Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kreeg om vage reden na 2 inwerk-nachtdiensten, begin Januari, ontslag in proeftijd. Zeer frustrerend, óók omdat ik die 2 nachten niet uitbetaald bleek te krijgen! FNV erop gezet, want ik vond di... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben in een arbeidsconflict geraakt waarbij ik juridische bijstand heb gekregen vanuit het FNV. Helaas kon het conflict niet zonder tussenkomst van een rechter worden opgelost. Bij deze zaak... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De juridische ondersteuning van FNV en FNV Cabine is zwaar onder de maat. Je betaalt als lid maandelijks een premie, enerzijds voor vertegenwoordiging bij CAO onderhandelingen en anderzijds voor j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sindicato

De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 65% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Oplossing arbeidsconflict.

Bij deze zaak ben ik erg goed geholpen door de jurist van het FNV die alles netjes heeft afgehandeld.
De rechter heeft naar tevredenheid uitspraak gedaan en het conflict leek opgelost.
Omdat de werkgever na de uitspraak de opgelegde betaling niet opvolgde ben ik ook bij de afwikkeling hiervan prima ondersteund door de jurist die toen gezorgd heeft dat alles alsnog volgens uitspraak afgewikkeld zou worden.
Na enkele maanden is alles nu opgelost en zijn de betalingen gedaan.
Dit alles was mij zonder de steun van de jurist niet gelukt.

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

staan echt voor je klaar !

makkelijk om een afspraak te maken ,stelde mij op mijn gemak wat ik erg belangrijk vind .In het verleden ook al eens van jullie diensten gebruik gemaakt en hielpen mij met al mijn vragen dus ik ben heel tevreden met mijn lidmaatschap👍

6 de maio de 2026

TOP SERVICE VAN DE FNV.

Komt al jaren als FNV lid bij deskundige belastingvrijwilligers die goed helpen bij mijn belasting vragen én invullen van de aangiften. Het berekend resultaat komt altijd zonder problemen voor accoord terug van de belastingdienst. Dikke pluim voor deze vrijwilligers.

4 de maio de 2026

Juridische ondersteuning FNV en meer

FNV erop gezet, want ik vond dit zo gemeen!
Dankzij jurist Leonard eind April uiteindelijk toch de betaling ontvangen.

Ook een zeer goed resultaat van FNV medewerker Belasting Service Joost behaaald!!

Dus nogmaals: DANK FNV!! Ben nog steeds super blij met mijn jaaaarenlange (30+) lidmaatschap!!

6 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Można sobie pisać do woli

Można sobie pisać do woli, najważniejsze są opłaty. Jak masz jakiś problem, niczego się nie doczekasz. Nie polecam nikomu,dwa lata płacenia w błoto.

9 de abril de 2026
logotipo da FNV

Resposta da FNV

Beste Sylwia, wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in onze dienstverlening.

Je hebt helaas niet gereageerd op ons verzoek om aanvullende informatie, waardoor we niet verder kunnen ingaan op jouw kwestie. Mocht je hierover graag alsnog met ons in contact willen komen, dan kan je contact opnemen met ons Juridisch Adviescentrum middels het nummer 088 - 368 0 368.

Hartelijke groet, FNV Webcare

Ik verbind u even door

Gebeld en zou even doorverbonden worden. Heb meer dan half uur in de wacht gestaan.
Vind het niet erg om te wachten, maar maak dit van te voren wel even kenbaar dat het wat langer kan duren.
Ben geen lid... misschien laten ze me daarom zo lang wachten.
Schandalig!!!

28 de abril de 2026
logotipo da FNV

Resposta da FNV

Beste mevrouw Stoks, vervelend dat u zo lang in de wacht heeft gestaan. Het is op dit moment helaas ontzettend druk aan de telefoon, waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

Hartelijke groet, FNV Webcare

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.