Banner for Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Fietsvoordeelshop - Rotterdam Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Vierhavensstraat 139, 3029 BB Rotterdam, Delfshaven, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen donderdag onze fietsen opgehaald bij Fietsvoordeelshop Rotterdam. Wij zijn geholpen door Paul. Zowel bij de aankoop van de fiets tot aan de overdracht van de fiets hebben we heel goed advie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had al de keuze gemaakt welke e- bike ik ws wilde aanschaffen en wilde er eerst een testrit op maken gezien mijn lengte en de fietsmaat 46 moest die eerst in elkaar worden gezet. Je hoeft hier geen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 elektrische fietsen gekocht. Aardig en behulpzaam personeel. Alles is goed uitgelegd en ze hebben de fiets voor ons op maat gezet en ook het kinderzitje erop geplaatst. Nog geen ervaring met service... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat begon als een normale afspraak voor mijn bakfiets, is inmiddels uitgegroeid tot een situatie waarvan ik eerlijk gezegd niet had verwacht dat die zo zou lopen. Ik heb ruim van tevoren een a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Sobre Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Over fietsvoordeelshop.nl

Informações de contato

• Vierhavensstraat 139, 3029 BB, Rotterdam, Delfshaven, Holanda

• (010) 303 12 47

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

476 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4.080 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bij de aankoop werden we keurig…

Bij de aankoop werden we keurig geholpen, maar toen na 2 maanden bleek dat er een ernstig gebrek aan de fiets, waardoor ik de fiets niet meer kon gebruiken, helaas niet meer. Ik moest ruim 3 weken wachten voor een afspraak en nu de fiets eenmaal ter reparatie aangeboden is, hoor ik nu al bijna een week niets. Ik ga morgen maar weer bellen! Heel vervelend om een nieuwe fiets nu al bijna een maand te moeten missen.

15 de abril de 2026
logotipo da Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Resposta da Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Beste Kyra De bus,

We wilden je even laten weten dat de deadline voor het aanleveren van de benodigde info inmiddels is verstreken. 😕
Helaas kunnen we zonder deze gegevens je verzoek niet verder in behandeling nemen.

Heb je nog vragen of kunnen we ergens meehelpen? Laat het gerust weten!

Groetjes,
Team Fietsvoordeelshop 🚴‍️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ons eerst gaan oriënteren bij…

Wij zijn ons eerst gaan oriënteren bij fietsvoordeelshop Rotterdam, we kregen bij ons eerste bezoek heel veel informatie. Later zijn wij weer terug gegaan om de fietsen te bestellen. Vandaag de fietsen opgehaald en de afhandeling was prima door Paul en Arie.

15 de abril de 2026

Nette winkel

Nette winkel, vriendelijk personeel en fietsen die over het algemeen voor een leuke prijs worden aangeboden. Misschien had ik vooraf gemist dat er alleen met pin betaald kon worden, maar anders goed om dat te vermelden.

Fietsvoordeelshop in Rotterdam

Fietsvoordeelshop in Rotterdam. Top medewerkers! Mijn vader en ik waren beiden op zoek naar een elektrische fiets. Beiden super fijn geholpen tijdens onze oriëntatie door Paul die op een deskundige wijze tijdens een prettig adviesgesprek diverse modellen adviseerde. De aflevering werd gedaan door Arie. Ook hier was er aandacht en ruimte voor vragen en was de uitleg top. Super blij met onze fietsen. Bedankt Paul en Arie!

Grote aanrader.

Duidelijke uitleg. Uitstekend geholpen door vriendelijke verkoper uit Alphen aan de Rijn. En snelle levering van mijn fijne fiets. Blij dat ik voor deze zaak heb gekozen.

8 de abril de 2026

Fantastisch geholpen!

Direct een goed en fijn ontvangst door verkoper Sergio. Hij heeft enorm veel kennis. Wij hadden via de website al een fiets uitgekozen. Sergio wist ons te overtuigen van de kwaliteit van de fiets en door alle opties uit te leggen. Ook bij de keuze van fietstassen werd van alles uit de kast gehaald en informatie gegeven. Zonder vervelende verkooppraatjes echt een heel kundige, nette en vriendelijke man! En hadden zeker heel veel mazzel dat de fiets van keuze op voorraad klaar stond ivm annulering. Maar dat wij diezelfde middag al gebeld werden dat hij al de inspectie had gehad en we hem mochten ophalen was een verrassing en geweldige service!! Zeker een aanrader om naar deze winkel te gaan om je fiets te kopen!!!

Great service

Great service! Personnel were helpful, informative, very kind and understanding. Felt like receiving advice from a friend instead of a salesman. Highly recommended, Paul is a super friendly guy! His help is more than cherished. All in all a great bikeshop.

27 de março de 2026

Bedankt!

Goede service en uitleg, vriendelijk. Geen probleem om fietsen uit te proberen. Fietst bij afhalen netjes rijklaar gemaakt. Bedankt!

26 de março de 2026

Geweldige verkoper (Paul)

Geweldige verkoper (Paul). Alle vooraf telefonisch gemaakte afspraken zijn nagekomen. Een fijne fiets en héérlijke koffie! Een tevreden klant uit Eindhoven.

19 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top winkel met een goede service en klantvriendelijk

We zijn ontzettend goed geholpen door Arie en Paul. Bij de aankoop kregen we duidelijke en waardevolle informatie over de bakfiets en bij het ophalen namen ze uitgebreid de tijd om alles over de fiets uit te leggen. We hadden gevraagd of de levering versneld kon worden, en dat is gelukt. Echt heel fijn.

22 de março de 2026