Floritzi Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de tweede keer een hoody besteld. Vooraf via de app contact gehad. Contact ging,net als de vorige keer, snel en prettig. De aangepaste wensen welke ik had konden worden verwezenlijkt. Er werd zel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne website, fijne en duidelijke uitleg. Heb m’n vriendin geen beter cadeau kunnen geven. Product was heel mooi afgewerkt en zag er strak uit! Enige nadeel is dat je de datum zelf in Romeinse cij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De tas van onze dochter was gestolen in de trein. In haar tas zat onder andere een toilettas die we wat jaren geleden hadden laten maken door Floritzi. We hebben een nieuwe besteld en ze hebben het le... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Makkelijk online bestellen met een eigen foto. Helaas geen optie om een ontwerp of voorbeeld van het resultaat te zien voordat het gemaakt wordt. Ik vond het lastig inschatten of de foto die ik koos o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Floritzi is een merk dat is ontstaan uit liefde voor maken, voor mooie details en voor alles wat echt persoonlijk voelt. Sinds 2020 ontwerpen en borduren we in ons eigen Brabantse atelier kleding en accessoires die met zorg én plezier worden gemaakt, stuk voor stuk speciaal, omdat ze op bestelling voor jou worden gecreëerd. We geloven dat een product meer mag zijn dan alleen iets moois om te dragen. Het mag iets betekenen. Een herinnering vastleggen, iemand laten glimlachen of gewoon precies passen bij wie jij bent. Daarom kun je bij Floritzi elk item helemaal eigen maken, met borduringen die variëren van initialen en namen tot lijntekeningen en symbolen. Vakmanschap speelt in alles wat we doen een belangrijke rol. We werken met zorgvuldig gekozen materialen, bereiden elk kledingstuk met precisie voor en begeleiden het borduurwerk van begin tot eind. Geen massaproductie, geen haastwerk, maar aandacht, precisie en vakmanschap dat met liefde wordt uitgevoerd. Dat voel je terug in elk detail. Onze klanten omschrijven Floritzi als warm, persoonlijk en betrouwbaar. Ze waarderen de kwaliteit, de zorg waarmee iets wordt gemaakt en het plezier dat je voelt wanneer je een pakketje opent. En eerlijk gezegd: dat is precies waar we het voor doen. Floritzi is er voor iedereen die iets unieks wil dragen, gemaakt met aandacht en een persoonlijk verhaal. Voor cadeaus die binnenkomen, voor momenten die je wilt bewaren en voor items die je met trots draagt. Met liefde gemaakt. Met precisie geborduurd. Met aandacht verzonden. Zodat het, zodra je het uitpakt, voelt als iets écht bijzonders.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

745 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Fijne duidelijke klantenservice
Mooie producten

12 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice én onze producten. Daar doen we het voor! Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, helpen we je graag verder. We wensen je heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze hebben niks laten weten hoelaat het…

Ze hebben niks laten weten hoelaat het kwam of waar het was

12 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat je volgens jou geen updates hebt ontvangen over de bezorging. We hebben je wel een e-mail gestuurd met daarin de track & trace, maar heel soms kan het voorkomen dat deze in de spambox terechtkomt.

Als je het gevoel hebt dat je niets van ons hoort of ergens een vraag over hebt, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of via de live chat bereiken, er zijn dus genoeg manieren om ons snel te bereiken.

In ieder geval fijn dat je pakket op donderdag 13 november goed is aangekomen. We wensen je heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlugge levertijd en wat een service

Vlugge levertijd en wat een service ! Mooi verpakt en een leuk kaartje!
Dankjewel

10 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat de levertijd snel was en dat je de service zo waardeert. We besteden veel zorg aan het verpakken, dus super leuk dat dit is opgevallen. We wensen je heel veel plezier met je bestelling!

Geweldig

Zoals altijd, geweldige service en geweldige kwaliteit!

10 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit. Daar doen we het voor! We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag weer een volgende keer. Heel veel plezier met je bestelling :)

Heel mooie trui

Er werd gevraagd of je pony/paard goed was en de bezorging was ook heel snel

6 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je de trui zo mooi vindt. Bij onduidelijkheden vragen we het inderdaad altijd even na om zeker te weten dat het ontwerp precies klopt, super dat je dat hebt gewaardeerd. En fijn dat de levering ook snel was! Heel veel plezier met je trui!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hoodie zit lekker en ziet er goed…

De hoodie zit lekker en ziet er goed uit, ook snel geleverd!

5 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat de hoodie goed zit, er mooi uitziet én snel is geleverd. We wensen je er heel veel plezier mee!

Nette oplossing

Product zag er echt goed uit! Bezorging was wel later dan verwacht. Na navraag bleek het eerste product niet eruit te zien als zij wensten, dus hadden ze opnieuw bedrukt. Top!

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat. We vinden het belangrijk dat elk product dat we versturen aan onze kwaliteitsstandaard voldoet. Daarom borduren we het liever opnieuw als we zien dat het eerste exemplaar niet perfect is, ook al betekent dat soms een kleine vertraging in de levering. Dankjewel voor je begrip en super dat je het waardeert! Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, staan we graag voor je klaar. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Heel goede opvolging

Heel goede opvolging !
Hebbe co tact opgenomen omdat er een foutje instond en hebben dit eerst met mijn gecontroleerd . Waar een ander gewoon zou uitvoeren horen zij even hoe en wat !

Echt top !!

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ons contact zo hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk om altijd even mee te denken en te controleren wanneer er iets niet helemaal klopt, zo weten we zeker dat alles precies wordt zoals jij het graag wilt. Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden. Echt top om te lezen. Heel veel plezier met je bestelling!

Geweldig

Ziet fantastisch uit, goede kwaliteit. Gewoon geweldig!

4 de novembro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat super om te horen dat je zo blij bent met het resultaat en de kwaliteit. Heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit valt tegen

Voor dit geld vind ik de kwaliteit erg tegenvallen, het is maar een dun truitje. Bovendien zie je heel duidelijk de geperste afdruk van de borduurmachine, zonde!

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de kwaliteit volgens jou tegenvalt. We werken met Jack & Jones en dit merk levert normaal gesproken premium kwaliteit. We hebben eigenlijk nog niet eerder teruggekregen dat het truitje als dun wordt ervaren, maar we nemen je feedback zeker mee.

Wat betreft de afdruk van de borduurmachine: dat klopt inderdaad. Omdat we de stof heel strak inspannen om een zo mooi en strak mogelijk borduurresultaat te krijgen, kan er soms een lichte kring zichtbaar zijn van het inspanraam. We proberen deze altijd zo goed mogelijk weg te strijken en doen bij iedere bestelling een kaartje om onze klanten hierover te informeren. Na één keer wassen verdwijnt deze kring altijd volledig.

We hopen dat je alsnog plezier hebt van je aankoop en als we je ergens mee kunnen helpen, horen we het graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn en persoonlijk geholpen

Heel fijn en persoonlijk geholpen! Bij twijfel over de maat werden referentie maten doorgegeven met foto’s om tot een goede keuze te komen. Heel fijn

30 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je onze hulp bij het kiezen van de juiste maat zo hebt ervaren. We doen altijd ons best om persoonlijk mee te denken, dus het is heel leuk om terug te lezen dat dit je heeft geholpen. Als je in de toekomst weer vragen hebt, staan we natuurlijk graag voor je klaar! We wensen je heel veel plezier met je bestelling :)

Fijne zaak

Super fijne en mooie truien! Wel jammer dat je echt de druk van de machine ziet op de borst maar ik hoop dat dat wegtrekt met dragen en wassen. Verder echt top kwaliteit en super snel geleverd

28 de outubro de 2025

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze truien en de snelle levering.

De afdruk van de borduurmachine die je ziet, kan inderdaad voorkomen. Omdat we de stof heel strak inspannen om een zo strak mogelijk borduurresultaat te krijgen, blijft er soms een lichte indruk achter. Dit is gelukkig tijdelijk: na één keer wassen trekt deze helemaal weg. We voegen bij elke bestelling een kaartje toe om klanten hierover te informeren.

We wensen je heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie knuffels met naam maar geen contact te krijgen

Voor de tweede keer knuffelkonijntjes met naam besteld. Ze zijn erg mooi geborduurd en fijne knuffels. Ik vind het alleen erg vervelend dat ik 3 keer heb geprobeerd contact te krijgen via de chat op hun website, maar telkens geen antwoord heb gekregen.

27 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review en super leuk dat je opnieuw de knuffelkonijntjes hebt besteld!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het borduurwerk! We vinden het heel jammer om te lezen dat je ons via de chat niet hebt kunnen bereiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We proberen altijd zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, maar het kan soms voorkomen dat het druk is of dat een chatbericht net niet goed binnenkomt. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan kun je ons ook bellen, mailen of Whatsappen, we helpen je dan heel graag verder.

Nogmaals bedankt voor je bestelling en je feedback! We waarderen het enorm :)

Trui met datum

Mooie trui gekocht met bedrukte datum.
Goede communicatie, op tijd bezorgd

20 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de trui met datum én onze communicatie. Fijn dat alles ook netjes op tijd is bezorgd. We wensen je heel veel plezier met je bestelling.

Mooi en top kwaliteit

De ‘besties’ truien voor mijn dochter en haar beste vriendin met de geborduurde lijn print is echt fantastisch geworden. Heerlijke truien en heel mooi geborduurd. Top gedaan, super bedankt!

15 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Wat een super leuke review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat de truien zo goed in de smaak vallen bij je dochter en haar beste vriendin. De lijntekening en het borduurwerk zijn met veel zorg gemaakt, dus super om te lezen dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier met je bestelling!

Duidelijk en mooie truien

Duidelijk en mooie truien

14 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de truien mooi vindt en alles duidelijk voor je was. We wensen je heel veel plezier met je bestelling :)

Top!

Duidelijke website, snelle levering en een mooi product!

16 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk vond, je bestelling snel in huis had én blij bent met het product. We wensen je heel veel plezier met je bestelling :)

Fijne ervaring

Fijne ervaring; behulpzaam, snelle levering, mooi product.

16 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring had met onze service, de snelle levering en het product zelf. Daar doen we het voor! We wensen je heel veel plezier met je bestelling :)

Goede kwaliteit truien

Goede kwaliteit truien. Snelle levering

6 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze truien én de snelle levering. Daar worden we blij van! We wensen je heel veel plezier met je bestelling :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en mooie kwaliteit

Goede service en mooie kwaliteit. Ze houden je netjes op de hoogte. Goed bereikbaar via whatsapp. Goed en leuk bedrijf!

8 de outubro de 2025

Resposta da Floritzi

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de kwaliteit én onze bereikbaarheid via WhatsApp. We doen altijd ons best om iedereen goed op de hoogte te houden, dus het is leuk om terug te lezen dat dat helemaal naar wens was. We wensen je heel veel plezier met je bestelling!