Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb maandag besteld voor 12:00 besteld morgen in huis. Nu is het donderdag nog niks gehoord geen reactie en pakket status nog niet verzonden. Hier niet bestellen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestel via een officiële Forever Business Owner en je krijgt top service. Zelfs met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mensen die alleen maar zo goedkoop mogelijk willen bestellen nemen zelf... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb afgelopen vrijdag 2 pakketten besteld omdat ze beloven binnen 1 dag te versturen maar het is nu woensdag en het is nog niet binnen. En het meest vervelende is nergens is contact mogelijk. Geen... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

44 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,0

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Na 8 dagen nog niets ontvangen

Na 8 dagen nog niets ontvangen, op mails wordt niet gereageerd. Schandalig gewoon.
Via de KVK het telefoonnummer 0651616409 gevonden, ook hier geen gehoor, ga aangifte van internetfraude doen

20 de setembro de 2024

oplichters.

oplichters.. nooit geleverd gekregen en totaal geen reactie op berichten.. Via de KvK nummer van de eigenaar achterhaald = 06-17836599!! In eerste instantie reactie maar daarna volledige stilte.. Echt oplichters, NOOIT bestellen!!!

31 de maio de 2024

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Had 2 dozen Forever c9 besteld, kreeg er maar 1 geleverd. Heb ze diverse keren gemaild maar krijg geen reactie. Ook geen telefoonnummer beschikbaar

22 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar, levert niet volgens afspraak

Er werd redelijk snel een pakket bezorgd. Helaas de verkeerde smaak. Mail gestuurd, na een week een reactie. Ze zouden de juiste smaak sturen. En het verkeerde product zou teruggestuurd kunnen worden. Er werd verwezen naar een retour verzend label. Maar die zat er niet bij. Nu, ruim 2 weken na bestelling geen nieuw product, geen verzend label. Reageren niet meer op mail en geen telefoonnummer bekend. Onbegrijpelijk dat ze nog handel mogen drijven.

3 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam site leveren niets uit

Scam site na 7 dagen geleden besteld te hebben helemaal niets meer vernomen. Reageren niet op mails. Op hun site www. foreverc9. nl staat niet eens een telefoonnummer vermeld wat volgens de wet wel verplicht in net als btw nummer en banknummer, heb inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie nadat ik alleen maar de negatieve reacties hier lees. Dat het allemaal maar kan in Nederland

8 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer lange levertijd kreeg het pakket…

Zeer lange levertijd kreeg het pakket na 9 dagen pas geleverd. Denk dat ze het uit Marokko of Turkije weghalen en zat iig heen Nederlandse beschrijving bij. Beter via een andere shop bestellen

9 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het zijn oplichters en plegen fraude

Ik bestelde twee pakketten C9 en kreeg er maar een geleverd. Toen ik dit via de mail kenbaar maakte (incl. foto's en de DPD sticker) kreeg ik direct een mailtje terug dat ze het tweede pakket direct na zouden sturen. Ik starte een paar dagen later samen met mijn partner aan het eerste pakket in de wetenschap dat de tweede onderweg was. Maar helaas heb ik niks ontvangen. Ik heb meerdere mailtjes gestuurd met de vraag waar het blijft en of ik het ergens op kon halen. Op geen enkel mailtje (4 stuks) heb ik antwoord gekregen. Blijkbaar doen ze daar niet aan klantvriendelijkheid. We hebben dus beide een halve kuur gedaan en dat was niet de bedoeling. Ik ga nu proberen om mijn geld terug te krijgen. Het "moederbedrijf" heet MNU bv en heeft alleen een postadres in Amsterdam. Ik heb een telefoonnummer gevonden op dat adres maar die kennen zogenaamd het bedrijf niet. Eergisteren een mail gestuurd met de ultimatum dat wanneer ik op 29 januari geen geld terug heb ontvangen ik aangifte ga doen van oplichting. Ik raad andre gedupeerde aan dit ook te doen. Helaas is Forever C9 niet aangesloten bij Stichting webwinkelkeur (zie website). Op website van ForeverC9 staat dat ze wel aangesloten zijn dus dit valt onder fraude. Bij de Onlinegeschillenbeslechting heb je een aangifte nodig om er werk van te maken.

25 de janeiro de 2024

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf.
Mijn ouders hebben het C9 dieet besteld omdat ik daar altijd zo enthousiast over ben. Van de 2 pakketten is er een binnen gekomen. Dit was ook veel te laat binnen, zou te maken hebben met drukte (waar nog wel begrip voor kon zijn). Geen gehoor meer sinds we een pakket te weinig hebben gekregen. Bij niemand van ons wordt gereageerd op de mail. Nooit meer gaan we hier iets kopen. We hopen dat het dieet nog binnen komt, aangezien dit natuurlijk al betaald is.

2 de janeiro de 2024

28/12 besteld, 17/01 geleverd

Pakket op 28 december besteld, uiteindelijk op 17 januari ontvangen. De dag na bestelling ontving ik een mailtje van dpd dat het pakket was aangemeld. Echter bleek dat de verzender het pakket pas een week later daadwerkelijk bij dpd had aangeleverd. Vervolgens raakt mijn pakket ook nog kwijt bij dpd en moet ik een onderzoek starten. Gedurende dit hele proces heb ik op de tig mails die ik heb gestuurd (want telefonisch kun je het bedrijf niet bereiken) 2 keer reactie gehad. In deze reacties werd er totaal geen begrip getoond, verantwoordelijkheid genomen of hulp aangeboden. Echt belachelijk slechte service!! Ik heb spijt dat ik zelf de reviews niet eerst heb gelezen. Ik zou hier nooit meer bestellen! Zeker als je plannen hebt om op een bepaald moment met de c9 te starten zou ik je dit bedrijf echt afraden (ook al wordt er op de website beloofd dat het er binnen 1-2 werkdagen zal zijn). Het product is goed, maar bestel het niet bij Foreverc9

28 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bijna 3 weken wachten en nergens reactie op.

Eind vorig voor meer dan 300€ dingen besteld, na veel mailen heb ik een deel (het goedkoopste) van mij bestelling ontvangen. Terwijl er in de mail stond dat daar mijn hele bestelling in zou moeten zitten. Nu zijn we bijna 3 weken verder. En heb ik het 2e deel van mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, ik krijg geen reactie op mijn mails of in de chat op de website.
Ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt! ik ga hier NOOIT meer bestellen.

8 de janeiro de 2024

Geen betrouwbare partij.

Geen betrouwbare partij.
Levering blijft maar uit
De 16e een bestelling gedaan zonder eerst goed te kijken, je denkt ze staan in google shopping dus alles zal wel goed zijn. Voor dik €100 besteld en na 5 dagen nog niet ontvangen.
Drama deze webshop

21 de setembro de 2023

Dat dit nog kan in 2023.

Dat dit nog kan in 2023.
Bestelling gedaan en 5 dagen later nog niets ontvangen en dat terwijl er op de site foreverc9.nl vermeld staat voor 16.00 uur besteld morgen in huis. Telefonisch is er geen contact mogelijk en via mail word er niet terug gereageerd. Mocht ik de bestelling alsnog binnen krijgen dan meldt ik het alsnog.

21 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?