Fløe auto fortjener alle de bedste roser, jeg har nu brugt dem i mange år til mine firmabiler og privatbiler. De for altid tingende løst til fair priser og er virkelig dygtige (herunder også deres l... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi købte en fin ml Mercedes hos fløe auto. Det troede vi vertfald. Den blev købt med bevist lyd fra højre bagende og en bensin tryk sensor der var defekt. Det viser sig så da vi for tester... Ver mais
Snarrådigt og professionelt sted, med føling for det personlige. Min kones bil havde problemer med dækkene på hendes til til lufthavnen. Hun får fat i personalet, der straks hjælper hende uden omk... Ver mais
Fantastisk god oplevelse. Venlig og imødekommende personale, professionel håndtering af min bil. Virkeligt god service, man går glad derfra. 5 Stjerner herfra til Jeppe og Co - Fløe Auto Især sto... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessionária
- Oficina de Carroceria
- Loja de Automóveis
- Oficina de Automóveis
- Concessionária de veículos motorizados
Escrito pela empresa
Fløe auto har lavet reparationer og bilsalg af alle bilmærker siden vi åbnede i 2013. Det betyder at vi er godkendt til at udfører serviceeftersyn og reparationer, uanset mærke eller årgang på bilen.
Informações de contato
Fynsvej 1, 7330, Brande, Dinamarca
- +4520997841
- Floeauto@gmail.com
- www.floeauto.dk
Super god service
Super god service. Hurtig betjening.
Kommer helt klart igen. Kan klart anbefales.
Snarrådigt og professionelt sted
Snarrådigt og professionelt sted, med føling for det personlige.
Min kones bil havde problemer med dækkene på hendes til til lufthavnen. Hun får fat i personalet, der straks hjælper hende uden omkostninger, og får hende sendt afsted. Super behagelige mennesker og hjælpsomme i en snæver vending.
Fantastisk sted både at handle og få…
Fantastisk sted både at handle og få lavet bil.
Super god oplevelse 🤗
Super god oplevelse 🤗
Jeg snakkede med Andreas og der var ingen slinger i valsen. Kort ventetid på at få repareret bilen 👍
Kvalitets arbejde. Alt som aftalt og en god pris 👏
De kan klart anbefales
På gensyn 💪
Hvad kan man sige ud over 5/5 stjerner?
Hvad kan man sige ud over 5/5 stjerner?
Kundeservice 5/5
Pris 5/5
Og de er bare lynhurtige og dygtige til deres arbejde 💪
Specielt tak til Andreas for den mega gode service.
Fantastisk hjælp til salg af leasingbil
Super oplevelse til hjælp med salg af leasing bil.
Virkeligt hurtigt salg til en overraskende god pris.
Alt papirarbejde blev klaret og pengene stod på min konto dagen efter.
De største anbefalinger herfra!
Fremragende service ⭐️
- Super service
- Professionel behandling
- Dygtige mekanikere
- Altid smilende
Vil helt klart anbefale Fløe Auto!
Et godt værksted hvor du trygt kan aflevere din bil.
Et værksted hvor du trygt kan aflevere din bil. God service og dygtige folk der kan deres kram. En stor anbefaling herfra.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Kan varmt anbefales! Altid god stemning og virkelig kompetente mekanikere . En god oplevelse hver gang.
Jeg har altid fået en god service
Jeg har altid fået en god service og fair priser på mine reparationer. Har benyttet værkstedet i mange år med stor fornøjelse. 5 stjerne herfra
Rigtig godt sted
Rigtig godt sted. Jeg har aldrig haft nogen problemer. Det er fornuftige priser til en god kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.