Jef og hans team har gjort det igen! Mine bremser begyndte at lave ballade onsdag aften. Afleverer bilen torsdag morgen og torsdag middag er den klar til afhentning. Altid super (og hurtig) service,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som altid vi er virkelig glade for den service værkstedet leverer. Flere af familiens biler er serviceret hos Jef og vi har altid været tilfredse. Varmt anbefaler værkstedet for andre
Det er desværre sjældent at man kigger på en værkstedsregning og ikke bliver overrasket over prisen, hvad der er lavet og hvor lang tid det tog. Men sådan er det hos Jes! Et super professionelt og... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Tigervej 2, 4600, Køge, Dinamarca
- 56 66 10 40
- koege@mail.dk
- www.firststopkoge.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er nu kommet hos Jeff i nogle år
Jeg er nu kommet hos Jeff i nogle år.
Der er altid super service, og Jeff er til at stole på.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.
Virkelig servieminded
Et værksted, hvor de er utroligt serviceminded.
Det var god og hurtig service - og jeg fik et opkald inden de de fiksede bilen, så jeg kendte til prisen på forhånd.
Køges bedste værksted
Det er Køges bedste værksted, altid klar til hjælpe, hurtige og servicemindede. Også er de faktisk billige og reelle.
Fik lavet hjul- og dæk skift af venligt…
Fik lavet hjul- og dæk skift af venligt personale til en fair pris.
Kan klart anbefales.
hurtig effektiv dygtig
har du en udfordring med bilen kontakter du Jeff og han løser dette værkstedet er troværdigt
Super god service
Super god service, hurtig hjælp og fornuftig pris
Lifesaver i sidste øjeblik!
Min anden mekaniker aflyste i sidste øjeblik, og jeg havde akut brug for at få lavet Gearkasse service inden bilen skulle køre til Østrig. Jeg ringede om eftermiddagen, og 07:30 morgenen efter, kunne jeg aflevere bilen til Service. Den var klar til afhentning samme dag. Super kundekontakt og hurtig ekspedering.
Alle 4 dæk fuldstændig vold spændt
Alle 4 dæk fuldstændig vold spændt, trods det sidste vi snakkede om inden Jef gik i gang, var om han spændte med 12 eller 14 kg.
Jeg måtte have en laaang forlænger for at løsne dem igen.
Forbandet svineri.
Ellers trofast kunde gennem mange år men det der var virkelig utilgiveligt og kun et rent held at ikke én bolt knækkede.
Skift til vinterdæk
Besøgte for første gang værkstedet da jeg skulle have vinterdæk på bilen, og kunne se på nettet at prisen virkede retfærdig. Selvom der var travlt, tog mekanikeren sig tid til at fortælle/vejlede om diverse informationer, da det var min første bil jeg har købt tidligere på året. Alt i alt, hurtig, venlig, imødekommende service - super god oplevelse. Her vil jeg nok komme flere gange fremadrettet.
God kundeservice
Rigtig god kundeservice med forståelse for kundens situation - høj kvalitet og rimelige priser .
En rigtig god oplevelse på alle måder.
Great service and experience!
Great help in English (not always easy to find). Proper guidance and solution for a competitive price, changed to winter tires and stored the summer ones. Highly recommended.
Den bedste og mest kompetente service i…
Den bedste og mest kompetente service i hele Køge.
Fantastiske oplevelse
Fantastiske oplevelse. Fik ny vinterdæk til vores Xpeng P7 monteret lyn hurtig.
Jeg kan kun 100% anbefale de!!!
Super professionel
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.