Overgangen til nyt kort var problematisk, men endnu værre var overførslen af kontoen fra min nu afdøde hustru til mig Bonus udbetaling er ophørt. Udbetales hverken til hendes eller min konto, s... Ver mais
A empresa respondeu
Overordnet er jeg naturligvis tilfreds med fortsat at kunne optjene bonus, når jeg handler med butikker, som er koblet op på Forbrugsforeningen. Det er blevet enkelt, fordi jeg nu bare bruger mit a... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig ærgerlig over den nye metode, med tilskrivning af bonus, da jeg OFTE oplever, at bonussen ikke registreres automatisk. Glemmer ofte af gemme mine bon'er, og dermed er der ingen mulighed for a... Ver mais
Er rigtig glad for at være med i ordningen, der gælder for mig og min ægtefælle. Når vi har handlet i de butikker osv, som er tilsluttet ordningen , bliver bonus automatisk tilskrevet min konto. Se... Ver mais
A empresa respondeu
Vi sparer. Sammen.: Forbrugsforeningen er en 100% medlemsejet, ikke-kommerciel, non-profit indkøbsforening for hele den danske fagbevægelse. Vi er end del af den danske andelsbevægelse og har i mere end 140 år skaffet fordele til foreningens mange medlemmer og omsætning til de tilknyttede danske butikker. Spar penge på alt det du alligevel køber: Tilknyt blot dine almindelige kredit- og betalingskort til dit medlemskab af foreningen og optjen automatisk bonus når du handler hos de flere tusinde tilknyttede butikker i fordelt over hele landet. Bonus optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto hvorfra du kan udbetale den når du har mere end 200 kr. På MitFBF kan du på både app og web løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus, og du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med et af de kort som du har tilknyttet dit medlemskab. Sidste år fik medlemmerne 185 mio. retur i bonus og fordele pba. en omsætning på knapt 3 mia. i de tilknyttede butikker. En omsætning vi er stolte over at have genereret gennem et stærkt partnersamarbejde og dyb datadrevet segmenteret kommunikation. I Forbrugsforeningen arbejder vi hele tiden på at forbedre bonus, tilbud og medlemskab, og glæder os over at 93% er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab. Med vores formålsparagraf har vi siden 1886 sat fokus på at skabe fordele til vores medlemmer gennem omsætning i flere tusinde tilknyttede butikker og webshops. Forbrugsforeningen vækster år for år og havde pr. 31. december 2025 flere end 240.000 medlemshusstande i Danmark så gør som alle de andre og meld dig ind via www.fbf.dk Det med småt: Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet. Der er nogle få ting du skal være opmærksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Bonus: Der er forskel på hvilke kort butikkerne giver bonus på og hvor meget bonus den enkelte butik giver. Den laveste sats er på 2% og den højeste er på 30%. De fleste ligger dog på 9%. Du kan altid se hvilke kort du får bonus med og hvor meget bonus butikken giver i vores app og på vores hjemmeside. Butikskæder: Selvom én butik i en kæde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kæde godt være med. Mange kæder består af selvstændige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforeningen. Webshops vs. butikker: Der kan være forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt være at butikkens webshop gør det. Det samme gør sig gældende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gør det. Andre kundeklubber: Du må ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få fordele med butikkens egen klub. Så må du vælge mellem de to fordele. Forhandlede priser: Hvis du forhandler om prisen inden et køb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du er medlem af Forbrugsforeningen ellers kan butikken godt efterfølgende afvise din bonus. Gavekort: Det er op til den enkelte butik selv at vælge om du kan købe gavekort og få bonus.
Knabrostræde 12, 1210, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 34% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode bonuser, automatisk bonus via dit eget visa/dankort, intuitiv hjemmeside, gode mails (og ikke for mange)

Resposta da Forbrugsforeningen
Alt fungerer perfekt. Håber at der kommer mange flere tilbud med over tid.
Vi har lige “tjent” 1650kr i bonus på vores sommerferie.

Resposta da Forbrugsforeningen
Syntes det er rart man automatisk får bonus, så man ikke behøver at have styr på hvilke butikker der er med og man husker at bruge kortet.

Resposta da Forbrugsforeningen
Hold da op noget skidt. Efter I er gået over til at man skal bruge sit eget kredit-kort er det gået helt galt. Jeg har ALDRIG mit DK-Kort med fordi jeg bruger Apple Pay med Apple Watch, og så kan man IKKE få bonus i Bauhaus...de generer et vilkårligt kortnr ved køb og det kan jeres system IKKE håndtere...ergo skal man IGEN rende rundt med sit DK-Kort hvis man skal en tur i Bauhaus, og Silvan røg også i svinget fordi deres kassesystem ikke kan håndtere det ( siger Silvan ) . Og skriver man til jer svarer i ALDRIG, og I lyver i telefonen når man ENDELIG kan kommer igennem !!

Resposta da Forbrugsforeningen
Vi syntes, at det er blevet meget lettere at opspare bonus, nu hvor dankortet bruges istedet for forbrugsforeningens kort til betaling. Tidligere kunne man godt glemme at bruge det rigtige kort.

Resposta da Forbrugsforeningen
Når vi har handlet i de butikker osv, som er tilsluttet ordningen , bliver bonus automatisk tilskrevet min konto. Selvfølgelig under forudsætning af, at vi betaler med kort, som er registreret under ordningen.
Vi har aldrig haft problemer med hverken betaling eller udbetaling af bonus.

Resposta da Forbrugsforeningen
Det er supernemt med den nye app løsning. Jeg får bonus fra butikker, jeg slet ikke vidste havde aftale med Forbrugsforeningen. Selvom nogle butikker først overfører bonus efter 90 dage, er det stadig tidligere end før. Jeg er super tilfreds 🤩

Resposta da Forbrugsforeningen
Dejligt med den nye ordning. Fedt at jeg ikke længere skal spørge “tager I forbrugsforeningens kort”, nu skal jeg bare betale på vanlig vis, og vupti er min bonus at finde i min app. Dejligt at betale “med det samme”, og ikke få en regning når måneden er omme🫣🙏
Så for mig er det den perfekte ordning🙏❤️

Resposta da Forbrugsforeningen
Bonus udbetaling er ophørt. Udbetales hverken til hendes eller min konto, som jeg ellers skriftligt har bedt om.
Henvendelser desangående besvares ikke.
Kære Peter,
Tak for svar. Ja tak, vil gerne ha hjælp, men savner kontakt data.
Mvh
Kell Christensen

Resposta da Forbrugsforeningen
Fået mange fordele og altid hjælpsomme medarbejdere 😊

Resposta da Forbrugsforeningen
Simpelt hen genialt. Jeg sparer penge uden at tænke over det. Når først kortet er tilmeldt, så sker det automatisk.

Resposta da Forbrugsforeningen
Det er blevet så meget nemmere at både se hvad man har optjent og at få beløbet udbetalt.
Og den automatiske registrering af købene fungerer helt perfekt

Resposta da Forbrugsforeningen
Jeg syntes det fungerer godt og jeg er rigtig tilfreds med mit medlemsskab

Resposta da Forbrugsforeningen
Jeg har været rigtig godt tilfreds i alle de mange år, som jeg har været medlem. Er også tilfreds med den nye ordning. Desværre synes jeg, at der er en del butikker, der ikke længere er medlem af Forbrugsforeningen. Håber, at der er flere nye steder på vej, så vi har mere at vælge imellem, når vi skal handle.

Resposta da Forbrugsforeningen
Det er blevet så meget nemmere med den nye måde at få sin rabat på.
Vent ikke for længe der er mange penge at spare.
God fornøjelse.

Resposta da Forbrugsforeningen
Kortet ved indkøb fungerer fantastisk. Har ikke oplevet andet end positive ting ved overgangen til mit eget betalingskort. 🍀❤️

Resposta da Forbrugsforeningen
Jeg har aldrig haft problemer med bonusordningen. Det kører på skinner helt af sig selv.

Resposta da Forbrugsforeningen
Lige da vi droppede kortet var det lidt op ad bakke, men nu fungerer det og lynhurtigt. Egentlig finder jeg det meget mere behageligt at vide, at HVIS man handler et sted der er tilmeldt hos jer, sker det helt automatisk og man skal ikke stå og fedte med sit kort og spørge om de er med. Så det er jeg ret tilfreds med.

Resposta da Forbrugsforeningen
Det fungerer rigtig godt med at man ikke skal tilmelde sig, men at hvis forretningen er med i bonusordningen sker tildeling af bonus automatisk. Jeg har endda oplevet at modtage bonus fra forretning jeg ikke vidste var med.

Resposta da Forbrugsforeningen
Har været medlem i mere end 20 år og har været så glad for ordningen.
Men det har ændret sig 100% efter det er lavet om.
Har ingen ide om hvordan det fungerer nu eller om og hvornår jeg får bonus eller bruger kortet. Føler at jeg som mangeårig medlem er ladt i stilken.
Inden omlægningen tænkte jeg altid over hvor jeg handlede og om jeg kunne få bonus, og hvert år fik jeg en pæn bonus - nu tænker jeg aldrig på ordningen mere.
Virkeligt ærgerligt

Resposta da Forbrugsforeningen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.