Fest & Event i Östergötland Avaliações 6

3. DJ
  4. Organização de Eventos e Cerimonial
  5. Locadora de Tendas
  6. Locadora de artigos de festa

Vi fixar fest och event som skapar minnen! Professionell karaoke är en självklarhet och några exempel på temafester är 80-tal, Mellofest och Glitter & glamour men i dialog med dig tar vi fram temat till er fest. Vi har allt från den lugna släktträffen till nattklubbsdisco för 150 personer! Vi samarbetar gärna med dig som har restaurang eller nattklubb och är er DJ, ordnar musikquiz eller håller karaoke hos er! För dig som vill ha catering så kan vi lösa även det. Vi löser det mesta men vid avancerad middag så har vi kontakt med bra restauranger som levererar! Våra uppdrag och event finns vanligtvis i närheten av Mjölby, Linköping, Norrköping eller Motala men kan ta oss längre enligt överenskommelse. Du som även vill ha catering har kommit helt rätt! Vi har kontakt med leverantörer av catering till bra priser. Om du fixar festen själv så kan du hyra ljud, ljus och DJ bord av oss!

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

6 avaliações

DJ bröllop 2025

De spelade på vårt bröllop i Södermanland. Proffsigt och smidigt bemötande från första kontakt. De levererade grym stämning på dansgolvet efter avstämmande möte och önskningar från oss.

Extra plus i kanten för bra utrustning och otroligt smidigt kring riggande av utrustning (ljud + musik) för c100 pers.

Väldigt bra DJ som hittade stämningen på dansgolvet och levererade till 100%!

12 de julho de 2025

Bra drag hela kvällen!

Mattias levererade en fantastisk upplevelse på vårt bröllop med sin musik som matchade oss & våra gäster perfekt! Han höll igång dansgolvet hela kvällen & anpassade musiken efter stämningen samt gästerna.

Vi är oerhört tacksamma för hans professionalitet & engagemang som gjorde vår dag oförglömlig!

12 de julho de 2024

5 stjärnor!

Jag rekommenderar verkligen Fest & Event i Östergötland. Trotts att jag var ute i sista sekund så var dom så hjälpsamma och hjälpte till att sätta upp tältet. Ni räddade min fest, jag anlitar er definitivt nästa gång jag ska ha ett event. Och råder alla att göra samma!

6 de julho de 2024

Jätte nöjda!!

Vi fick hjälp av dessa med ljudet till vårt studenten flak och rekommenderar starkt! Super smidigt, trevliga och bra kommunikation OCH toppen pris! Ni behöver inte göra något alls runt om förutom att betala helt enkelt :) mycket bra!

14 de junho de 2024

30 års fest

Vi är så glada över att vi valde just Fest&event i Östergötland som DJ till vår 30 års fest.
Mycket lyhörda, professionella och trevliga. De anpassade sig efter våra önskemål, var i tid och hade med sig allt vi efterfrågat.
Vi hade en KANON kväll!
Kommer höra av mig till dem igen om tillfälle ges. Rekommenderar starkt om du ska ha ett event.

6 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.