Veja o que dizem as avaliações
Na dat mijn fiets was gestolen zijn we voor een andere fiets gaan kijken we werden goed en zeer vriendelijk geholpen . Onze verkoper luisterde goed naar mijn wensen voor de nieuwe fiets en kwam met... Ver mais
Fijne medewerkers mocht echt proef fietsen buiten. Mooie prijs natuurlijk! Levering duurde helaas langer dan was gezegd. De fiets was leverbaar binnen 2 weken. Het waren helaas 4 weken. Maar heel... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Fietsvoordeelshop - Zoetermeer
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Informações de contato
Coppeliaschouw 36, 2726 JB, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holanda
- 079 303 0361
Pede aos clientes que avaliem
Goede begeleiding
De levering van onze bakfiets was vertraagd, maar kwam door meedenken en inzet uiteindelijk toch precies op tijd
De levering van onze bakfiets was vertraagd. Het was onduidelijk hoe dat kwam. Door de geweldige inzet van het personeel in Zoetermeer hebben ze het uiteindelijk via een omweg voor ons in orde gemaakt. De fiets is buiten de gewone werktijd en planning klaargemaakt, zodat we uiteindelijk toch zoals gepland na de vakantie de bakfiets kunnen gebruiken. Fantastisch die inzet en service!
Prettig geholpen door vriendelijke…
Prettig geholpen door vriendelijke verkopers, ook een compliment voor de medewerkers van de werkplaats!
Fijne winkel en deskundig en eerlijk…
Fijne winkel en deskundig en eerlijk personeel. We zijn erg goed geholpen.
Top ervaring in Zoetermeer
Onze verkoper luisterde goed naar mijn wensen voor de nieuwe fiets en kwam met een mooie fiets voor mij . De fiets was er veel eerder dan verwacht en werden we weer goed en vriendelijk geholpen .
Ik zou de winkel in Zoetermeer zeker aanbevelen aan mensen , wat een top mensen werken daar !
Op zich ging alles goed
Op zich ging alles goed. Vind het vervelend dat degene die je helpt wegloopt naar een andere klant om deze te helpen. Het gaat wel om het kopen van een fiets. Toen ik de fiets ophaalde was er ook weinig aandacht voor mij. Ik betaalde en hij liet mij zo weggaan. Had ook kunnen zeggen heel veel plezier met uw fiets of zo.
Maatwerk
Na veel twijfel heb ik een elektrische fiets gekocht. De aandacht die het personeel mij gaf om de juiste keuze te maken waren maatwerk en haalden mij over de streep. Goede adviezen, testrondjes rijden in de zaak en alles zonder tijdsdruk. Oh ja, een fietsverzekering werd ook nog even gefikst voor me. Top! Ik ben heel blij met mijn aankoop en de geboden service.
Vriendelijk personeel
Vriendelijke, kundige verkoper.
Goede communicatie over de levering van mijn fiets.
De aflevering ook top👌
Fijne medewerkers die echt de tijd voor…
Fijne medewerkers die echt de tijd voor je nemen!
Heel vriendelijk en goed geholpen
Heel vriendelijk en goed geholpen. En de uitleg van mijn nieuwe fiets was heel duidelijk door hr Alexander
En fiets was na bestelling heel snel geleverd
Top!
Ik heb mijn fiets online besteld en werd hierna heel netjes op de hoogte gehouden. Snel geleverd, ik ben tevreden!
Fijne medewerkers mocht echt proef…
Fijne medewerkers mocht echt proef fietsen buiten. Mooie prijs natuurlijk!
Maar heel blij met mijn nieuwe fiets.
5 Star to the team
5 Star to the team, they are very helpful & friendly. Provides good information while selection of bike which we required based on the requirement.
Thank you team.
Prettig ontvangen ,koffie gekregen…
Prettig ontvangen ,koffie gekregen ,keurige uitleg.
Zo'n prettige afhandeling ben je bijna niet gewend in winkels.
Vandaag met mijn Qwic langs geweest…
Vandaag met mijn Qwic langs geweest omdat er iets rammelde. Ondanks dat ik de fiets niet in deze winkel had gekocht, toch vriendelijk en direct geholpen. Na 3 kwartier was de fiets nagekeken en weer helemaal top! Tx Wiev!