Na installatie van de sensors bleek dat de batterijtjes snel leeg waren. Contact opgenomen met de leverancier en een prima stukje after sales mee mogen maken. Nieuwe batterijtjes ontvangen en een stuk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden, bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Uraniumweg 17, 3812RJ, Amersfoort, Holanda
- info@e-mission.eu
- www.fobo-tpms.nl
Pede aos clientes que avaliem
Segunda compra hecha por esta web y 100% recomendable
Segunda compra hecha por esta web, responde a las preguntas muy rápido, envío a españa en 6 días, todo perfe

Resposta da E-mission & Fuel Control
Snelle levering installatie ging zonder…
Snelle levering installatie ging zonder problemen eerste testrit inmiddels gemaakt en werkt uitstekend

Excellent customer service
Excellent customer service. Super fast shipping. Immediate communication. Highly recommended

Vertrouwd adres
Duurde even voordat het pakketje kwam. Mail hierover werd direct beantwoord.
Sensoren geïnstalleerd. Werkt prima.

Service rapide
Service rapide, très bonne communication et produit très intéressant.
Placé sur un camping car de 7 m50, l’avantage est l’application compatible carplay, surveillance en permanence …

Probleem goed opgelost
Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden,
bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen
En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van Dhr Klomp uit Baarn fantastisch en heeft hij ons constant met raad en daad terzijde gestaan.
met andere woorden, wij zijn tevreden klanten

Resposta da E-mission & Fuel Control
Kennis van zaken met kwalitatief product
Kwalitatief product. Contact met Ben verliep vlot en de reactie op een vraag kwam binnen enkele uren. De tpms sensoren zijn zeer precies en kunnen al een bij een minimaal beginnend drukverlies alarm slaan. Perfect voor camper, auto en nu ook motorfiets en E-bike. Zeer intuïtieve app. Ik kan het bedrijf E-mission & Fuel Control alleen maar aanbevelen. Ben benieuwd wat ze in de toekomst nog allemaal gaan aanbieden.

Goede investering in veiligheid
Snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij. De app en de installatie prima. De nauwkeurigheid van de sensor verrassend goed.

Fobo bike2
Prodotto perfetto per tenere sotto controllo la pressione degli pneumatici della moto. Arrivato a casa in tempi brevissimi e nella confezione ho trovato un cordiale messaggio di ringraziamento per l'acquisto scritto a penna dal Sig. Ben, che devo dire mi ha fatto molto piacere perché ha reso l'esperienza di acquisto a distanza più umana! Complimenti per tutto, continuate così!!!!

Resposta da E-mission & Fuel Control
Perfect... voor mijn vliegtuig!
Een heel mooi product! Mijn toepassing is misschien een beetje a-typisch, maar o-zo-handig: ik gebruik de sensors op mijn vliegtuig (tri-gear, dus 2 main gear wielen en 1 nose gear wiel). Voordat je gaat vliegen wil je natuurlijk graag weten of je banden goed zijn, maar het kan zomaar voorkomen dat je bij het opstijgen van de startbaan merkt dat er iets niet helemaal OK lijkt met een wiel en dan zou je ook tijdens de vlucht eens willen checken hoe je bandjes er bij hangen. En uitstappen tijdens een vlucht is geen goed idee... FOBO tmps sensoren is dan een perfect idee! Nu hopen dat FOBO het zelf ook oppakt en in de app een plaatje toevoegt van een trike, maar dan in vliegtuig vorm 😃!

Resposta da E-mission & Fuel Control
Hello I don't recieve my order
Very serious, after a few days, i receive my order. Thank you very much

Vijf sterren
De 5 sterren zijn gegeven voor twee onderdelen:
1. de communicatie met FOBO liep buitegewoon goed en snel. Zelfs op zondag antwoorden! Duidelijk en to the point. In overleg gekozen voor het FOBO Ultra 2 systeem vloor mijn camper die ook bruikbaar zou zijn op mijn personenauto waarbij gewaarschuwd werd dat de sensoren wat groter waren dan van het Tire 2 systeem.
2. Snelle en correcte levering. Echter de grootte van de sensoren valt nogal tegen (zelfs op de camperbanden!) en ik ben bang ze op de personenauto te plaatsen omdat ze wat uitsteken en je dus absoluut niet iets moet raken (stoeprandje of zo). Jammer omdat de camper ongeveer 6 maanden per jaar in de stalling staat.
Systeem nog niet geïnstalleerd omdat camper begin mei eerst een servicebeurt krijgt en APK gekeurd noet worden.

Resposta da E-mission & Fuel Control
El servicio ha sido perfecto en tiempo
El servicio ha sido perfecto en tiempo, y el producto es acorde con las especificaciones