A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg fandt endelig den film, jeg længe havde ledt efter ☺️ Til trods for påske og forventning om længere levering, kom den før forventet ☺️ Alt i alt en god oplevelse - kan klart anbefale andre at han... Ver mais
Det var dejligt nemt og finder de dvd vi manglede og de kom 3 dage efter jeg havde bestilt dem, så dejligt igen og kunne se de film.
Et super godt sted at handle brugte DVD-film billigt. De har et stort udvalg der løbende opdateres. Priserne er rimelige og forsendelsen sikker og hurtig. Har handlet der adskillelige gange og har ald... Ver mais
Velkommen til FilmMarked.dk - Et Trygt Sted At Handle. - Brugte DVD Film fra KUN 1 kr. - Stort Og Spændende Udvalg - DVD’erne er alle i god stand.
Stenhusvej 7, 4300, Holbæk, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Som altid god og hurtig betjening
God hjemmeside, hurtig ekspedition, alt tilfrdstillende
Normalt har jeg været meget tilfreds med Filmmarked dk og deres søster side BilligeDVDfilm selvom der har været nogle fejltagelser ind imellem. For eksempel: Jeg har mere end en gang modtaget film som ikke kan afspilles. Jeg har modtaget film som siger de er dem jeg købte men er overspillede dvd'er. Dvd'en indeholder noget helt andet end titlen siger. Og et par gange har jeg modtaget film som er meget ridsede. Alt dette har jeg mere eller mindre overset fordi de fleste gange er det som det skulle være. Men idag modtog jeg mine seneste film fra dem og den ene af de to film var helt forkert. Nu skal jeg have ulejligheden og bekostning med at sende denne film tilbage. Jeg har skrevet til dem og jeg håber de svarer og gør noget ved sagen. Normalt gør jeg ikke stort nummer ud af sådanne fejltagelser, men lige præcis denne ene film kostede altså mange penge.

Resposta de FilmMarked.dk
Fin og hurtig handel.
Godt pakket og dvd’en er som ny.
Tak for handlen. :)
Alt i alt en god oplevelse - kan klart anbefale andre at handle der.
Alt fungerede som det skulle
Det var hurtig den var her og det var dejligt
God kvalitet og hurtig levering
Alt er kørt efter planen og var hurtigt fremme 👍
What I especially like is the website's visuals, vintage, old, nostalgic, familiar....really immersive and gives off the right vibe when you go in to buy DVDs. I got a DVD as a gift for my friend, and she's in love. Tbh we're trying to figure out a way on how to transport internationally many more DVDs that she wants to purchase from the website! (She wants to get like 30-40 😂😭) Wonderful experience overall!

Resposta de FilmMarked.dk
Vi købte en brugt cd. Den var som ny og blev leveret lynhurtigt. Vi er meget tilfredse. Vi kommer igen .
Billige film - stort udvalg og hurtig levering
Hurtig og sikker forsendelse. DVD var i fin stand.
Rigtig god hjælp og en rigtig god pris på dvd og hurtigt levering af DVD fra man bestiller til man har
Jeg fik filmen jeg bestilte og den ankom inden for nogen dage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.