Fort Resort Beemster Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren. Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

430 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

226 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Normaal altijd picobello maar recent…

Normaal altijd picobello maar recent viel ons bezoek tegen. In verband met de verbouwing zijn er weinig rustplekken. Er is maar één ruimte en die was tijdens na bezoek steeds bezet. De zoutgrot was nat, er was lekkage, voelde niet fris. We vonden het ook (te) druk en smoezelig, zeker voor het aantal beschikbare rustplekken. Jammer- wij zijn eerder naar huis gegaan.

4 de setembro de 2026

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten! Het Spa Resort is prettig opgezet met super mooie faciliteiten. Ook het verblijf in het hotel was heerlijk! Het bed was zo lekker dat we nooit meer weg wilde!

28 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een ervaring die we niet snel zullen vergeten!

We hebben ons huwelijk gevierd in de prachtige suite van het fort, en wat was dit een beleving! Bij aankomst werden we verrast met een heerlijk schuimbad, omringd door kaarsjes en rozenblaadjes, en een fles Prosecco. Daarna genoten we van een heerlijk viergangendiner volgens een verrassingsmenu.

De volgende ochtend werden we opnieuw heerlijk in de watten gelegd met een uitgebreid en luxe ontbijt op de kamer. Vervolgens hebben we de hele dag genoten van de prachtige wellness. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het ontbrak ons werkelijk aan niets.

Een perfecte afsluiting van onze bruiloft en een ervaring die we niet snel zullen vergeten!

29 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring en kleine verbeterpunten

Fijne ervaring. Hele mooie sauna, schoon en ruim voldoende faciliteiten. Het restaurant viel qua kwaliteit wat tegen, vooral de kipsalade was niet lekker. Ook weinig alcoholvrije keuze, alcoholvrije prosecco en biertjes erg weinig. Jammer dat had de ervaring nog beter gemaakt. Ook bubbelbad was mwoah. Rest verrukkelijk. De overnachting was wel top. Heerlijk bed, goede douche, schoon en goed ontbijt. Al bij al een fijne 2 dagen met wat punten ter verbetering.

25 de agosto de 2026

Prachtige locatie

Prachtige, knusse plek. Ontzettend goed eten en de kamers zijn ruim met goede faciliteiten. Sauna ook erg mooie en fijne plek. We komen zeker terug

23 de agosto de 2026

Een heerlijk saunaresort

Wat een fijne plek om helemaal tot rust te komen. Geen massaal of commercieel gebeuren, maar juist een ontspannen en rustige sfeer. Je kunt er heerlijk lunchen en dineren en ook overnachten is absoluut een aanrader.

De bedden liggen heerlijk en de kamers zijn ruim, schoon en modern. Alles is netjes verzorgd en het verblijf voelde erg comfortabel.

Het enige jammere was dat de infraroodsauna niet werkte. Juist die had ik graag willen gebruiken vanwege mijn schouderklachten!

Verder hebben we ontzettend genoten en komen we zeker graag terug!

22 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was weer top geregeld

Het was weer top geregeld, personeel fantastisch, allemaal met big smile, heel attent, sauna faciliteiten waren weer uitstekend, opgietingen een dikke tien. Kamers heerlijk ruim en alles aanwezig, bedankt

18 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring maar niet helemaal comfortabel helaas

Heerlijk arrangement inclusief overnachting geboekt. Prima prijs! Helaas was het erg warm op mijn hotelkamer, het is ook ‘s nachts niet onder de 26 graden geweest, terwijl het overdag buiten maar 20 graden was.

Ik kreeg wel een ventilator wat lief was maar het bleef echt te warm om comfortabel te slapen. Mijn kamer zat bijna direct naast de sauna’s en ik denk dat de warmte van de afgelopen tijd ook niet hielp icm de dikke muren ;)

Het is verder een prachtig resort, vooral in de avond als de lampen aan gaan buiten is het magisch mooi. Overdag vind ik het een beetje kaal/grauwig overal, met wat aankleding zou het zeker sfeervoller kunnen. Ook een tipje: vervang de nep planten voor echte waar mogelijk :)

Als laatste wil ik nog een enorm compliment maken naar het personeel. Iedereen die ik heb gesproken was ontzettend vriendelijk en vrolijk. Dat maakt echt dat er een hele fijne sfeer hangt. Heb dat zelden zo goed ervaren als hier, dus dikke pluim voor iedereen die er werkt!

17 de agosto de 2026

Op en top genieten

Heerlijk verblijf! Personeel erg vriendelijk, zeer luxe hotelkamer en fantastisch eten. Service is voortreffelijk en de sauna faciliteiten goed onderhouden. Er wordt momenteel gewerkt aan uitbreiding, we zijn erg benieuwd hoe het gaat worden!

15 de agosto de 2026

Fantastisch ontspannen verblijf

Heerlijke wellness. Alles netjes schoon en zeer vriendelijk personeel. Hele leuke buitenruimte ook met het eilandje "Bali", je voelt je echt even alsof je midden in de natuur zit. Ook de hotelkamer was erg fijn en het ontbijt fantastisch.

6 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

An super relaxing two nights

I had an incredibly relaxing two night stay at Fort Beemster. Everything was a delight, from the wellness facilities, to the quality of the treatments, and the delicious and healthy food. (I enjoyed meals in both the wellness restaurant and the hotel restaurant, and each was fantastic).
What really sets Fort Beemster apart is its people. Every member of staff was genuinely friendly, always smiling, and dedicated to making my stay as enjoyable as possible.
An great experience from start to finish. I would wholeheartedly recommend it and look forward to returning.

12 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben twee dagen wellness gedaan… Fantastisch!

We hebben twee dagen wellness gedaan inclusief een overnachting in het Hotel. Het was voor ons niet de eerste keer maar wat hebben we een fantastisch verblijf gehad. Super heerlijke behandelingen gehad, het eten was zalig en de accommodatie is prachtig! Alles wordt met aandacht en een grote vorm van blijdschap en gastvrijheid gedaan, de saunameesters, de schoonmaakploeg van het Hotel (Ranko), de ontvangst aan de balie, de medewerkers bij het ontbijt, de bediening. We voelden ons meer dan welkom! Dank daarvoor, zeker het geld meer dan waard. We komen zeker weer.

11 de agosto de 2026

Aanrader!

Wauw, wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Het personeel was ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Dank jullie wel hiervoor en dank voor de ontzettend attente verrassing op onze kamer. Overdag hebben we genoten van alle faciliteiten, het mooie terrein en de heerlijke rust die er heerst. Het diner in het restaurant was eveneens erg goed. Ook daar viel ons de vriendelijke, attente en goede service op. Wij komen zeker nog eens terug.

8 de agosto de 2026