Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service og neutral feedback på de punkter der blev fremlagt. Ingen salgsgas eller dyre råd, men gode anbefalinger til hvad der skulle gøres/udbedres.
A empresa respondeu
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FDM og deres bilsyn på Egegårdsvej i Odense S – det hele spillede bare fra start til slut. Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var... Ver mais
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Efter 30års som medlem, føler jeg mig ikke rigtigt velkommen mere, stil din bil og kom igen når den er færdig.
Vh Bo
Men det er irriterende, at FDM tilbyder bilsyn for deres medlemmer til vidt forskellige priser afhængig af ens bopæl, selv om alle betaler samme årskontingent og samme pris for alt i FDM's netbutik etc.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Kompetent medarbejder. Har været hos ham tidligere ig han tjekkede endda om værkstedet havde udskiftet defekt pakning. Så god anbefaling herfra.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Fagligt og personligt en super oplevelse

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Professionel og informativ gennemgang der åbner for at man kan "deltage" i synet

God og behagelig gennemgang og som altid professionel personale, 5 ***** herfra

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var både effektivt og professionelt. Servicen var helt i top, og man føler sig virkelig godt taget imod.
Det, der især gjorde indtryk, var gennemsigtigheden i selve bilsynet. Det var både spændende og trygt at få indblik i, hvad der blev gennemgået – og samtidig få en klar og ærlig vurdering af bilens samlede stand.
Medarbejderne var utrolig behagelige og imødekommende, og deres store viden skinnede tydeligt igennem. Man er ikke i tvivl om, at man er i trygge hænder.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – jeg kan varmt anbefale FDMs bilsyn! 🚗✨

Resposta de FDM Test & Bilsyn
God stemning og højt humør.
Jeg blev taget godt imod og kunne hygge mig i solen mens testen blev udført.
Der blev givet et kort referat af tedtens resultat, og en udførlig testrapport tilsendt på mail.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Fdm er dygtige og grundige god info de holder tidsfristen .

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Usædvanlig fint sted, at få synet bilen, hvor man kan følge prøveassistenten hele bilen rundt og få svar på alle spørgsmål og høre hans bedømmelse om godt & skidt !

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Professionel tilgang og super kommunikation

Resposta de FDM Test & Bilsyn
God og professionel betjening/vejledning at kompetent medarbejder.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
grundig gennemgang af bilen hvorved testassistenten
fandt fejl på 12volt batteriet som så blev udskiftet uden udgift for mig.det hele i en behagelig atmosfære. kan varmt anbefales.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Meget imødekommende personale. Blev tilbudt at overvære selve synet af bilen og stille spørgsmål. Alt i en sober og venlig tone

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans kollega Henrik. Det var en helt igennem rar og humørfyldt oplevelse og jeg følte mig meget velkommen hos dem.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Fik foretaget rustbeskyttelse og efterfølgende kontrol gennem FDM. Alt var fuldt tilfredsstillende. Rustbeskyttelsen var korrekt udført og prisen meget rimelig.

Resposta de FDM Test & Bilsyn
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.