Faxe-Orup EL-Installation A/S Avaliações 3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Halv leverance - fuld pris.

De skulle bestille summationsmåler til mig igennem Cerius og omtrække tre kabler i min kælder (vi snakker 2-3 meter der skulle omtrækkes).

De kom og trak kabler, fint arbejde, dyrt (de skrev vidst også mere tid på end der reelt blev brugt, men det var en lille opgave så tænkte det ikke det gjorde noget).

Da de var færdige med at trække kabler modtager jeg en faktura som jeg betaler (jo med ekstra tid på), og spørger om jeg får besked mht. summationsmåleren. Så ringer elektrikeren til mig og siger "den opgave siger vi nej tak til" fordi han ikke vil udfylde et skema og sende til Cerius.

27 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da Faxe-Orup EL-Installation A/S

Resposta de Faxe-Orup EL-Installation A/S

Hej Lasse.

Du har kun betalt for det arbejde som er udført hos dig, da alt er udført på regning. Men som jeg gentagende gange forsøgte at forklare dig i telefonen, da du ikke har dokumenter på dit solcelle anlæg og anlægget ikke er monteret af en aut. el-installatør, ønsker vi ikke at stå inde for dit anlæg og derved oprette en måler til dig på min autorisation.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyrt. Dårligt.

Meget dyrt. Meget spildtid. Og resultatet blev ikke pænt. Til gengæld kom de hurtigt.

Vi kigger os om efter en anden elektriker.

Redigering: Eftersom elektrikeren skriver noget forkert i svaret, skal jeg gerne uddybe - og pga. svaret nedsætte min vurdering til 1 stjerne.

1. Ude i stalden skal der sættes stikkontakt op. Jeg har endda købt den til elektrikeren. Den ender med at vende forkert, så den modsat alle andre skal klikkes opad for at tænde. Nej, det godkendte jeg ikke.

2. Strømmen skal føres på en stolpe i køkkenet. Da jeg kører, tager en af dem et stemmejern frem med det budskab om, at ledningen skal skjules. Men da jeg kommer hjem (efter de er kørt)har han opgivet og lave et hul i den skinne, der skal være på gulvet. Samtidig har han kradset i stolpet og lavet et hul i den, som så var til ingen verdens nytte. Det er ikke pænt, og nej, det godkendte jeg ikke.

3. Skinne på gulvet er til tre ledninger, selv om der kun er en. Den er grim og unødvendig - og jeg må åbenbart selv finde en pæn skinne (for I havde ikke andre, så hvilket valg havde jeg?).

4. På loftet var der to ledninger. De skulle forlænges ned til køkkenet. Prisen var 8.200 kroner. Jeg anfægter ikke, at jeres håndværkere var til stede 7 timer, men det er en gåde, hvordan I kunne bruge så lang på en simpel opgave. I skulle sådan set smække en ledning i en samlemuffe og føre den to steder med gennem loftet. Og føre en anden ledning ned gennem loftet (den var lang nok). 7 timer....... Overslaget lød på to mandetimer. Nej, det godkendte jeg ikke,

5. Jeg var kun hjemme i ca 2 timer. Og min kone fik at vide, I havde aftalt det med mig. Ingen af os er tilfredse. Det er nemlig grimt.

6. Undervejs kommer det frem, at alt det I tidligere har lavet for tidligere ejer er noget makværk, hvor alt skal rives op og laves om, hvis der nogensinde skal laves førstesal - et projekt tidligere ejer var i gang med, men som vi ikke har fortsat. Godt jeg ikke har betalt for den del - men I får altså ikke lov til at komme og udbedre jeres eget makværk, til de priser og den tid I bruger.

Konklusion: Dårligt stykke arbejde til overpris. Og hvis I vil se en video af jeres arbejde, skal jeg gerne sende det.

21 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da Faxe-Orup EL-Installation A/S

Resposta de Faxe-Orup EL-Installation A/S

Hej Rasmus.
Du er udelukkende kun blevet faktureret for den tid der er brugt hos dig, og I var hjemme under hele projektet, og arbejdet er udført som I ønskede det. I gav udtryk for at I var tilfredse da vores montør kørte. Så jeg forstår ikke helt hvorfor det pludselig ikke er tilfredsstillende arbejde.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais