Banner for Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Fietsvoordeelshop - Ridderkerk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Nijverheidstraat 2, 2984 AH Ridderkerk, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring.Prettig geholpen alleen als je twee fietsen koopt 6000 euro mag je toch wel iets van korting verwachten op je fietsen dat daar niet over te praten viel was een tegenvaller, dus de volge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima personeel van de afdeling verkoop. Ook de medewerkers van de afleverservice hebben goed hun werk gedaan door een garantieclaim prima op te lossen. De Gazelle orange fiets is volgens afspraak o... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring. We werden goed geholpen met onze zoektocht naar een goede fiets, kennis van zaken, doen niet moeilijk over bv proefrit of vooruit betalen, komen afspraken na, helpen goed bij de afhand... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Sobre Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Over fietsvoordeelshop.nl

Informações de contato

• Nijverheidstraat 2, 2984 AH, Ridderkerk, Zuid-Holland, Holanda

• 0180 335 339

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

630 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

4.138 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden twee nieuwe e bikes gekocht…

Hadden twee nieuwe e bikes gekocht waarvan later bleek dat er een , een maat te klein was.Contact opgenomen met de verkoper Peter van het filiaal Ridderkerk wij konden probleemloos deze fiets omruilen voor een grotere maat àlles werd netjes geregeld een groot compliment voor Peter zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld is.

Top service

Top service . Geheel gratis mijn oude fietsmandje gedemonteerd en op mijn nieuwe mandje( gekregen van de buurvrouw) dus niet bij hun gekocht op mijn andere mandje gemonteerd .ik heb al eerder goede ervaring gehad met deze fietsslot.nl. peter bedankt voor de service . Jij hebt ala minuut mijn mandje weer bruikbaar gemaakt. Als nog bedankt . Echt een aanrader deze fietshop.nl ridderkerk.

29 de julho de 2026

Hoog service niveau

Hoog service niveau
Terwijl je in een toch al drukke periode tussendoor wordt geholpen om je fiets in dit geval de remmen even af te stellen en olie bij te vullen dat vindt ik TOP !!
Dankjewel team Fietsvoordeelshop Ridderkerk

Fijne service!

Heel fijn dat mijn bakfiets even tussendoor gerepareerd werd, zodat ik weer verder kon fietsen. Voor een andere reparatie moest wel een afspraak worden ingepland, wat begrijpelijk is gezien de drukte. Hier een tevreden klant!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk professioneel hupzaam en…

Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken van de service die de FietsvoordeelShop IN RIDDERKERK BIED. Hartelijk dank voor jullie service en hulp. Het wordt enorm gewaardeerd🙏. Tot ziens Savio

21 de julho de 2026

Wat een service

Vanmiddag hoorde ik tijdens het fietsen een knal en liep er ineens eea aan. Ik ben naar de winkel gegaan. Een bereidwillige medewerker bekeek het en constateerde dat er een spaak was gebroken. Hij heeft gelijk een nieuwe spaak erin gezet. M'n remmen ook nog wat bijgesteld.
Service!! Een grote pluim voor deze winkel.

18 de julho de 2026

Direct geholpen met fietsenstandaard

Om 17.00 vrijdagavond langs de winkel gereden voor de standaard van de mountainbike van mijn zoon. Binnen 5 minuten geholpen en gingen we naar buiten met een nieuwe fietsenstandaard. Ik was maar 15,95 euro kwijt, het maken was gratis. Wat een vriendelijk personeel! Hartelijk bedankt

16 de julho de 2026