Finn L. & Davidsen A/S Avaliações 209

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi har desværre haft en vandskade (gulv og vægge mm.) som skulle udbedres af Fld men efter næsten 7 måneder er det desværre ikke lykkedes jer at udføre arbejdet og vi oplever at i er svære at f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde i går besøg af Ricky, vvs montør afd. Brøndby til rep. i mit badeværelse. Han løste opgaven hurtigt og effektivt - og var i øvrigt meget serviceminded. Ricky må meget gerne komme igen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brug aldrig! Finn L & Davidsen. Vedrørernde udskiftning af Rørinstallationerne. Højbjergvej 137-115 Dårlig håndværk, ingen respekt for beboer/bolig. Elendigt planlagt byggesag, som har taget g... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besøg af montør da varme i lejlighed ikke fungerer korrekt. Han udskifter en rumføler og kører igen Varmen virker stadig ikke, det var termostaten som ikke duede, men det checkede han ikke. Dette vist... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dygtig og flink installatør der…

Super dygtig og flink installatør der lyttede, rådgav og udførte et rigtig godt stykke arbejde 👌

24 de junho de 2025

Hej Lars,

Hvor er det bare en skøn tilbagemelding – tusind tak! 😊
Det gør os virkelig glade at høre, at du følte dig godt lyttet til og tryg hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kan kun fraråde Finn L. & Davidsen

Kan kun fraråde brugen af Finn L. & Davidsens Haslev afdeling. Har nu oplevet dårligt håndværk med forkert valg af materiale, som medførte utæthed og efterfølgende manglende vilje til at udbedre deres egne fejl, selvom de blev informeret herom indenfor normal arbejdstid.
Derudover er dialogen med dem ekstrem dårlig med en koordinator som fremstår ligeglad med kunderne. Udmeldingen fra deres koordinator er at jeg bare kan meddele forsikringen hvis der skal tilknyttes en anden VVS'er. Dette er jeg selvfølgelig nødsaget til eftersom de ikke ønsker at udføre arbejdet.

6 de junho de 2025

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det lever på ingen måde op til den service og det håndværk, vi tilstræber at levere.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og følge korrekt op internt, vil vi meget gerne vide, hvilken ejendom sagen drejer sig om. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte eller sende oplysningerne til caroline@fld.dk.

Vi håber, vi får mulighed for at se nærmere på forløbet og finde en løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vedrørende renovering af Sct Jørgens…

Vedrørende renovering af Sct Jørgens Park fra februar til april. Det var et stort arbejde og en barsk omgang at komme igennem. Fra første dag var der en meget venlig tone fra de forskellige håndværkere og gode samtaler med dem undervejs, dog med en enkelt elektriker, der er ganske arrogant i sin væremåde, det tog byggeledelsen sig af, ligesom de også gjorde, når der var enkelte ting, der skulle efterses, en meget tilfredsstillende reaktion fra Charlotte og Lars, når vi kontaktede dem pr telefon.
Vi har på intet tidspunkt mødt håndværkere, der ikke gik efter det regelsæt, der var slået op i gangen. Selvfølgelig var der skader, der skulle efterrepareres, byggeledelsen blev orienteret og problemet blev klaret på bedste vis.
Jeg har læst nogle af skrivelserne fra andre byggerier og har svært ved at forstå, at det skulle være samme personale som her i Sct Jørgens Park.
Vi kan med stor tilfredshed sige tak til byggeledelsen, når der var ting der skulle laves om blev de hurtigt efterkommet, og ligeledes til håndværkerne, der med stor akkuratesse har udført et pænt stykke arbejde.

4 de junho de 2025

Hej Grete,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet både god kommunikation og et pænt stykke arbejde fra vores håndværkere og byggeledelse.

Vi er rigtig glade for, at I føler jer godt taget hånd om – det er lige præcis sådan, vi gerne vil arbejde.

Bare lad være

Vores forening skulle have FLD og PJP til at hjælpe os med at udskifte vores faldstammer, stigestrenge mm.

Vi havde valgt disse to, da vi havde hørt fra andre at det skulle være nogle gode leverandører til denne service og process. Vi er rundt regnet små 40 lejligheder fordelt på 8 opgange. Tidsplanen var ved projektopstart 6 uger + fejl og mangler.

Hold kæft et sh*t show a amatør planlægning, kommunikation, kvalitet og håndværk! Bestyrelsen lagde mærke til væsentlige mangler tidligt i processen med manglende lederskab blandt håndværkerne, men efter utallige anmærkninger af dette, skete der ikke handling eller forbedringer derefter. Tidsplan og deadline blev skubbet uge for uge, og vi endte med at 3 gange så lang tid. Vi foreslår flere gange i processen af vi stopper op for at åbne flere opgange op, men de vil holde “farten”, men kan ikke levere som aftalt. Dette medførte også at Foreningens beboer ikke havde vand, toilet og bad i flere uger, end de havde planlagt.

Personligt vælger jeg at tage nøglen retur til vores lejlighed, og sætte en stopper uden aftale. Dette føte jeg mig nødsaget til da deres underleverandører leverer noget af det mest kritiske og dårlige håndværk længe set. Hver gang håndværkerne har været i vores lejlighed har der været flere skader og arbejde som skal laves om. Og alt arbejde der er lavet er under kritik! maleren vælger også at male vores lamper - aldrig sat malertape på for at lave pæne kanter mm.
Så kort sagt, LAD VÆRE MED AT HYR FLD eller PJP til at stå for jeres projekt. Om det er rør projekt eller andet! Bare lad være.

Vi afsluttede samarbejdet med at blive kompenseret, da vi blev enige om at de ikke kunne udføre arbejdet efter hvad der vil katogoriseret efter normal kvalitet. Så vi kunne booke vores egne håndværkere til at afslutte deres mangler og fejler.

23 de maio de 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med projektet ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke det forløb, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi forstår frustrationen over de udfordringer, der opstod, og vi beklager de gener, det har medført for både bestyrelsen og beboerne. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen, så hvis du har mulighed for at sende os lidt flere oplysninger om ejendommen eller sagen til caroline@fld.dk, så vil vi sætte stor pris på det.

Vi håber, at I trods alt er kommet godt videre med projektet.

Mvh
Caroline / FLD

En super sød medarbejder

En super sød medarbejder. Alt blev klaret som det skulle.

11 de março de 2025

Hej Maka,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vores medarbejder gjorde et godt indtryk. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner
Caroline / FLD

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt samarbejde og søde og rare…

Godt samarbejde og søde og rare medarbejdere.

30 de abril de 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet et godt samarbejde og har mødt vores søde og rare medarbejdere. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god dag til dig!

Hold jer væk.

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået dette.
Mage til inkompetente firma skal man lede længe efter. Vi er, ligesom mange andre kan jeg læse, en del af en ejerforeningen der er blevet forladt med utallige mangler og efterskader vi nu selv skal betale for at få udbedret.
Jeg håber aldrig andre skal igennem samme omgang som vi har været.

1 de abril de 2025

Kære Regitze,

Vi er oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse og forstår godt, at det kan være frustrerende at stå tilbage med mangler og udfordringer.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så du må meget gerne kontakte os direkte på caroline@fld.dk med flere oplysninger omkring sagen og hvilken forening det drejer sig om 🙏🏼

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en perfekt oplevelse

Det har været en perfekt oplevelse. Hurtigt, effektivt, grundigt og søde håndværkere. Små fejl, eller mangler, er blevet rettet hurtigt. Kæmpe fornøjelse.

28 de março de 2025

Kære Daniel,

Tak for den flotte anmeldelse! 🌟
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med tempo, grundighed og vores håndværkere. Det betyder meget for os, at eventuelle småting også blev løst hurtigt og tilfredsstillende. Tak for at dele din oplevelse! 🙌😊

Rigtig god dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den 7/2 fik jeg et utætheder i vandrør…

Den 7/2 fik jeg utætheder i vandrør og den 10/2 kom en fra fld og undersøgte det vandrør sage der er en utæthed og der blev gravet og der var ingen utæthed der kom igen og målte fandt at det utæthed var ca 1 meter fra de gravede sidste der var et hul men det hjalp ikke ny måling der fandt de ud af det er i garagen der blev gravet op nyt rør lagt i stadig utæt fik talt med en fra fld og han var noget fræk mener jeg lyver nu venter jeg på de kommer og foretager en ny måling da jeg stadig har et spil i dag den 23/3 kl 7.45 til kl17.30 har jeg et spil på over 6 liter det er al for dårligt med den service jeg er godt træt af det selskab mvh reüter

23 de março de 2025

Kære Reüter,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration over det langvarige forløb og den fortsatte utæthed. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser i kommunikationen, og vi tager din feedback alvorligt. Vi vil meget gerne følge op og sikre, at sagen bliver håndteret korrekt. Du er meget velkommen til at sende en mail til Caroline@fld.dk, med flere oplysninger omkring sagen.

Renovering i Sct. Jørgenspark

Super god behandling, godt arbejde, venlige håndværkere.
Jeg havde frygtet det værste, med alt det negative jeg har hørt, det har jeg overhovedet ikke kunne nikke genkendende til, alle har været venlige og hjælpsomme, og lavet et godt stykke arbejde.
Stor ros til alle 👍👍👍
Renovering fra 27. januar til 21. marts

21 de março de 2025

Kære Birthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både forløbet og håndværkerne. Vi ved, at en renovering kan virke uoverskuelig, så det glæder os ekstra meget, at vi har kunnet gøre processen tryg og positiv for dig. Stor tak for rosen – den sender vi videre til hele holdet! 🙏😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fået skiftet stigerør i rosenhøj…

Har fået skiftet stigerør i rosenhøj hvor det var under al kritik. Håndværkerne banket på kl 07.20 selvom de først måtte komme ind kl 07.30 og ikke nok med det fik man et bank og så blev nøglen sat i låsen,
Arbejdet i selve lejligheden forgik noget sløjt ca 7 uger fra de gik i gang til slut hvor der skulle leves i rod og støv for rengøring var en by i Rusland for dem. Under byggeriet fik jeg skadet mit komfur, og ja hvor herrebevars jeg for da et nyt, men kun fordi jeg selv går ned og gør opmærksom på jeg ikke forstår der ikke er blevet lavet syn og skøn efter arbejdet slut. Hvor jeg så for af vide jamen det har vi da gjort, tænker bare i min optik skal jeg da være med til det, har aldrig hørt om byggeherre der skal lave syn og skøn på deres eget arbejde. Og så lige den sidste da arbejdet er helt færdig og man har fjernet tæpper og plader fra gulvet så går jeg et par dage og tænker hvornår kommer rengøring som skal gøre rent efter dem, ja dem kunne jeg sku kigge længe efter, så måtte selv i gang med hovede rengøring trods jeg havde gjort total rent lige ind de gik igang der var støv og beskidt Alle steder efter deres arbejder. Under al kritik. Håber i kan bruge det til noget i jeres videre arbejde så andre ikke oplever det samme.

Vh Kenneth

27 de fevereiro de 2025

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Vi bestræber os altid på at minimere generne for beboerne under vores arbejde, og vi tager din feedback til efterretning. Vi vil dog gerne understrege, at alle beboere får en færdigmelding, hvor det oplyses, at man kan henvende sig til rådgiver, hvis der er noget, der skal følges op på.
Vedrørende dit komfur blev du informeret om, at det ville blive erstattet, men da vi anvender de samme modeller, som Lejerbo gør i stort set alle boligerne, var vi nødt til at finde en løsning for bestillingen. Derudover var der desværre en leveringstid på det, hvilket vi også informerede dig om telefonisk.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser undervejs, og vi tager naturligvis din kritik seriøst i vores videre arbejde. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for at drøfte noget i forbindelse med renoveringen, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Fik sat radiatorer op

Fik sat radiatorer op. De har brugt tid på at sikre så alt var i orden,synes virkelig de har leveret en god service.
Så herfra Kan jeg kun anbefale dem
Mvh Mette og Mick

6 de março de 2025

Kære Mette og Mick,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet god service, og at alt blev gjort ordentligt. Vi giver rosen videre til vores dygtige folk! 🔧

Rigtig god dag til jer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fyld har udført renovering s arbejde i…

Fyld har udført renovering s arbejde i Sct Jørgens Park og jeg var blandt de første der blev renoveret og jeg må sige stor tak til håndværkerne og ledelse de var alle søde og rare og har lavet et flot arbejde de ryddede op efter sig hver dag og var altid smilende så tag godt imod dem det fortjener de

6 de março de 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både håndværkerne og ledelsen under renoveringen i Sct. Jørgens Park. Vi sætter stor pris på din ros og sender den selvfølgelig videre til hele holdet! 😊🔨

Hold jer fra dem!

Det er nu anden gang de parkerer deres firma bil ulovligt foran vores port så vi ikke kan få tømt container/skrald. Vi du virkelig hyre et firma der åbenlyst er møg-ligeglad med loven, almindelig pli, og andre mennesker?

4 de março de 2025

Hej Selma,

Det er bestemt ikke vores intention at være til gene for dig eller andre. Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere og sikre, at det ikke sker igen. Kan du oplyse, hvor og hvornår dette er sket, så vi kan tage hånd om det? Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på caroline@fld.dk, så vi kan finde en løsning.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Faktureret for 5,5 timer - reelt arbejde knap 2

Vi fik lavet en kant over stuevindue på facaden. Mureren var der ikke i 2 timer. Dygtigt arbejde, men vi bliver faktureret for 5,5 timer, da vi også skal betale for kontorarbejde, forskellig kørsel, stilladshentning (vinduet kan nås med en 4-trins trappe ved vinduespudsning) og øjensynlig murerens meget lange frokostpause. Min datter og jeg var hjemme, da han arbejdede og sagde, at nu var han færdig. Efter ikke en gang 2 timer. Vi lagde selv materialer til! Eneste grund til 2 i stedet for 1 stjerne: det er godt arbejde og der er en - indtil videre - god kontakt til firmaet. Men jeg bruger dem IKKE igen!

5 de fevereiro de 2025

Kære Sabine,

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med selve arbejdet, men vi beklager, hvis der har været uklarhed omkring faktureringen. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere – du er meget velkommen til at sende en mail med dine oplysninger til caroline@fld.dk, så vi kan se på det!

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Forfærdelig oplevelse/mareridt!!

Forfærdelig oplevelse/mareridt!!
Udskiftning af rør- og faldstammer i boligforeningen. Estimeret byggeperiode var på 3-5 uger. De er nu igang på snart 5. måned.
Arbejdet bærer præg af manglende ledelse, planlægning og kvalitet. Der har været flere vandskader - og flere beboere har løbende opdaget sjusk /grænsende til fusk.
Medarbejderne taler dårligt om firmaet og hinanden.

Svar til FLDs nedenstående kommentar.
Uendelig mange gode undskyldninger. En tidsplan fra ca 3-5 uger og nu stadig igang i min lejlighed på 5. Måned- samt på 7. Måned i boligforeningen.
Har skrevet uendelig mange gange, haft flere generalforsamlingsmøder samt bolig- bestyrelsen har holdt ugentlige byggemøder med jer og PJP- tilsynsførende virksomhed.
Synes I burde give en kæmpe undskyldning og ikke fortsætte i samme spor som nedenstående svar. I fralægger jer ansvar! - en pinlig opførsel fra jer.

29 de janeiro de 2025

Resposta de Finn L. & Davidsen A/S

Kære Maria. Vi er kede af at høre om din oplevelse her. Desværre er vi sjældent eneherre over tidsplanen, som desuden altid er baseret på den forudgående projektering og planlægning. Hvis der opstår uforudsete hændelser undervejs, får det desværre hurtigt negativ indflydelse på en tidsplan.

Alt andet lige vil vi meget gerne gå videre med din henvendelse og håber, du vil skrive en mail til stine@fld.dk med information om, hvilken boligforening, det drejer sig om.

Mvh. Stine, FLD

Mareridt - Hold dig væk!

Hold da op hvor kunne jeg skrive en bog om alt det FLD har gjort galt i denne byggeproces. De har nu været igang i vores boligforening i 8 måneder! Og de er stadig lang fra færdige. De glemmer at låse af til lejligheder, de laver sjusket håndværk, og ødelægger mere end de fixer, hovedparten af deres håndværkere er larmende, ignorante og har ingen respekt for dit hjem.
De har forsaget kæmpe vandskader i vores forening, og de tager ikke ansvar for noget som helst. Lige så snart der er skrevet kontrakt, kan de jo være ligeglade, de skal nok få deres penge...
Jeg vil aldrig anbefale FLD til nogen, og især boligforeninger og lign. HOLD JER VÆK! Vi er stadig i det her mareridt, og 8 måneders bekymring sætter sig virkelig i kroppen.
Selv deres eget personale går og sviner firmaet til, og siger hvor ubrugeligt det er. Ej men come on!
Jeg har prøvet at skrive til FLD, for at få dem til at ringe, så jeg kunne forklare dem hvor galt det står til. Det er nu 3+ måneder siden, og har intet hørt.

Opfølgning:
Har skrevet til FLD, og de har skrevet at de har modtaget mailen. Det er så også det. I dag skulle de havde været og lave kritiske ting hos mig, så jeg tog en fridag. De dukkede aldrig op. De er bedøvende ligeglad med deres kunder!

28 de janeiro de 2025

Resposta de Finn L. & Davidsen A/S

Kære Mikkel. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse her. Vi håber, du vil oplyse, hvilken boligforening det drejer sig om, så vi kan undersøge sagen nærmere. Send meget gerne en mail til stine@fld.dk.

Mvh. Stine, FLD

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Impossible to get their mistakes fixed

Impossible to get their mistakes fixed, and FLD is not answering about returning the keys to your apartment.

23 de janeiro de 2025

Resposta de Finn L. & Davidsen A/S

Dear Jimi. We’re sorry to hear about your experience. Please send us an email at stine@fld.dk with information about which housing association you live in, and we will look into the matter right away. I wish you a great weekend.

Best regards,
Stine/FLD

Tak til den beboeransvarlige for projektet i Sct. Jørgens Park

Stor og inderlig tak til den beboeransvarlige hos FLD for at gøre en ekstraordinær indsats for at hjælpe vores demenssyge mor i forbindelse med renoveringsprojektet i Sct. Jørgens Park i Næstved.
Det var så rart og rørende at møde et menneske med stor menneskelig forståelse og villighed til at hjælpe os med at finde en holdbar løsning for et udsat menneske. Det var en håndsrækning og empati, vi havde brug for i et desværre meget tungt kommunalt system.

6 de janeiro de 2025

Kære Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dine pæne ord er straks givet videre til teamet og vores beboeransvarlige på sagen i Sct. Jørgens Park.

Vi gør hver dag vores bedste for at skabe en god beboeroplevelse under renoveringen, så det er virkelig dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse med os, og at din mor har fået den hjælp og empati, der var brug for.

De bedste ønsker om en god dag til dig og din mor og mange tak for anmeldelsen.

Mange Hilsner Stine/FLD

De skiftede 70 faldstammer mm

De skiftede 70 faldstammer mm. I ejerforeningen. Fuldstændig umuligt projekt for dem med dårlig udførelse, skubbet tidsplan og dårlig kommunikation. Derudover tager de mange penge for dårligt arbejde. Ville ALDRIG anbefale disse mennesker til nogen.

31 de dezembro de 2024

Hej Peter

Vi er meget kede af at høre om oplevelse her og vil gerne undersøge nærmere, hvad der har været årsagen til din oplevelse. Derfor håber jeg, du vil oplyse, hvor du bor henne, så vi kan tage sagen med videre. Du må meget gerne skrive til os på mail: stine@fld.dk.

Vi beklager din oplevelse og håber meget at høre fra dig.

Mvh. Stine/FLD

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais