreeg is hun wel gelukt en daarnaast rook de auto heerlijk.
Ik ben heel blij met het resultaat!

Resposta da Fastcleanservice
Ik kies zeker weten weer voor kwaliteit!!
Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke staat zouden kunnen krijgen (aangezien ik het reinigen al een langete tijd uit heb gesteld). De poetsers hebben zeker 2 uur non stop doorgewerkt met als resultaat 'een auto die zo in de showroom terug zou kunnen'. Ik ben heel erg tevreden met het geleverde resultaat. Als het weer nodig is kies ik zeker weer voor kwaliteit!!

Resposta da Fastcleanservice
Dank zij jullie service zag de auto er weer uit als een zonnetje.
Hartstikke fijn dat jullie nog tijd hebben genomen om de auto alsnog schoon te komen maken. Ik had mij in de dag vergist en was dus erg blij met jullie flexibiliteit.
De auto zag er weer uit als een zonnetje

Resposta da Fastcleanservice
De jongens van Fastcleanservice hebben…
De jongens van Fastcleanservice hebben weer een prachtig resultaat geleverd. Auto was na maanden (winter) toe aan een schoonmaakbeurt en na ruim 2 uur non-stop met het reinigen van de auto bezig te zijn geweest zag deze eruit alsof hij zo voor het eerst uit de showroom kwam rijden. Fantastisch! Keep up the good work guys
Fastcleanservice heeft voor 65 euro…
Fastcleanservice heeft voor 65 euro mijn gewassen, velgen en achter brug zaten inmiddels goed vol met een plak smeer en vet. Rest van de motor winter vervuiling. Motor was over het algemeen keurig opgeknapt, als je verder gaat kijken hadden wat hardnekkige plekjes en hoekjes beter gekunt. Maar hij stond in de regen en voor de prijs een keurige service
Professioneel & vakkundig.
Uitstekende service
Goede en vooral snelle service op locatie. We zijn blij met het resultaat!
Aardige jonge en deed goed zijn werk !
Super schoon en fris
Super schoon en fris. Zeer vriendelijke mannen die keurig werk leveren.